you tell me

Jag dör lite inombords just nu. Klänningen som jag beställde var helt galet fin, riktigt nöjd med den. Dock var den lite förstor så jag tänkte beställa den i minsta storleken nu eftersom den inte fanns i mindre tidigare. Chansade med andra ord. Och nu när jag går in för att beställa så är den slut, jag dör jag dör jag dör. Skit! Vad tusan ska jag göra nu?

För övrigt sitter jag och klurar på nomineringarna. Gud så svårt! Kommer inte fram till så mycket. Har bestämt mig för två stycken, men det är fortfarande fem kvar. Sen måste man ju skriva motivation också. Klurigt som sagt. Tänker nominera anonymt, hoppas de inte blir alltför genomskinligt! Ironi ironi ironi.

Snart ska jag blåsa ut ljusen och vila huvudet på kudden. Jobb imorgon!
Puss alla fina!

Första advent

Mitt te har svalnat men ljusen brinner fortfarande. Lite eftermiddagsfika i form av apelsin, äpple och mandlar. Myser här i vårat juliga kök och har de allmänt bra. Har haft en skön helg. Igår var jag och Jimmi på julloppis och behöver jag ens säga att jag fyndade? Emma fyndar alltid. Sen stod vi och väntade på en buss som aldrig kom och hade inte pappa plockat upp oss hade jag nog frusit ihjäl. Tanken var att köpa julklappar på stan men jag gillar inte att trängas med miljoner människor. Vi tog en kaffe på Condis och diskuterade plugg istället!

Kvällen blev inte heller som planerad, sådär med film glögg och popcorn. Nej, vi blev inbjudna på middag hos min far och maten var supergod. Ja, de vill säga tills min ettåriga lillebror spillde ut hela vinglaset över min tallrik. Söt är han ändå. Lite vinglögg på det och massa struntprat och småbarnstjaffs. Jag ritade en ful tomte. Sen ringde Jonna och bjöd in på fest och eftersom vi redan var i stan drog vi dit. Hängde där några timmar och tog första nattbussen hem. Ingen utgång, nej. Är man inte klädd för fest är de inte lika kul. Jo, tror minsann att vi åt på Max i city innan vi for. Är man inte lite tragisk? Lika tragiskt som att jag stötte på Robin som också var ledig från jobbet. Men nog tusan var han där för att äta ändå. Vi Maxare är roliga.

Idag har jag varit på skyltsöndag i snöstormen tillsammans med mammi och Kjell. Två julklappar närmare slutet. Nu ska jag bara fortsätta njuta av denna söndag som även råkar vara första advent. Helt galet! Glöggdags snart!

På återseende/ E.

Röd och grön.

Som sagt, blev lite julklappshandel på stan och sedan en trevlig lunch på Mat&Prat. Jobb från fjorton till tjugotre. Mamma har julpyntat och de är tokmysigt. Vårat kök ser ut som en liten tomtestuga, aaw. Ska fixa julmys i mitt rum till helgen! Då blir det även julloppis och glögg! Pssssst, ge mig en gran!



sudd

Mmmmm.


Jag är suddig.




Lite utav de mesta

Lite ägg, lite mandlar och lite frukt är likamed lite frukost. Givetvis fanns det nykokat kaffe när jag steg upp också. Lyxigt! Gud vet hur trött jag kommer vara ikväll. Har bara sovit fyra timmar inatt och så även natten innan. Tokigt sent igår, var klar på jobbet strax före halv tolv och var inte hemma förens efter midnatt. Somnade runt halv tre, gulp. Ska möta upp Evelina (och Jennifer förhoppningsvis?) utanför Smedjan klockan tio. Blir stan och julklappsbekymmer och lite fika. Sen är de jobb från två till evigheternas begynnelse. Puss.

Update; Stockholm del II

2008-08-08

Nollåttanollnoll. Godmorgon. Vi klädde på oss och åkte nio våningar ned till bottenplan. Skojar ni? Frukostbuffén var det bästa jag varit med om i hela mitt liv! Okej, kanske inte ska ta i så mycket men den var helt fantastisk! Vi åt tills magarna stod ut åt alla håll och sedan blev det en tupplur på sängen.

Efter vila, dusch och fix begav vi oss ut. Klockan var väl knappt tolv när vi satte oss på tunnelbanan mot Götgatan. Älska Götgatan och dess butiker! Alltifrån Weekday till second-hand. Fördrev några timmar på söder och kaffestop på Seveneleven emellanåt. På kvällen blev det att ta plats framför bioduken, SATC- filmen. Skitbra!


EMMAUS- Götgatan


Jag vill ha allt mitt öga kan se


Louise förbjöd mig att inhandla dessa två, why?


Hothothot? Hohoh.

Update; Stockholm del I

2008-08-07

Efter en galen kväll på krogen i Norrköping var det dags för mig att lämna brudarna och åka vidare till Stockholm. Tåget gick supertidigt och jag var allt annat än pigg och fräsch (bakis?). Fick slå på kastruller för att Jonna skulle vakna och vägleda mig till stationen. Hennes syster Mia, hade lagt en söt lapp i min sko med en beskrivning på hur jag skulle ta mig till resecentrumet. Ifall jag inte skulle lyckas väcka någon, rätt kul tycker jag.

Tuff tuff tuff tåg tåg tåg
. Vid de här laget var jag extremt less på att släpa resväskor och stånka hit och dit. Var framme i Stockholm mitt på dagen och när jag kom fram möttes jag utav min Syster och hennes kompis Sara. De hade åkt tåg hela natten från Luleå. Sweet!

Låste in väskorna och gick på spaning efter vårat hotell. Efter en snabb check hade vi koll på vart de låg (500m från stationen) så vi drog en snabblunch på Sub Way. Hey, jösses vilket slitet gäng vi var. Trötta och griniga som få. Men de vände såfort vi kom fram till hotellet.

Resten av dagen? Svammel på hotellet och öl från minibaren. Lite shopping på staden och jag köpte ett uselt paraply för trettio kronor. De spöregnade. Sara och Louise pimplade trefemmor och sedan käkade vi nattmat runt höret, på Max. Sara blev uppraggad av en femtiotaggare. Yäääk! Slocknade mot småtimmarna.


Nyaste Clarion Hotel - five stars baby!




Skönaste sängen jag någonsin sovit i



Är man brudar så är man



tuffttuffttufft

Funny things

Tro inte att jag la mig den tiden som jag sa igår, nej det blev visst inte så. Jag började pyssla som bara den. Förde över bilder från min stationära dator till min laptop. Himla kul var det och sedan fick jag så många idéer om olika saker så jag låg vaken till tresnåret i morse. Galet, men jag log konstant. Vaknade halv sju, hm inte många timmars sömn. Sen jag klev upp har jag suttit framför datorn med kaffekannan bredvid mig och pysslat vidare. Kan inte tala om med vad! Dock tänkte jag uppdatera klart "Tåg roadtrippen" som jag var på i somras. Kan inte lämna den oklar, hm. Lite städande i bloggen och sådär. Snön yr utomhus så jag passar på nu. Oj så mycket det är att stå i, men jag bara ler. Massa roliga saker, åhåhååhh!

Nomineringar!

Ojojoj så spännande! Inför Max-Galan så ska vi nominera till pris för årets bästa/roligaste/knäppaste osv, insatser på jobbet. Bland annat, årets glädjespridare, årets räddande ängel, årets pinsammaste händelse, årets uttryck (ex "Nämen kära nån då!"), årets snällaste handling, årets flört (?!) och slutligen årets arbetskamrat. Gud vad svårt, ska verkligen tänka igenom de här noggrannt. Har några självklara personer, men lite tilltänk blir det nog allt.


Nu ska jag ta och sussa, har sån sjuk träningsverk i mina ben så jösses! Hoppas verkligen inte att de är värre imorgon, kan bli tungt att stå upp och jobba i nio timmar då. G'natt!

Klänning

Mmm okej,  kanske överdrev lite i inlägget nedan. Blev bara så less där ett tag. Hade varit på stan och tittat efter julklappar och klänningar. Hopplöst och kallt som tusan var det. Men nu, nu känns det bra igen. Ligger nedbäddad i systers säng och hon har kokat kaffe åt mig. Mys. Dessutom har jag gjort det enkelt för mig. Mja, har visst beställt en klänning men från vilken sida tänker jag inte tala om. Men dyr var den, usch! Men igen, den kommer att funka på "Max-galan", julafton och även nyår. Bara att byta accessoarer, färg på strumpbyxorna och switcha skor!


Nu vankas de jobb! :)

Bye bye christmas!

Jag ställer in allt vad de heter, julhysterin, julklänning, julklappar och pepparkaksbak. Julskyltning och glöggmys. Lucia och lussekatter, chokladtryfflar och nötter. Kalle Anka och all julmat som jag ändå inte äter. Smällkarameller och gran med pumlor, ljusstakar och kalendrar. Knäck och röda strumpbyxor. Julkort, renar och tomten han själv! JAG STÄLLER IN! Funderar starkt på det, i alla fall.


Löpning!


Godmorgon! Jag dricker kaffe och käkar ägg, mina ben säger aj aj aj. Träningsverk. Sprang tjugosju minuter igår på löpbandet. Tycker de var jäkligt bra gjort av mig med tanke på att jag inte har tränat på några år eller två. Trodde jag skulle klappa ihop och ramla av efter en halv sekund. Men inte, de gick lätt som en plätt.. jag flög fram! Men dyrt var det, hudratjugofem kronor kostade kalaset. Får tusen kronor rabatt via jobbet om man köper årskort. Jag och Johan funderar på att satsa stort, STORT!

LIVSGLÄDJE

Åååh livsglädjen har just nått sin topp! Jag är så väldans glad just nu och det känns som att ingenting skulle kunna trycka ner mig. Vilken underbar känsla de här är! Även om det egentligen inte har hänt något speciellt, så känns de som att allt går min väg. Har äntligen fått reda på vad som skall ske på personalfesten. Eva och Jenny har i dagarna gått omkring och retat mig och fnittrat som små sexåringar och varit så himla hemlighetsfulla. Fuskis! Men gulliga är dom. Fick ett litet brev med ett rosa kort i brevlådan idag. De blir alltså gala och klänning som dresscode. Tycker jag låter himla spännande, och lokal har de också fixat. De blir fest! Hela gänget (förhopningsvis om alla kommer) från våran restaurang. Shit vad kul de ska bli! Kommer äga rum den 12/12. Jag ska som lovat komma på lite lekar och grejer med, nu måste jag tänka till tusen. Sen måste man förståss köpa sig en klänning och allt där till, kulkulkul! Ja ja ja ja!

Hade för övrigt en toppendag på stan med Johan. Käkade på Wayne's och snackade skit i några timmar och sedan gjorde vi stan en stund och köpte krimskrams. Klockan sex ska vi iväg och träna. Ja! Sanna mina ord. TRÄNA! Man måste ju ligga i lite extra nu så man blir en prinsessa till den tolfte. Hoho!

Wayne's nästa

Jippiie! Nu behöver jag inte ha beslutsångest, nej. Johan ringde och var lika pigg som mig och eftersom vi nu går efter samma schema så är vi lediga samtidigt. Massor med bra. Vi ska dra och käka lunch på Wayne's, gott gott gott. Bäst att kasta sig in i duschen så att jag inte missar bussen.


På återseende/ E.


Aaaw.

Här sitter jag och torkar tårarna, så himla fint slut på sista avsnittet. Svårt att hålla tillbaka när man är en känslomänniska. Nu hade jag ju tänkt bege mig utåt och in mot staden, men gud vetesjutton. De tokstormar ute, jag kommer blåsa bort! Men jag har ingen lust att sitta inne och uggla hela dagen, måste hitta på något och har endel att ta tag i. Snart jul och allt. vad önskar ni er i julklapp?


mondaymondaymonday

Godmorgon snövärld! Jag undrar hur mycket det har snöat inatt med tanke på att vi fick knuffa upp dörren, tokbusväder. Jag har redan hunnit plumsa omkring i drivorna och halkat tusen gånger. Idag är jag ledig, tokskönt. Var det inte katastrof igår på jobbet så vet jag inte vad man ska kalla det. Tillslut skrattade jag bort alltihopa, kaoset. Visserligen brukar jag säga att de är kris och katastrof rätt ofta, men jag svär vid tomten att jag aldrig varit med om värre, som igår.

Har precis ätit min grötfrukost och nu ska jag se Ensam mamma söker. Är de sista avsnittet? hm. Vet, jag är nörd. Har sett alla. Sen blir det annat skoj idag, tjolahej!

I can't believe

Är det verkligen lördag idag? Känns sannerligen inte som det. Men de kan mest bero på att jag har jobbat hela dagen och det var sjukt med folk, lite sådär så att man bara ville grina mot alla tillslut. Nåväl, tog mig igenom dagen helskinnad. Fast där ljög jag lite, har så fruktansvärt ont i fingrarna. Kan knappt skriva med dem. Råkade kutta dem lite i tomatskäraren, tro mig de forsade blod och jag har fått gå med snygga blåa plåster och fingertutor hela dagen. Stackars mig! Kom hem en sisådär tolv timmar efter att jag lämnade hemmet i morse och sen kikade Jimmi in. Vi har sett lite film, The X- Files - I Want to believe. Jag var riktigt skeptisk, men den var bra! Himla tur de. Här om dagen såg vi Guds stad. Himla bra den med, fast hemsk!

Nej nu måste jag bädda ner mig bland mina blommiga lakan. Det går inga tidiga morgonbussar på söndagar och eftersom mammi inte är hemma har jag ingen skjutss till jobbet. Så jag börjar klockan nio imorgon istället för halv åtta. Ganska skönt! Nej som sagt, sömn var det. Eller, ska läsa lite först. Vänninorna och Kung Carl.

Sweet dreams baby! /E.

workworkwork.

Idag har jag jobbat, jobbat och åter jobbat. Har faktist inte gjort annat. Men de var rätt lugnt så vi har mest snackat skit och svamlat, emellanåt. Är sjukt trött nu och jag funderar på att slänga mig i sängen med min nya bok, ska upp före tuppen imorgon. Jobb väntar hela helgen, så då vet ni vad jag gör!

Trevlig helg alla! På återseende/ E.

Apartment

Några hundpromenader och kaffekoppar senare, en sväng på Kupan och några fynd rikare sitter jag nu hemma i soffan och bara njuter. Helt underbart att vara ensam hemma och känna hur allt bara är. Lite frihetskänsla. Har tänt ljus och myser med en filt och några kuddar. Här ska jag minsann bo hela kvällen tills jag somnar. Har en ny bok att läsa, några filmer att se och en massa grejer att pyssla med. Nu trivs jag.

Skojar ni? Jag toklängtar efter min egna lägenhet! Ohohoohh!

Liv i rörelse

Hej hopp, här är de fullt ös och fullt hus. Mamma och Kjell springer runt som yra höns och packar väskor och brer mackor. De ska åka iväg till Stockholm och syster är inte sen med att bjuda in sina vänner. Babbel babbel babbel här och där, snälla ge mig lite lugn och ro! Okejdå, jag fick faktist kaffet serverat. Lite senare ikväll ska jag och Jimmi ha filmmaraton, tokmysigt!

upponed




hair hair hair

dreams

Jag drömde konstiga drömmar inatt och när jag vaknade klockan nio var jag extremt sugen på Brämhults apelsinjuice. Slängde på mig första bästa plagg och sprang ner på Konsum. Måste ha sett väldigt nyvaken ut för personalen log brett och sa Godmorgon. Fick dock gå hem igen med stor besvikelse, de hade inge Brämhults.





Mormors jättekofta funkar fint i fem minusgrader.

Natti.

Nattsuddare som man är. Happ, så rastlöööös. Borde förståss sova nu, men har jobbat sent. Tar alltid lite tid att varva ner. Men jag antar att jag har gjort de nu, i nästan två timmar. Tänkte försöka ta lite sovmorgon imorgon, är himla dålig på det. Vill alltid kliva upp med tuppen för att hinna med massvis med saker. Speciellt när jag är ledig. Men imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra så, humdidum. Hade i alla fall en väldans trevlig dag på stan med Jennifer idag. Ohja.
Nä, sova kanske. Trots allt. Hej!

Cross oceans

Riktigt grått och trist väder ute idag, men jag är på topp så jag tänker inte klaga. Har en riktigt skön vecka nu. Lite jobb igår och lite jobb idag. Sen ledig två hela dagar, undra vad tusan jag ska hitta på då? Är så rastlös nuförtiden, så gud vet vad. Går mest och väntar på att det ska bli den andra januari så att jag får flytta. Kommer bli såå kul! Men de är länge kvar, huhu. Lika att ta varje dag som den kommer, så. Nu ska jag iväg till stan för att snacka skit och pimpla kaffe med Jennifer. Mysmysmys.
Puss!


feelings

Jag borde verkligen ta och släcka lampan och krypa till kojs nu. Men jag orkar inte riktigt, ännu. Snart. Börjar sent imorgon så jag hinner sova. Mmmm. Har varit mest ynklig hela dagen och tjurat och grinat för ingenting. Förlåt för det. Har känt mig så känslofylld och tusen tankar har snurrat runt i min skalle. Snurrar nog fortfarande. Inte riktigt mitt sanna jag idag kanske, men nog om det. Jag mår bra och är glad för jag har världens bästa nära och kära!

Jag och Jimmi åkte hem till pappa på söndagsmiddag, efter många om och men. Min snart fyraåriga syster är ganska gullig.
- Jag vill stå här bredvid Jimmuu
- Jag tycker om honom
- För han är söt


Johans party!

Oj, så roligt det blev! Jag hade superkul mest helatiden. Tror jag och Jennifer svamlade från början till slut. Johan bjöd på mat och drinkar, öl och shots. Vi skrev lappar och delade in oss i lag och lekte charader. Kaos? Massa spring upp och ned och ut och in i trappor och dörrar. Poppade musik på högsta volym, tjejsnack på toaletten och fnitter fnitter. Kalas party ståhej, vilken kväll! Tretton pers i två taxibilar mot staden. Heroes, som vanligt. Mer fnitter och flum och skratt och prat och lite mer utav de mesta och allt. Och hur tror ni de slutade? På Max. Jag, Jimmi, Jennifer, Johan och Johan. Vart resten tog vägen har jag ingen aning om. Men mysmysmys. Nollfyra nollnoll. "Gud vad jag är packad!"


Party pics.




bus i trapphuset





jag och Jennifer är så söta




tjuvrökte i lånade skor




gentleman lånar ut sin kavaj




partypartyparty




och lite mer?



Johan och Evelina



charader charader charader




Kör du med täckmantel gubben? Försöker se smart ut?
Du vet att de var du som sa fyra i morse "GUUD vad jag är packad!"








Helphelphelp!

Nu blir jag snart galen! Har vänt in och ut på alla garderober och lådor i hopp om att finna något dugligt inför kvällen. De är lika hopplöst varje gång och man kan gärna heller inte ha något som man haft förrut. Rolig som man är. Därför blir alla festkvällar så himla dyra, alltid skall de köpas något nytt. Är nog inte ensam om den saken heller. Hey, någon som vill köpa lite kläder av mig? De svämmar nämligen över! Hur som helst, om en liten stund eller två ska jag bege mig mot staden. Blir att fika med pappa, Anna-Karin, småsyskonen och Jimmi förståss. Sen måste jag knata runt tills jag hittar något fint att ha på mig. För de är ju ikväll, som Johan har sin inflyttningsfest. Oj så roligt det kommer bli! Kommer en salig blandning av folk och gud vet hur det kommer sluta. Inte på Max-drive in i en taxi hoppas jag i alla fall. CIAO!



Sweet!

Jisses så sömnig jag är! Känns som att jag ska somna vilken sekund som helst. (Ligger t.o.m i sängen) Kanske inte så konstigt med tanke på att jag klev upp halv sex i morse. Galen? Bakade klart mina muffins som gjorde succé på jobbet idag, gulligt av mig minsann. Var på jobbet nollsju i morse och åkte därifrån nästan tolv timmar senare. Och vet ni vad! Jag raggade fram glass åt alla idag med. Glassbilen kom i drivern och jag frågade lite snällt sådär halvironiskt ifall han inte hade någon glass att bjuda på. Vad tycker du om? Magnum sa jag. Så skuttade han ner från sätet och började rota i frysen och gav mig en stor blandpåse med alltifrån strutar till pinnglass. Ganska kul tycker jag. Så nu mina Maxvänner är de bara att käka glass!


Helg helg helg helg. Underbart. Tror nästan att jag måste krypa ner under täcket och sova nu. Så de blir lördag någon gång!

På återseende! /E.

Once - falling slowly

Helt underbar.



Sugar babe.

Tror ni de luktar gott eller gott här just nu? Har precis tagit ut mina chocolate cupcakes ur ugnen. Ser fantastiska ut! Imorgonbitti ska jag slänga ihop en chocolate frosting som skall smetas ut på muffinsarna. På toppen blir det lite strössel i olika färger, hade egentligen velat ha något roligare ätbart garnityr men Konsums utbud är inte så stort. Ska ta med mig fikat till jobbet och bjuda på under assmötet. Nu kommer de älska mig ännu mer! Om sanningen ska fram var jag så rastlös att jag höll på bli galen, och bakning är alltid mys. Hinns inte med att baka så mycket som man vill. Tråk.

Och Jennifer är bara för söt! Jag fick en tomteklubba av henne idag på jobbet! En söt liten tomte som håller i ett hjärta där de står "till alla snälla" Aaaaw, hooow cute! Den ska jag minsann inte ens äta upp!



Cheapmonday jeansen passade finfint men om jag bär dem på lördag vet jag inte ännu. Gud så jag längtar!
PUSS!


Spänningen är olidlig..

Sitter nermojsad i soffan och kikar lite på tv med mammi. Mysmys. Idag var det världens segaste dag på jobbet, tror klockan stod stilla. Men klockan fem fick jag minsann gå hem. Rätt skönt med lugna dagar med, vi har alltid så himla roligt ändå. Och jag fick en ros, ingen riktig ros förståss men en "ros". För att jag är så himla gullig och trevlig mot mina medarbetare och jag vet minsann vem som sa de! Hihi. Snart kommer Jimmi hit  med  mina Cheapmonday braller, börjar bli lite nervös. Hoppas verkligen dem är så fina som jag vill att de ska vara! Oj oj oj!

Längtar till lördag lördag lördag lördag..

dance dance dance

Kåren 7/11





människor i ett hav av rök, dance dance dance
it was fun fun fun


Wierd

Vilken konstig dag. På morgonen mådde jag hur bra som helst. Hann med tusen saker. Städa mitt rum, dammsuga och dammtorka. Organisera i byrå och garderober. Vika tvätt, tvätta och hänga tvätt. Plocka i ordning massvis och bädda rent i sängen. Laga lunchlåda och en hel del till. Sen åkte jag till jobbet och en stund senare small de till. Fick tokkramp i magen och ryggen. Kändes som att jag skulle gå av på mitten och ramla isär och ihop. De var så läskigt, hur tusan gick de till? Fick gå på rast och äta lite och sitta ned. Hjälpte inte alls, så jag fick åka hem. Trodde knappt att jag skulle kunna gå till bussen, så ont gjorde det. När jag kom hem sov jag några timmar och så försvann smärtan. Har bara lite ont i ryggen och halsen (?) nu. Jävla skumt. Ska lägga mig igen snart och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Ska åtminstone åka och prova jobba.

På återseende! /E. 

Attans!

Så kliver man upp före väckarn ringer klockan sex. Studsar upp ur sängen och kastar sig in i duschen och är ute nästan lika snabbt som man klev in. Springer mellan spegeln och köket för att försöka göra två saker samtidigt. Få ordning på fejset och fixa frukost. Tre minuter innan bussen går får man för sig att kolla schemat, o de var himla tur. Korkskalle. Jag börjar inte halv åtta idag utan halv tolv. Klant klant klant. Nåja, vad kan man göra åt saken? Kan ju passa på att städa och ränsa lite skrot. Och dricka After Eight te. Så blir det!

After Eight

Något soffköp blev det inte påtal om idag. Orkade mig aldrig ut till storheden. Blev en kaffe på STUK och småshopping på stan med Jimmi istället. Hittade finaste Cheapmonday jeansen, men självklart skulle min storlek vara slut. Riktig besvikelse där minsann. Men! Tacka vet jag internet, efter ett evigt letande fann jag dem på Nellys hemsida och nu är brallerna på väg hem till mig! Gode gud om dem nu inte skulle passa. Fy fy! Då blir det inget party på lördag. Vore tråkigt eftersom jag är råtaggad. Lite sådär till tusen. Johan ska ha inflyttningsfest, tror de kommer bli grymt. Massa folk från höger och vänster. Ska bara jobba hela veckan först, sen så! Wohooh!

Ska börja pallra mig hemåt snart, men de är mörkt och rått ute. Regn regn regn och ugha. Sitter och dricker After Eight te. Hur gott som helst, nästan lika gott som de luktar!
Ciao!

Söndag

Kvällste på tapeten. Har jobbat hela dagen och kvällen, girlpower säger jag bara! Ledig imorgon, woho. Funderar på att köpa en soffa. Såg en så himla fin ute på Myrorna. Ska nog åka dit imorgon och kika om den finns kvar. Och om så vore kanske de blir ett köp, hm. Måste dock hyra släp då, dumt att de inte kan köra hem möblerna. Nå, vi får se hur de blir med den saken. Hej!

party på pg

Gokväll. Jag lever jag lever jag lever! Ja OM jag gör! Gårkvällen var himla rolig. Började med lite vin och rostade mackor hemma hos Jimmi och Isak. Lite senare anslöt sig Jenny och Anders. Massa babbel och klirr i glasen och sedan begav vi oss utåt och bortåt mot PG. Jag och Jenny sjöng mest julsånger hela vägen och planerade pepparkaksbak och syjunta. På PG var det massa folk, en hel hög med karlar. Jag och Jenny höll takten (eller inte) och dansade som galningar och studsade runt till alltifrån Nationalteatern till födelsedagsvisan. Vi sjöng för Isak som fyllde år. Efter en herrans massa dansande och flamsande (tro mig, det var mycket flams) drog vi allesammans ut på Kåren. Studenthaket! Aldrig varit där förrut (kanske beror på att jag inte är student?) men det var nice! Ja vi fortsatte att dansa natten igenom och mot småtimmarna blev det dags att gå hem. Jag och Jimmi tog med oss ett husdjur hem och så käkade vi spaghettisoppa! Rolig kväll, mysmysmys.


Och idag har jag jobbat. Från klockan ett till tjugotvå. De var lite kämpigt att ta sig iväg till jobbet må jag säga, men jag gjorde det med ett leende på läpparna! Sovdags? Ska trots allt jobba hela dagen och kvällen imorgon med.

På återseende!/ E.

me in action

Roligt fredagsmöte idag. Mycket planer inför julen med presenter och aktiviteter. Något att se fram emot minsann! Efter mötet drog jag med mig Johan och Rickard till Myrorna. Fyndade mig en himla fin jacka. Med utanpå ser det ut som en kofta, riktigt fyndigt. Kan vara bra att ha, hoppas jag. Sitter på jobbet just nu och nördar en aning. Hade ingen lust att åka hem. Men snart så, måste garderobsgrubbla. Vad ska man ha på sig ikväll? Vad ska man ha på sig ikväll? Vad ska man ha på sig ikväll?





Justja, jag hade ju webcam på laptopen!

these eyes

Godmorgon. Mötesdags!




mormors kofta

(Rugbybred? Humor!)


Den här koftan rotade jag fram ur mormors garderob i förra veckan.
Himla fin och värmer gör den också. Myser runt i den idag.

torsdags tissel

Oj, en så otroligt skön dag. Jag bara ler åt hur bra man får lov att må ibland. Av just ingen speciell anledning. Ungefär. Ja ja ja ja. Efter massa kaffedrickande och nördande ute på STUK gick vi (Jag, Jimmi och Isak) till ICA och handlade. De blev ditten och datten och till middag åt vi pasta med broccolisås och falafel. Sallad och bladspenat till det. Gott gott gott och de fick bli några glas vin till maten också. Jenny och Anders kom på besök och drack en tvååtta. Vi drog igång SIMS II och byggde en ful gubbe med rosa hatt. De var roligt minsann.

Imorgon kväll är lite utav ett mysterium. Har fått tusen olika erbjudanden om vad man skall hitta på! Kul att de är massvis på gång i alla fall. Tror att de blir toppen hur som helst!

På återseende/ E.

kaffekaffekaffek.

Kaffe kaffe kaffe och lite mer kaffe. Kaffekupong med så många påtårar man vill. Nu blir det fjärde koppen för idag. Vet ni vart jag befinner mig? Ute på STUK. Universitetet. Rätt mysigt. Jimmi, Jimmy och Isak pluggar. Jag surfar runt och lyssnar till deras dåliga skämt, dock bara med ett halft öra.

Jag är pigg och glad tralallaaa laa laaa.

I feel good.

Oj vilken lång dag. Har jobbat elva timmar! Men kul har de varit! Fnissat mest helatiden tillsammans med alla andra sötnosar. Måndag och tisdag har också bestått utav jobb jobb jobb och ganska mycket fnitter. Igår var jag även på bio, inte varje dag man är de! Bond på duken och grabbarna bredvid. Usch, vilken urkass film! Det var första gången (ja de är sant) som jag såg en Bond film och nu vet jag ju varför.

Är ledig nu fram till lördag klockan ett, iih. Skönt med ledighet mitt i veckan ibland. Vi får se vad jag hittar på. Nu ska jag i alla fall ta mig en varmdusch och sedan åka lite buss. Hem till Jimmi och se på lite Sunes Jul, kanske? Klart bäst!

Jag mår bra bra bra bra bra bra bra. På återseende! /E.

fjälla'

fintfintfint









Max, han lyser

Lovely.

Mini-semestern i Tärna var helt underbar. Vackraste utsikten med fjäll och skog. Tretton minusgrader och snö. Tog de mest lugnt helatiden. Myste runt i yllesockar och drack tekopp på tekopp. Varvat med en herrans massa kaffe. Massvis med god mat blev det också. Broccolilasagne som Jimmis mamma lagat och svamppaj. Rotsaker i ugn och säkert 10 äggmackor. Kladdkakebak och chokladkakor. Ja, jag tror nästan att vi åt helatiden. Spelade sällskapsspel och kikade på film. Åkte bil i världens backar, sådär så de sög i magen. Läskigt. Sov i en liten stuga med värmeelement, de ni! Skogspromenader i förstora täckbyxor och lånade skor. Röd nästipp och frusna tår. Åh ja, jag frös konstant. Men vad gjorde de? Jag hade ju någon som kunde värma mig!

Åh ja, tokskön mini-semester var det minsann. Fyra dagar i Tärna borde alla uppleva, tror de är bra för hjärtat! Nackdelen var kanske alla bussbyten, men de är sånt man får ta. Tappar man inte bort bussbiljetten är det nog lugnt. (Pik pik pik pik).

tärnatärnatärna

Kråkberget - Tärnaby







RSS 2.0