Baby, it's summer!

Så fint så fint så fint allting är idag och det kan knappast bli bättre. Jag slår emot en värmebölja när jag sätter min fot utanför dörren och solen knuffar mig i ryggen och min tshirt blir nästan blöt när jag cyklar. Cyklar längs skogsstigen och små små kryp försöker tränga sig in i näsan och ögonen när jag svichar framåt. Men det gör inget. Är det sommar eller är det sommar, mina vänner? Det ser så ut och känns minst sagt som det. Jag märker hur träden blommar och människorna runt omkring mig går lättklädda och visar hud från både ben och armar. Termometern visar tjugotre grader i skuggan.



Jobbar några timmar idag och sen njuter jag bara av dagen utomhus. Försöker plugga lite inför traineeprovet som är nästa vecka men det går sämst och det blir mest ingenting av det. Promenad och lite handling och dagens smak är mjuk söt krämig och klibbig.

Sandaler och solsken

Mmm MMmmm! Världens finaste väder idag, helt underbart. Efter frukost och don cyklade jag in till stan. Det var mysfaktor tio. Fina flickor stod och sjöng mitt på storgatan med gitarrist, orkester spelade, små barn hade porträttmålning på g och alla runt omkring mig log och käkade mjukglass. Så fint. Kilade in på Jonnas jobb och tog en kaffe och snackade skit. Sedan blev det en liten runda bland butikerna och jag investerade i ett par sjukt snygga remsandaler med kilklack från Din Sko. Glaaad glad. Bajkade hemmåt och kirrade lunch och vid 18tiden var det bara att kasta sig upp på hojjen igen och cykla tillbaka till centrum. Mer kaffe med Jonna och mer skitsnack och sedan en sväng på solariet. Mina fräknar kom fram. Men tvi, jag får panik av solarium. Sen hem igen och mest ingenting. Tog en kvällspromenad med mamma och hunden. Nu är jag trött som ett troll och borde sova. Jobb imorgon, mmmmm fun! TJA!



  

Jag bresar som en karl och står på tå. Vem försöker jag nå?

Today

Kaffet ryker i en kopp framför mig och jag är precis nyuppstigen. Blev inte många timmar sömn alls, ja ungefär tre och en halv. Men som min kompis Jonna brukar säga "sova kan man göra när man är död". Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den här dagen, lite morgon mys med musik och frukost till att börja med i alla fall. Tror jag hade klarat av jobbet med att vara frilansare galant, jag planerar ju som en galning trots att jag inte behöver. Men mest för att jag vill få saker uträttade och som håller mig sysselsatt.

Vi får se vad jag hittar på idag, ligger några planer löst utspridda! Hoppas alla har en underbar onsdag! På återseende/E.


Life is wonderful!

Tjolahopp! Fan det har varit en riktigt skön dag idag. Hunnit med endel trots att jag har jobbat kväll. Städat och donat, rensat garderoben och bakat kladdkakemuffins! På jobbet gick de galant och mina orosjur är borta. Yeeeeees, de var lugnt. De äär lugnt! Så jävla skönt! Jajajaaa! Imorgon är jag ledig så ska försöka hinna med massa saker. Mmmmm! Btw, någon som vill köpa lite kläder? ;D

Blow him back into my arms

Skön måndag med söndagskänsla. Mest slappat hela dagen. En sväng på stan med Evelina och sedan hejjat på mamma som sprang vårruset. Lite handling och en hundpromenad. Sallad med fetaost och oliver. Mmmmm jag orkar inte skriva så mycket för jag fryser, har ont i ryggen och orosdjur som springer runt i magen. Jäkla skit. Hej!


Myshelg


Lördag var en fin dag. Jag strosade runt på stan och köpte en tshirt. Fick gratiskaffe och en ostmacka på Jonnas jobb. Vid fem var det dags för henne att slå igen butiken och då tog vi med oss fika, kakor och diverse för ett helt kompani. Det fick bli middag. Solen stekte och vi drog upp till Varvet. Satt ute på balkongen och blev röda om kinderna. Jag försökte blondera Jonnas hår, ja det gick ju sådär. Dusch och fix och trix och halv åtta plingade det på dörren. Det var Isak som kom. En stund senare kom Evelina och sist men inte minst dök Johan upp. Vi hade skit trevligt! Gjorde egna charader och pimplade vin och öl. Satt ute på balkongen tills solen gick ned men det hindrade oss inte från att gå in. Vi rotade fram lite täcken och filtar och fortsatte myset där ute. Vi flamsade på hela natten och avslutade den med att käka gi-mackor. Alla slaggade över förutom Ewe som lämnade oss tidigt nog.

Halv åtta på söndag morgon ringer mamsen och frågar om vi tagit oss upp. Mmm för jag, Johan och Isak skulle ju iväg på personalmöte. Vilken jävla tid och dag att ha p-möte på va? Isak bajkade hela vägen ut till Storheden medan jag och Johan var feta nog och tog bussen. Vi kom en kvart försent. Lagom bakis och förbannat trötta. Meningslöst möte.

Efter mötet var det bara att åka hem igen, och städa.. Dunsade in vid 11 och Jonna låg fortfarande och sov. Åh så avis jag blev. Käkade en banan och funderade ståendes ett ögonblick. Sen var det som att de slog om och jag kände mig inte alls trött och illamående längre. Städade som en galning tills allt såg ut som ett hem igen. Någon timme senare kom Pappa och hela högen hem. Jag och Jonna åt pannkaka och stekte på balkongen några timmar. Sen kom Sten och hämtade oss och körde hem mig till Mjölkis. Vink vink!




Lördag natt, vi börjar spåra. Isak är fortfarande på banan och agerar fotograf?!

@Varvet

Mooorning! De här är ju bara för underbart, tredje dagen irad jag stiger upp och solen skiner! Himlen är även klarblå så de råder ingen tvekan om fint väder idag. Tack, de behövdes. Och äntligen helg, äntligen äntligen är jag ledig. Det var en sjuk och kaotisk helvetisk dag igår på jobbet. Plus att jag hade glömt tusen saker hemma som jag behövde. Nåväl, vältrade mig nog om allt detta igår för Jonna.

Vi har förövrigt flyttat våra små rumpor till Varvet nu. Eller snarare igår, tack Johnny för att du kom till mitt jobb, väntade i trettio minuter på att jag skulle få sluta, köpte vin åt mig på bolaget, körde hem mig till mamma för att hämta nykeln till pappa, åkte och plockade upp Jonna och slutligen dumpade av oss här, på Varvet. Mmmm vissa människor borde faktist få en extra fin plats i himlariket. Eftersom han ställt upp så många fler gånger också!

Igår hade jag och Jonna mest balkonghäng, såg en film, käkade jävligt god mat och GI-brödet från hennes jobb, de är typ syndigt gott. Sen bara för att vi befann oss i stan var vi ju tvugna att dra och kolla läget, jaa de märks att vi går mot sommartider. De var fan livat ute!

Anyways, nu är det lördag och jag ska börja dra igång dagen! Har käkat frulle nyss, fil med hackade nötter, russin, linfrön, havregryn, banan och honung. Ah sjukt gott, men aj min mage. Fil är inte min grej, men de är smällar man får ta. Nu städa lite, sen en snabb dusch och sedan ut på stan i solskenet! Ska möta upp Jonna vid 16tiden eftersom stackaren klev upp före fan i morse och gick till jobbet. Tror minsann jag ska gå dit och få mig en gratis fika! Ikväll kommer grabbarna hit för att öla och vina! Fan vad mys vi ska ha! Sug personalmöte imorgonbitti 08.30!

Så, upp o hoppa nu alla! Sov inte bort era lediga dagar fö fan! ///Eeem.

Dagens LOL!

LOOOOOOL

Print-screen från Jonnas bdb, don't know whaaaaat tooo saay! Jag sitter mest och torkar tårarna efter ett hysteriskt skrattanfall. Gumman, jag förstår inte? Menar du verkligen att hon påminner om mig? Aw!

En dag närmare

Mmmmmm ja. Jobbat lite mer än förväntat idag, hela en timme extra. Sjukt trötta ben kan jag säga, men idag har de flytit på som bara den och jag fick massa beröm, tjoho! De måste ha varit solen! För idag var det strålande solsken och den höll i sig ända tills de var dags att åka hem. Blev en sväng förbi Ica Maxi där jag fyndade fyra st pocketböcker för endast 40 kr, de kallar jag fan fynd! Aaaaah vad jag alltid fyndar, mmm de är grejjer de! Jag ska nog söka jobb på Myrorna! ;)

Telefonterror i min mobil och helt otroligt.. när jag kom hem hade min syster, som på begäran av mig - gjort middag! Ni som känner min syster, vet att sånt här inte inträffar. Mamma pekade och viftade KORS I TAKET. Men de kanske berodde på att hon ville få mig fylld med mat så snabbt som möjligt så att jag kunde följa med ut på en promenad i solnedgången. Nåväl god mat och iskall promenad blev det.

Sista dagen imorgon.. SEN FUCKING JÄVLA HELG!!!!! LEDIG!!! JAAAAAAAA!!!!!! Mjam, det blir inget av med att åka med till stugan, jag stannar hemma. Jag och Jonna övertar dock lägenheten inne i stan! Får se vad vi hittar på imorgonkväll, men på lördag blir det vin och hejdundrans! Hoppas det är soligt under dagen också, då ska jag mysa runt på stan med en kaffe i pappersmugg!

  


Mon amour

Alalala jag var riktigt duktig och klev upp före noll åtta när mamma ringde. Hon är som min privata väckarklocka. Tror jag måste införskaffa ett riktigt mördar alarm för mamma kan väl inte väcka mig i all evighet. Visst, jag ställer alarm på mobilen, hela tre stycken, men de är som att jag somnar ifrån dem. Mmmmm ja. Fan vilken fuckad dröm jag hade, inget ovanligt iof men skum var den. Nu kaffe kaffe kaffe för jag måste väcka min lilla kropp och knopp till liv. Inte för att jag vet om kaffe hjälper egentligen men vi säger det så länge. Jobb 11.30-19 .. tror jag soooomnar. Sex timmars sömn är ingen höjdare, nej nej.

Nu drar jag igång morgonen med lite The Plan!

Kläder - ett rent nöje

Blääää vad tråkig kväll, jag har visst inga vänner idag. Jag hade till och med så tråkigt att jag var tvungen att klicka hem lite grejjer från hm! Jaaajajaaaaa jag borde ge mig själv köpförbud snart. Annars måste jag investera i en garderob. Men nej, man måste väl få sätta sprätt på pengarna som man sliter så hårt för, ja de tycker jag minsann! Äh, får börja spara i juni, de blir bra, kanoon.

Känns så värdelös att gå och lägga sig när man vet att de bara är jobb som väntar efter sömnen. Men å andra sidan.. snart är de helg! ;)

Födelsedagar

Auuuuughu jag är bara såå trött. Tuff dag på jobbet, ja då är de ju som vanligt. Bara två dagar kvar till helg. Ska även byta ett pass med Johan så jag kommer vara ledig hela tre dagar irad!!! Sen har jag bara slappa pass hela veckan ut så de känns tamefan underbart!


 Nu måste jag bara passa på att gratta Robin som fyller år idag! Grattis gubben! Kul att du blev glad och förvånad över kortet som jag skickade åt dig! Hoppas du har kul på MillenColin i p3 live ikväll!



 Joel, lilla Joel. Trots att du inte syns och existerar bland oss mera, så finns du fortfarande kvar inom oss. Idag skulle du ha fyllt 21 år, jag slår vad om att vi hade firat det med att dricka några öl! Miss you.

Urk på burk till salu!

Kan de inte bara bli helg? Nu är jag less! Mitt urk på burk säljs till högsterbjudande pris!

Dessutom har jag hittat en mandel i gröten som rör till de ordentligt. Vart kom den ifrån? Jag talar förståss om en känsla. Kan hända att den smygit sig på under en längre tid utan att jag velat tänka på det. Trängt bort och gömt undan. Men jag vet inte säkert än, inte riktigt. Jag låter de bero. Tänker hur som helst inte göra något åt saken så de är skit samma.

Blä, jag behöver sömn. Och vila. Jag har sån liten lust att kliva upp imorgon och fara till jobbet så de finns inte. Vem tar mitt evighetspass? Vem vill byta jobb med mig? ??????EKO????? Konstigt. Innan jag blir allt för privat är det lika att släcka och stänga av och säga god natt.

god natt, sunshine!

Sambo och sommarplaner!

Så mycket som händer just nu. Känns det som. Om knappt två veckor är det juni och förväntningarna inför sommaren bara stiger för varje dag. Jag, Jonna och Marcus ska förövrigt bli SAMBOS! Ja, helt galet. Just nu letar vi lägenhet för fullt och jag kan inte ens tänka mig hur skruvat det kommer bli att bo med dom två. Men helt klart sjukt roligt! Vi är lite snåla så vi tänkte dela på en tvåa. Jag längtaaaaar!

I sommar ska jag även hinna iväg till Örebro och hälsa på Elisabeth, och för all del Robin. Tänkte dra med mig Jonna såklart. En Lars Winnerbäck konsert måste även planeras in. Är mest sugen att dra på Zinkensdamm i Stockholm den 9e augusti. En roadtrip ligger lite löst på listan och tusen saker till. Planering är jag bäst på, men det är inte så lätt när man ska jobba arslet av sig helatiden och de är knappt med ledighet.

Spara pengar är också något jag måste göra, annars blir det ingen rolig resa i höst. Hoppas även på några spontana infall denna sommar. Ja, låt nu solen komma så vi kan dra igång med allt galenskap!

Men nu lämnar jag framtiden och tänker i nutid. Massor av jobb hela veckan ut och på fredag ska jag åka iväg till stugan med pappa, Anna-Karin och mina småsyskon. Inte varit där på snart ett år! Ska bli mys. På lördag blir det att gå runt i Piteå på staden och sedan buss hem till Luleå igen. Då blir det finbesök av Jonna, Isak och Johan! Vi ska öla och vi tänkte supa grabbarna under bordet. Fast de vet dem förståss inte om. Sen var det visst någon som kom på att det skulle vara personalmöte igen på söndag morgon halv nio. Lagomt mysiga vi kommer vara då! Skiter jag i för det är min lediga helg!!!!

Monday monday monday

Hej hopp! Ingen sol idag och de gör mig lite ledsen i ögat. Evelina kom hit på lunch och sen blev det en liten promenad och buss till stan. Jag gjorde lite fynd som vanligt, jaaa. Sen gick vi till Jonnas jobb och snikade lite kaffe. Hjälpte henne att städa lite och sen vinkade vi av Evelina och tog en runda på Åhlens. Lite handling på Willys och filmhyrning på Kioskpiraten. Nu sitter vi hemma hos mig, jag och Jonnaaaaa och har precis käkat middag och druckit kaffe. Jonna är mest tjock och trycker bulla!

I will walk with you

Blev en bra dag trots allt. Kokade linssoppa och hämtade cykeln. Blev inget bröd för vi hade ingen jäst hemma och jag orkade inte köpa! Åkte iväg och rantade runt med pappa och company på Storheden istället. Köpte lite nödvändigheter. Personalmötet var relativt intressant, mja. Promenad hem med Isak och Johan från stan och det var mycket trevligt. Mina små pojkar! ;D

Pyssel söndag

Jaaaaaaha, jag tänkte att jag skulle uträtta massa saker denna söndag så därför har jag varit vaken sen halv nio (tog lite sovmorgon). Hittils har jag lyckats med att koka kaffe, duscha och äta frukost. Jag tänkte att jag skulle baka bröd, koka linssoppa och städa garderoben. Hämta hem min cykel och fara en sväng på stan och fixa lite grejjer. Jag klarar inte av att bara ligga och slappa framför TVn när jag är ledig. De finns liksom inte i min världsbild. Så jävla tråkigt ju! Då tänker väl ni "men hur kul kan det vara att baka bröd och koka soppa då?" Nejmen är man pysslig så är man. Skulle behöva städa lite också, och typ tusen saker till. Kund de åtminstone ha varit lite sol ute så kanske orken varit större. Nä, bara att sätta igång nu då. Bara man tar tag i nåt så flyter resten på. Självdiciplin liksom.

Kladdkaka is the shit!

Aaaaaaaao, fan så ont i magen jag har. Precis kommit hem från jobbet. Orkade inte cykla hem såhär sent så jag åkte hem med Lina i deras nya coola bil. Varför jag har ont i magen? Ja, vi hittade en halv kladdkaka i kylen som vi delade på. Antingen så var den dålig, eller så beror magontet på att jag inte hade ätit sen klockan ett och tryckte i mig massa jävla socker. Inget bra iaf. Men det blev så mycket roligare att springa runt och stänga och städa när man fick lite fika!

Åh yes, ledig imorgon! Dock personalmöte på kvällen men de lugnt. Ledig måndag också. Sen jobb hela veckan och ledig helg efter det. YAY! Fan veckorna bara springer iväg. Uggh. Får se vad jag ska hitta på imorrn. Måste ju hämta cykeln iaf. Nu ska jag typ hänga lite med syster och Henrik. Byeeez.

Wayne's

Feting god lunch på Wayne's. Varm focaccia med brie och fetaostkräm. Nu är de bara att hojja iväg till jobbet. Peppat? eh. Nej. Juste, på hemvägen från stan var jag tvungen ringa Johan och be honom om en tjänst, det är så pinsamt att jag inte ens törs berätta vad! Anyways, thanks! Hahaha.

Beautiful thing




 

Med våren kommer förväntningar.
Jag har många. Förväntningar.




Kyrkbyn, how beautiful?






Days of black

Åh, det var en så konstig dag igår. Började med att jag försov mig, hade bråttom och sprang till bussen. I all hast fick jag rycka med mig alla saker i händerna och trycka ner i väskan efter vägen. Det blåste svinkallt, som de givetvis alltid gör i denna blåsiga stad. Hur som helst är bussen försenad och jag blir nedfrusen. Till slut är jag på jobbet, på mötet, mötet avslutas och då är klockan 10.01. Betald tid.

Sen kilar jag in på Coop och ska köpa lite frukt typ, när jag ska betala kan jag inte hitta mitt bankomatkort, och inte heller mitt ID, leg. Vafan? Jag visste att jag hade haft det på morgonen, för det låg i skinnjackan sen gårdagen. MMmm. Happ, letar lite till och förbannar mig sedan också över att jag måste gå hela jävla vägen hem i kylan.. (10 grader kanske) men vips så hittar jag en tia så jag har råd med buss.

När jag kommer hem så fortsätter jag leta efter korten. Men inte, dom är puts väck. Ringer mamma och frågar vad jag ska göra, ja givetvis vet jag ju de. Men mammor vet ändå lite bättre. Så jag ringer banken och spärrar kortet. Hon som hjälper mig säger att ja "nu är kortet spärrat och du kommer få ett nytt på onsdag". Hon påpekar även att eftersom jag nu har tappat mitt ID-kort måste jag ha ett personbevis från skattemyndigheten. Så jag kan hämta ut de nya bankomatkortet. Börjar svettas vid de här lagret. Sen säger hon att jag skall göra en polisanmälan på legetimationen, även ringa kreditupplysningen, upplysnings centralen och ett samtal till. Får massa nummer och jävlar vad less less less.

Börjar med att ringa polisen, får sitta i kö så jag slänger på luren igen efter fem minuters väntan. Sekunden efter jag lagt på ringer det på dolt nummer. Jag svarar.
"Hej, det är Emma"
"Hej! De är Gunnel från Polisen! Har du tappat något?"
"Jo, mitt ID kooooort"
"Och bankomatkort?"
"Jaaaaaa"
"Och du bor på Mjölkudden?"
"Jaaa!"
"Åh, det var en kvinna här för en stund sedan och lämnade in ditt bankomatkort och ID. Hade hittat det på Mjölkudden i morse"


SÅ NU LIGGER DE ALLTSÅ HOS POLISEN! Tur som fan, på sätt och vis. Jag slapp ringa miljoner samtal iaf, och har en fin anledning till att inte gå ut på krogen i helg. Hah! Eftersom de är lite svårt utan legget.

Efter det glodde jag på Gossip Girl och grät en skvätt. Åh, det var så bra. Men slutet var så irriterande. Nya avsnitt är att invänta, igen. Några timmar senare var det bara att knata iväg till bussen igen. Jobbet kallade. Ett kort kvällspass över middagen. Hade så jäkla ont i magen och kände mig konstig, så jag blev tusen sköna glad när jag såg att Rickard stoppat mig i kassan. Nöjd nöjd nöjd.

Den glädjen varade inte länge. Det var tomt på folk så flera blev hemskickade, så tillslut var vi bara tre kvar och jag placerades i köket. Då kom ruschen. Som vi inte trodde skulle komma. Jag lovar och svär att det var hemskt. Jag slet, svettades, hade panik, dödsångest, åh. Kanske inte dödsångest men fyfan vad hemskt det var. Det är så mycket att hålla reda på och jag har inte fått upp flytet än. Ingen hjälp får jag, måste lära mig. Panik. Trodde jag skulle dö, minst sagt. Efter ruschen sa jag till kvällschefen "jag mår dåligt, de gick sååååå dåligt" Sedan bröt jag ihop totalt och började lipa som ett litet barn. Grät och grät och grät. För det vill jag göra varje gång jag står i köket. Men jag fick höra ord med betydelse och en kram. Sen fick jag gå hem.

Nej, jag ska inte känna mig värdelös. Även om de är så det känns. Idag ska det gå fan så mycket bättre! De ska de!
Efter jobbet igår gjorde jag tamefan ingenting. Åkte hem och mamma bjöd på rödvin. Två glas och åtta lyxpraliner senare sov jag. Då var klockan bara strax efter 23. Tror jag behövde en lugn fredag.

Hehe, 0745 är klockan nu. Vaknade utvilad för en timme sen. Mår mycket bättre idag! Ska dricka kaffe och surfa runt lite. Om några timmar ska jag och fika/äta lunch med mamma på stan. Åh ja! Det var så länge sen, ska bli roligt. Kanske gör något fynd också, man vet aldrig! Trevlig lördag alla!

dreamdreamdream




på cykel i solen är ett möte med våren
i väntan på sommar och randiga drömmar
i ösregn och kläder som klistras mot kroppen
saftig ofunnen frukt och röda hjärtan


liv och glädje
regn skölj bort de sista
låt de nya ta sin plats


kommande dagar i väntan
ett skutt ur den mörkaste vrå
lys upp

Häng baby!

Vilken härlig dag! Har hängt runt med Jonna på stan i sol och osol. Vi drack kaffe på uteserveringen på Roasters. Även två grabbar joinade oss. Gjorde fina inköp på staden, känner mig helnöjd. Fin dag allt som allt. Liten promenad med syster också. Har även varit och hämtat ut receptet hos optikern så nu kan jag beställa linser över internet, pheeeeeett. Känner att jag inte kan gå utan solbriller i sommar, så de var den enda lösningen. Inte så dum enligt mig. Och en annan sak, har köpt mig en pilates boll. Hah, varit så sugen så nu jävlar! Ska bara lyckas hitta en pump så jag kan få upp bollen, kan bli jobbigt att blåsa själv.

   Söta Jonna!

Let the sun shine in


Kvart i sju slår jag upp ögonen och möts av solens strålar som pressar sig in genom persiennerna. Eftersom det var rena rama lugnet trodde jag att klockan var minst tio, men nejdå. Småbarnen hade inte vaknat riktigt än bara. Slet på mig pappas gamla träningsoveralls jacka och lunkade ut i köket. Bläddrade lite i tidningen och kokade kaffe. Min treåriga lillasyster kom in och sa åt mig "Emma, idag får man inte koka kaffe.. bara på onsdagar och fredagar" Varför då? undrade jag. "För att då är man ledig, och då ska man baka bullar också" Ja, småbarn har roliga teorier ibland och just nu surrar hon sönder mina öron och från lillebror hörs glädjetjut. Mmmm lovely morning. Passar jag inte mina fötter noga riskerar jag att få hälsenorna kapade av gåstolen. Men samtidigt kan jag poängtera att jag har världens finaste och underbaraste syskon. Men de är sötast när de sover.

Så, vad ska Emma hitta på idag då tro? Jodå. Nog har jag planer alltid. Går väl aldrig en dag utan att jag har en plan liksom. Ska iväg en sväng med Anna-Karin och Emil nu på förmiddagen och efter det, vid 12tiden ska jag möta upp Jonna på stan. Då blir det kaffe och shopping, hoppas jag. Eftersom det är löning idag.. woho! Klockan tre ska jag träffa Evelina och vad vi hittar på får nog vädret avgöra.

Åter till kaffekoppen och morgonlugnet.


Wake up

Så tog man på sig klänning för att det var soligt och mysigt ute i morse. En sekund senare slår det om och små små snöflingor singlar ner. När snön gjort sitt börjar det hagla och snö regn hagel om vart annnat hela dagen. Snart är det fan juni, skärpning där uppe nu!
Idag gick det lite bättre på jobbet iaf men jag har fortfarande för mycket gröt i skallen för att kunna fokusera tillräckligt. Ibland går jag runt och dagdrömmer om just ingenting. Eller om allting.

Efter jobbet hämtade Jonna och Marcus upp mig. Vi sket i Roasters och drog hem till mig istället. Fixade lite käk och såg på Desperate Housewifes. Iskall kvällspromenad och frusna fötter. En kopp te på det.

Just det, när jag kom hem stod det en fin presentpåse med dyr choklad i på skrivbordet. Tack maaammi! Jag ska spara denna lyx till helgen då jag kommer tycka nog synd om mig själv.

Nu ska jag ta och krypa ner i min underbara säng och läsa lite. Imorgon måste jag in till stan och lämna igen mina Cheap Monday jeans eftersom de har gått sönder. Tydligen inte bara mina som pajjat på detta vis. Så jävla irriterande. Hoppas jag får ett par nya, annars grrrrrr. De är ju inte ens en månad sen jag köpte dem liksom. Skitbraller. Skit skit gonatt på er skitungar!

Linnea - Min dag


Hej hopp nu ska jag skutta iväg till jobbet. 11.30-19.00 och sedan blir det fika på Roasters med Jonna ikväll :) Mys. Tänkte bara upplysa alla om att jag har namnsdag idag, LINNEA. Nog för att det är mitt mellan namn men jag tycker jag är värd en present ändå. Undra om jag får någon. Vi får hoppas det. Mamma var söt nog som ringde och grattade mig.

tjaaaaaao!

Blommigt från HM!

Solen visar sig vilket gör det enkelt att kliva upp före fan. Klockan åtta var jag färdig duschad och tjugo minuter senare var grötfrukosten uppäten. Har lagat lunch som jag ska ta med mig till jobbet också, jag menar.. hur huritigt är det inte att göra de? LUNCHLÅDA! Nu tänkte jag plocka fram dammsugaren och poppa musik. Hade egentligen tänkt åka in till HM och hänga på låset. Eftersom en väldigt fin blommig klänning kommer ut i butik idag. Men hur stor är chansen att den kommer att finnas här i Luleå? När den endast säljs i 250 exemplar i hela landet. Nej, det får vara. Pööh.


En påse med skit kommer lastat!

Fyy vilken hemsk dag. Började lagomt bra med att jag försov mig till halv tolv när jag skulle ha varit instämplad på jobbet. Ringde och bekladade mig, skuttade ner i kläderna lagom fräsch och sprang till första bästa buss. Kom bara 40 minuter försent. Jävlig dag och jag vet inte hur jag ska klara att gå upp till trainee. Fan vad piss jag mår. Var nog lika att jag kuggade på provet i fredags. Måste snacka lite med min chef, orkar ju inte gå omkring och må bajs.

Har i alla fall hunnit städa och vara ute på en lång kvällspromenad med syster. Ledig onsdag och torsdag och då kommer även lönen. Skitbra för nu är jag så jävla pank.

image61

Sådär som jag känner mig idag. Liten och ynklig.

Oväntat besök

Huff vad klockan blev mycket. Pric som jag inte träffat på år och dar kom förbi. Eftersom vi just konstaterat att vi är grannar numera. Nästan grannar i alla fall. "Varför har du inte sagt att du har flyttat hit?" "Men varför har inte du sagt att du har flyttat hem?" Haha. Hur som helst, det var trevligt med lite oväntat besök såhär på söndagskväll! Men nu blir det bums i säng för imorgon ska man upp och jobba.. Vart tog hela helgen vägen?


Lumparfest är galenskap!

Uuuuuurrrrrgh! Fy vad piss jag mår idag. Jonna ligger i min säng och är bakisfet. Vi gnäller ikapp. Men galet rolig kväll igår. Lumparfesten var tokig, vild och galen. Typ furtio fulla lumparpojkar. Herregud jaa.. sen drog vi till stan och ut på Heroes en sväng och sen blev det att skaka rumpa på Magma hela natten. Mycket mycket trevligt! Här blir det inga detaljer inte. Men helt klart värt denna bakisdag. Jag är äcklig och pank. Hej!


     

Bjuder på några bilder, ynk min kamera dog så hann inte ta så många. Fr V. Jonna och jag. Jens, Johan, John. Erik? Namnlös och namnlös. Det var inte så jäkla lätt att hålla reda på allas namn. Snurrigt till tusen.


Nu har jag tagit mig en dusch och börjar må lite smått bättre. Blir nog inget vettigt gjort denna söndag. Jonna ligger fortfarande och sover. Jag vill ha juiceeeeee!

Fin helg!

Hej hopp soliga lördag! Okej vi tar det från igår. Provet.. Den praktiska biten gick bra men den teoretiska inte lika. Men det var fan inte mitt fel. De visade sig att jag hade fått förlite material. Dvs, man skulle läsa fem pärmar, jag hade fått en. Hur jävla snopet kändes inte det? Åh. Åhhhhååhåhhhhhh! Elin kuggade också. Nåväl, ska få alla papper nu och få göra om det den fjärde juni. Om jag orkar. Hah!


På kvällen blev det Heroes med Johan och Johan. Fan vad alla heter Johan! Det var riktigt trevligt men vi pratade nog lite för mycket om jobbet. De finns inget slut på hur mycket skit man kan prata om de. Hur som helst, efter kogen drog vi hem till mig och lagade fyllekäk. Någon gång mot morgonen somnade vi alla utslagna rakt upponed.
Vaknade idag vid 09. Var bara att kliva upp och diska! Mådde hemskt men det rebotade jag med en dusch. Grabbarna vaknade och begav sig hemmåt mot tolvtiden. Då for jag ut på Storheden med Louise och Henrik. Jag köpte en jättesöt kjol på HM. En blommig med hög midja. ÅÅÅH så söt!

Har ätit och tryckt i mig en halvliter glass framför tvn nu. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med gråa strumpbyxor åt mig! Sen bär de av till Jonna för bira och vin. Vi ska på lumparfest! Haha, hoppas de blir nice! Annars blir de Heroes igen. Men Heroes är soft.

Trevlig helg! :)



image62

Min arm får alltid vara med, se mitt fina hår!

Önska mig lycka till!

Helt galet vad dagarna springer iväg och förbi. Var riktigt nervös när jag lämnade jobbet och dagens stängningspass i tisdags. Var lite rädd att det inte skulle finnas någon restaurang kvar på morgonen. Men på onsdag när jag kom så visade de sig att allt stod rätt till och inte ens en kniv i ryggen fick jag. Ahh kändes bra. Gårdagens stängning gick också bra, fick jag höra idag. De känns bra. Något som inte alls gör de är dock mitt prov som jag ska ha imorgon. Har suttit konstant i 5,5 timmar och råpluggat nu. På rätta saker. Elin som jag ska göra provet tillsammans med var gullig och kom hit med lite viktiga papper åt mig. Just nu snurrar allting ordentligt så det ger nog inte att läsa mer nu. Min chef ringde även idag och önskade mig lycka till inför imorgon och frågade hur det kändes, osv. Eftersom ingen av mina chefer kommer vara på plats. Åh, nåja. Alla tror dock att jag kommer klara det, men jag vill inte vara så säker försen jag vet om jag gör det. Men helt klart hoppas jag ju det så jag ska gå och lägga mig med positiva tankar. Ska pallra mig i duschen nu så jag slipper göra det imorgon. Funderar på att åka redan kl 07 till jobbet. Provet börjar kl 0800 med öppning. Haha, herrejävlar!

Gnaaaaatt


Where does the good go

Gooooosh. Har suttit några timmar med överstrykningspenna och bläck nu! Dvs jag har pluggat. Bara hunnit igenom halva häftet för den teoretiska delen. Sen måste jag ta reda på massa saker när jag är på jobbet också. Hur det ska gå med den praktiska delen har jag ingen aning om, eftersom jag inte har lärt mig allt till 100. Jag sa ju att jag inte ville anta detta förrens jag kände mig redo. Men nähä, inget val här tydligen. De får gå som de går.

Nu tänkte jag ta mig en dusch och åka ut till storheden och köpa lite grejjs innan jobbet. Sen ska jag plugga lite till och sedan har jag stäningspass. Med någon från stan. Hmm.. Så nu måste jag visa mig duktig eftersom de inte kan alla våra rutiner. Hjälp! Som att jag kan precis allt. Är jag bara allmänt seg eller vad? Öh.

I can't take it

Galet tuff helg måste jag säga. Jobbat som en idiot och de är inte lätt när allting känns tungt. Kommer köra som fan på fredag på mitt trainee prov, men vi får väl se då hur de går. Ugh, känns inget bra alls. For till Johan igår efter jobbet för att vi skulle plugga lite, men plugga blev det inget av. Vi pratade mest skit och jag höll på somna till och från. Klockan 04 släckte vi lampan och sa god natt. Det spöregnade ute så jag slaggade över på en minimal soffa och sov som en ostkrok i fyra, fem timmar. Sedan cyklade jag hem i blåsigt väder och sov lite till. Långpromenad med hunden och lite handling på Kvantum.

Mot eftermiddagen drog jag hem till Jonna. Hon bjöd mig och Adam på en grymt god middag. Böngryta med chili och grönsaker, färsk spenatpasta och broccoli. Sen blev det Bastu och häng framför Skins. Stört skön serie. Måste nästan köpa boxern själv. Hemmåt vid 2230 och nu äre tamefan dags att sova. Min lediga dag är över. En hård arbetsvecka väntar och traineeprov.. omg. Jag måste plugga resterande dagar till fredag. Och sova. 13 timmars sömn på tre dygn är inget vidare, speciellt inte när man jobbat typ tjugo timmar. Är lite ur balans.

AAAAAAH! NATTI!


jealous, me?

Hejhå! Fredagen blev en toppendag! FIka med Jonna och Tim på TA. Tim bjöd så de satt fint. Några koppar kaffe och skitsnack om de mesta. En vända på stan och jag köpte två jättesöta linnen, ja alltid söta saker. Efter ett par timmar eller tre så tog jag och Jonna buss hem till mig, jag plockade på mig lite grejer och sedan drog vi hem till Jonna på Hertsön. Vi käkade goda mackor och började dona inför kvällen. Dvs, duscha, göra sig i ordning och dricka vin. Haha, vi förfestade på två. De kan gå de med vettni. Sen sprang vi nästan till bussen och jag hade mest skavsår, auuuuuh. Mötte upp Johan/Walle (från mitt jobb) i stan och sedan knatade vi ner till Heroes. Och ja, där satt vi heeeeeeeela kvällen och hade mest konstiga samtal och diskutioner och ja, herregud säger jag bara. Men måste nog le lite när jag tänker på de. Hur trevligt som helst var det iaf. Lovely. Hände endel konstiga saker omkring oss också. Men inga detaljer nu. Fyllekäk på grann restaurangen Max och jag brände sönder min mun på en greenburgare. Ajajajaj. Nattbuss hem och bums i säng 03.40.

Klockan 06 i morse var det bara att kliva upp. Ja, knappt tre timmars sömn fick jag. Mamma körde mig till jobbet som tur var. Jobbat 07.30 till 18.00 idag. En helveeeeeeetisk dag. Tur så kände jag mig inte så trött och jag var inte bakis. Wooho! Jag som lovade bara för någon dag sen att aldrig mer dricka dagen innan jobb. Men Jonna har en viss övertalningsförmåga. Men jag ångrar mig då inte.

image57
 
Jag och Johan. Visst är vi söta?

Valborg!

Tjolahopp! Ja i tisdags kom då lilla Jonna hem. Hur underbart som helst! Jag, Jonna, Marcus och Moa drog hem till Jonna och bastade och drack lite öl. Sen blev det att vi slaggade över på obekväma madrasser på golvet. Vi lekte "ett skäpp kommer lastat" tills vi somnade. Jag och mina lekar alltså, mja. Fick en tröja och en annan söt liten grej. Plus ett vykort som hon inte kommit sig för att posta på tre månader! Hon hade även med sig choklad från London, och jag kan då säga de.. jag älskar choklad och, det var tamefan den godaste jag någonsin ätit. Tur att jag inte har tillgång till mer, skulle bli väldigt rund om magen då. Hah.

Vaknade först igår morse och gick ut i solen. Blå himmel och värme. Perfekt valborgsväder. Marcus körde in mig till stan och jag kände mig extremt shoppingsugen. Bara för att det var så soligt och underbart. Köpte ett par mörkblåa cheap monday jeans, blommor att ha i håret, världens sötaste linne och en GUL, en gul liten väska. Lite smycken och diverse. Sen var de bara att åka hem och göra sig iordning. Mmmmm jag var vacker som en sommardag igår, jag svär! ;)

Middagen hos min far var totalt lyckad. Jonna hängde på som bestämt och hon sa att de var den roligaste valborgsmiddag tjofaderitta hon varit på. Ja, vi började med att sitta ute på balkongen någon timme med öl i handen och solen i ansiktet. Vi var 19 pers totalt så det var stojjigt och stimmigt och fulla människor och nyktra och småbarn och det var god mat och allt var helt bra. Pappa hade gjort en tävling också, och priser fick man. Jag vann en pulsmätare eller nåt åt de hållet, hm.

Många timmar och många öl senare så drog jag och Jonna till huset mittemot. Där befann sig Moa på en fest som sög. Vi stannade inte mer än max tio minuter. Promenerade ner till Norra Hamn vart de satt folk och grillade. Solen började gå ner och det blev kyligt. Folket ville åka till Hertsön men det ville inte jag, jag hade bestämt för att gå ut på krogen med Joel och Edvin. Men de befann sig någon annanstans så när alla drog till Hertsön gick jag tillbaka till festen som Moa var på. Ye. Sen vet jag inte, men jag typ somnade i ett uppehållsrum i en korridor och vaknade 03.30. HUR FAN!? Jag fattade ingenting, ringde Moa för att få en förklaring. Sen insåg jag att jag inte kunde ta mig hem. Alldelens för kallt för att cykla och jag hade ingen nykel till pappa. Tusen samtal missade på mobilen och flertal sms. Ringde Joel och berättade varför jag inte hade tagit mig till krogen sen blev han min räddare i nöden. Betalade taxi och fick en fin sovplats hos J och E på Örnäset.

Sov kanske en fyra timmar mellan sju och elva idag. Sen promenerade jag heela vägen från Örnäset hem till Pappa och alla på Varvet. Solen stekte och jag kunde gå i linne. Men ack vad skavsår jag fick och fyyy vilken hemsk baksmälla. Klockan fem var det bara att bege sig till jobbet. Åh, aldrig mer aldrig mer aldrig mer party när jag ska jobba dagen efter. Men igår, det var ju trots allt valborg och allt. Men usch, jag mår dåligt ännu.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon ska jag på en fika med Jonna och Tim. Måste fixa och dona med lite andra saker också. Ja. Bara det är sol, jag ska bli brun.

GOnatttttt.


RSS 2.0