INSOMNIA!

Ett bevis på att jag är totalt ur balans idag. Skulle vispa vaniljvisp och plockade fram mixerstaven. Satte i kontakten och skulle precis köra igång, men då insåg jag att något var väldigt fel. Fy fan, jag mår som en påse skit idag och jag luktar förmodligen som en också. Gammal fylla, svett, rök och parfym. Vem vill komma och mysa med mig ikväll?

INSOMNIA IGÅR. Jag hade en riktigt jävla bra kväll! Förfest hos Sussi och jag träffade så jäkla myckte nya människor. Jag räknade till sexton pers med en göteborsk dialekt. Alla var supertrevliga och roliga. Party party partyyyyyy! Började vid 19 tiden, beställde taxi till 23.30 och då bar de iväg mot de gamla bryggeriet. Jag bokstavligen ramlade in. Där var det ännu mer roligt folk och jag var snyggast i mitt fodral. Flum och trams och flams hela natten lång och jag blev bjuden på öl från höger till vänster. Hemma vid nolltre och en hårdbrödsmacka och sömn. ÅHÅÅHÅHHhh toppen kväääll!

Vaknade halvfull före nollnio av att musiken på datorn skrålar på högsta volym. Måste ju ha somnat med den på, lol. Sminkade om mig lite snabbt och drack mängder med kaffe. Drog till stan och upp på Mat och Prat. Där satt pappa, A-K och mina söta småsykon Sara och Emil. Pappa bjöd på mer kaffe och jag berättade om min galna kväll. Pappa påstod att jag skrek mest. Sen ringde Tim och så drog jag vidare med honom på ytterligare en fika. På TA såklart. Drack två koppar te och var röd om kinderna. Sen traskade vi runt på stan tills mina ben vek sig. Drog hem och åt lite mat. Slappa slappa hela dagen och jag är helt knasigt snurrig.

Mötte upp Elisabeth en sväng och lämnade tillbaka hennes klänning och armband. Sen gav vi varandra en vinglig och hård lång kram. HON FLYTTAR PÅ MÅNDAG! Åh, kommer sakna dig som fan Bettan. Snyyyyyyft. Men förhoppningsvis ska jag åka ner till Örebro om några veckor och hälsa på. Och inte nog med det, nu räknar vi ner. Jonna min babe kommer hem den 29e april. Läääääängtar!

Ps. Mitt horoskop är skrämmande instämmande idag, och det var de även igår. Ds.


 Ett jag. Och två jag.


LOVELY

Fan alltså! Vilken underbar dag. Strålande solsken utomhus och jag fick sluta 40 min tidigare från jobbet. Vanligtvis brukar jag inte vilja det, men idag kunde jag inte motstå. Måste ju snart börja fixa och dona inför ikväll. De blir att åka till Evelina och sen vidare mot förfesten. Sedan INSOMNIA! Jag ska ha kul ikväll och mitt humör är på topp!

Fick för övrigt en massa beröm idag. Cheferna sa att dom tyckte att jag utvecklades snabbt och att de gick riktigt bra för mig på jobbet. YAAY! "Jag trodde ju på dig redan från början, jaa! Duvet man har sina favoriter!" Hah, kan knappast påstå att det var tråkiga ord i mina öron. Känns skitkul. Jag tycker själv att de går bättre och bättre för varje dag.

Och min IPOD som jag trodde att jag hade supit bort på nyårsafton har blivit upphittad. Ja, den var hemma hos Edvin och Joel. Där kalaset hölls. Jag visste väl det! Otroligt att den kom fram, jag hade redan förträngt det. Min dator är på plats och nu min IPOD. Fan vilken bra vecka!

Ps. Slusk på bussen idag igen. Jag slängde upp benen på sätet och glodde rakt ut genom rutan. Jag klarade mig. Ds.

Lite lycka!

Det var kvällsöppet på stan idag så jag och Evelina drog dit. Fyndade ett fodral! Jaaaa superfint! Så nu är jag fan pepp på att dra på Insomnia imorgon. Min beslutsångest är över. Hittade förövrigt ett ställ med "Luleå Guiden" i Shopping så jag tog en bunt. Nu kommer jag in gratis på Cleo hela april månad. Fan vad underbart. Sparar man hela 80 kr. Tycker jag förtjänade allt de där efter idag. Har brännt sönder min hand på olja och min tunga på gratis te.

Snusk på bussen.

Om en buss är näst intill tom, är de då fel att säga nej åt någon om den vill sitta bredvid en? Jag tycker inte det. För precis nyss hände det. Slutade jobbet kl 16 och sprang till bussen. Kliver på med andan i halsen och slänger mig ner på ett säte med en kaffe i ena handen och väskan i den andra. Hållplatsen efter kliver det på ett snusk. Ursäkta mig men det var verkligen det. Jag är lite rädd för honom och det är jag tyvärr inte ensammen om. Han betalar chauffören och börjar sedan stånka i gången och stannar framför mig "Kan jag sitta här?" säger han på en brytning av något språk och engelska. Då blev jag fan less, om det finns en miljoner platser lediga så varför just bredvid mig? Så jag sa "Nä, de finns ju massa lediga!" Ett: Jag var trött och ville bre ut mig. Två: Han var läskig. Tre: Han hade många sitsar att välja på. Har faktist råkat ut för honom en gång tidigare. Exakt samma sak, tomt överallt men han valde platsen bredvid mig. Då tordes jag inte säga nej men jag minns att han luktade vidrigt och mumlade. Sedan berättade jag det för syster när jag kom hem och hennes reaktion var ungefär densamma som min. Hon visste vem det var och drog en och en annan historia.

När jag väl fick sätet för mig själv blev jag lite rädd att han skulle hoppa av på samma hållplats som mig och bli aggressiv och ifrågasätta mig eller vad fan som helst. Vilket han förmodligen inte skulle men jag litade inte på instinkten. Jag klev av en hållplats tidigare bara för att försäkra mig om saken och för att jag såg en snäll pojke resa sig och studsa ut. Är jag barnslig, eller vadå?! Haha.


Meningslöst?

Meningslöst bloggande. Allt är så ytligt! Så extremt jävla ytligt! Tacka vet jag min privata dagbok! Så vad ska jag hitta på att skriva idag? De flesta dagar och veckor ser likadana ut. Jobba, sova, äta (typ en frukt?), fika, hänga med polare, dricka öl, läsa böcker osv osv osv! Men jag måste nog tillägga att jag mår bättre än på länge! Dock tar jobbet kål på mig och jag känner mig alltid så stressad. Alltid beslutsångest över massa saker har man också. Crap!

Två dagar innan helg och det kryper redan i kroppen. Insomnia på fredag eller inte? Om de blir, får jag förmodligen en äcklig bakisdag och hela helgen förstörd. Eller ska man kanske för en gångs skull köra en vit helg och göra något mer vettigt? Åh, jag orkar inte tänka just nu. Min säng skriker efter mig. Orkade inte med någon promenad med Edvin idag, dåligt av mig att inte ha ork. Har dock beställt lite nya böcker och de är alltid trevligt.

Igår fick jag äääääntligen, och jag menar äntligen, hem min dator. Har varit utan den i fyra månader nu och det kändes lite konstigt att börja gå igenom allt som fanns på den. Så mycket bilder och så mycket musik. Såna saker som får minnen att väckas till liv. Nostalgi nostalgi!

Gnatt ohej!


Sunshine babe!

Idag har jag varit äckligt produktiv. Och jag gillar verkligen såna dagar. Klev upp tidigt i morse, åkte till jobbet och jobbade. Hemma vid 15tiden och bestämmer med Elisabeth att vi ska dra och fika. En dusch och sedan bussen mot stan. Kaffe och skitsnack och sedan fick vi för oss att sola. Så vidare mot solariet och förhoppningsvis gick vi därifrån med lite mer färg. Kommer hem, äter linssoppa och glor sista avsnittet av Gossip Girl. Lagomt trött. Så ringer plötsligt Edvin och vill ha med mig på promenad. De blir en långpromenad och de var riktigt jäkla skönt. Nu tänker jag minsann inte gå ut mer idag. Är skittrött och ska snart skutta till sängs. Många trevliga diskutioner idag. Me like.

Som sagt, fy fan vad ytligt! ;)

Påskafton/ Påskdagen

Lördag och efter promenad, en sväng på stan med syster och en evig väntan var de äntligen dags att bege sig. Tog bussen hem till Evelina och min andra kusin som fyllde år. Grattis! Jag slog mig ner direkt framför ett efterlängtat guitar hero och en öl till hands. Sen kom de ytterligare lite folk och jag vet inte riktigt hur många vi var till slut. Blev bjuden på goda drinkar och sen öl öl öl. Blev att spela spel och snacka skit. Vid 02 hämtade min käre gamle vän Jonas upp mig och körde mig till Sävast. Tjiiiii. En öl och massa skitsnack och dittan och dattan och godnatt någon gång på morgonen.

Vaknade vid 11 och fick mig skjutss hem till Luleå igen. Lagom sliten och bakis direkt hemkommen var de bara att dra på sig massa kläder och promenera ner till nästa fest. Jag deltog inte i drickandet trots många försök av mina galna släktingar. Det var den årliga påskfesten med grillning och öl hela dagen utomhus. Ja, dom vuxna drack friskt på. Jag ville mest sova. Men det var riktigt trevligt och en god middag fick jag mig. Vi var säkert en 15 pers. Mot kvällningen promenixade jag och syster hem. Sletna som fan låg vi resterande timmar av denna söndag i min säng framför OC. Min mage fylldes av choklad. Lagom mätt somnade jag vid tjugotvååå.

Trots allt en bra påskhelg!

Nervous.

Det står söndag stämplat i min panna. Långfredag tog verkligen hem priset för sitt namn. Dagen var oändlig och trots min tidiga uppstigning igår kunde jag inte somna försen efter nolltvå. Spenderade oändligheten tillsammans med min kära syster Louise. Vi låg i min säng orubbliga halva dagen framför GG och sedan drog vi till stan. Kaffe på Roasters en två tre fyra kaffe och två timmar senare åkte vi hem. Jag fortsatte min kväll framför resterande OC avsnitt. Tills de tog slut. Då fällde jag en tår. Tankarna sprang iväg och jag kunde inte hindra mig själv från att tänka på dessa saker.

Lördag idag men det står söndag stämplat i min panna. Vaknar strax före halv nio helt av mig själv. Känner mig pigg. Bestämmer mig för att försöka somna om ändå. En två tre minuter. Jag hör fågelkvitter. Jag kliver upp trots allt  och när jag viker upp persiennerna lyser solen klart utanför. Slänger på mig kläderna och går ut på en promenad. Solen lurade mig lite lite för det var kallt. Går en runda och försöker fånga upp solens strålar. Inkommen och jag grundar med gröt.

Påskfest ikväll och jag hoppas på de bästa! Det blir inga påskkläder men mina naglar är trots allt målade i orange. På återseende! / E.

The End

Aaaaaaw! Har precis sett sista OC avsnittet, någonsin. ÅÅÅÅH! Det var såå fiiiint. Jag blir så rörd, tårögd, gråtfärdig. Vet inte hur många gånger jag har grinat för den serien. MInns när jag, syster och Henrik hade suttit i fjorton timmar i sträck och tittat på OC, första säsongen. Sedan skulle vi se slutet någon dag senare.. mamma kommer och slår sig ner i soffan bredvid oss och börjar ifrågasätta allt. Jag och Louise ber henne bara vara tyst, sedan börjar vi båda två lipa som två småungar. SÅ SORLIGT ALLT VAR! Och mamma försökte trösta oss med att "men flickor.. de är ju bara en serie" och hon såg inte ut att förstå nåågonting. Men aaaaw. Som jag gillat den serien, nu är den slut. Även om den spårade lite, mmmm mitt OC <3 LOVE LOVE LOVE!

Långfredag

Så nu har man påskledigt. Åh så skönt, hela tre dagar ink helg. Var en helt galen dag på jobbet igår. Smockat med folk från de jag kom till de att jag gick hem. Och när jag kommer hem upptäcker jag att det har kommit ett brev från posten. En AVI. Om att jag kan hämta ut min dator nästa vecka. Är de saaaant? Har ju bara väntat i tre månader så jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Men halleluuuja! Sedan hade mamma köpt ett påskägg åt mig också. Fullt med nötter, naturgodis och choklad. Så jag slog på några Gossip Girl och OC avsnitt och njöt på de goda framför serierna. Ett perfekt avslut på den tunga dagen. Somnade lagomt fet efter midnatt! Och idag har jag lyckats släpa mig upp halv nio. Har ingen aning om vad jag ska göra idag.. de är ju som söndag. Nåja, de löser sig! Nu ska jag äta frukost och se lite GG! Tjingeling!

Upp och hoppa!

ÅÅÅÅH!! Nu blev jag lite lycklig. Märkte precis att jag börjar en halvtimme senare än jag trodde. HAH! Nu slipper jag stressa och kan tare cool en stund extra. Kände mig aningen stressad. Var så tungt att kliva upp ur sängen och kom inte upp försen 09. Pööh. Solen skiner och mamma är ledig och kokar kaffe åt mig. Lika skönt varje gång man slipper göra de själv!

Poppa poppa! Let's dance to joy division!

Go Gossip Girl!

GOSSIP GIRL! Pah, började från avsnitt ett igår och har nu sett sex st. Helt okej serie. Så nu varvar jag med den och OC säsong fyra. Ligger lite efter där men vafan. Alltid något till tidsfördriv när jag inte orkar engagera mig mer. Har torts allt gjort lite nytta idag. Varit ute på isen i solen och promenixat och sedan jobbat. Imorgon blir det mer jobb och sedan är jag ledig hela fre lör sön. WHOOOPIDO! Det var länge sen man hade en ledig helg. Så de ska bli jävligt skönt. Påskfest på lördag och klädseln bör gå i nyanserna gul/röd/orange. Får se om jag lyckas hitta något att ha på mig. Borde försöka hinna över en sväng till min far också. Måste träffa mina söta småsyskon. Har inte hunnit vara där på länge nu, alltid fullt ös. Eller nåt. Nu ska jag fortsätta nörda framför serier. Upp tidigt imorgon! Tjiiiing.

Ps. Gud vad ytligt det är. Ds.

Die Angst, die Wirklichkeit, der Tod.

Jag är så jävla förbannad! SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA FÖRBANNAD! SÅ JÄVLA ARG! FYFAAAN!

image50


Hål i huvudet

Kompencerar min bakisdag på jobbet igår med att ligga i sängen i fyra timmar idag. Musiken får strömmar ut ur högtalarna medan jag läser ett par hundra sidor i min bok. Sen tar den slut. Jag saknar den lite. Den fängslade mig, samtidigt som allting var sorligt låg de en smula komik bakom också. Jag vet inte varför jag alltid relaterar mitt eget liv till böcker, men ofta så känner jag igen mig i så mycket som står skrivet. Men de är väl så de är, antar jag. Har varit en skön dag, en dag närmare något jag inte vet vad de är. Men det känns som att jag väntar på något. Kanske är det sommaren? Eller varmt väder och en kaffe i norra hamn. Kanske är det ljumna kvällar och långa promenader på asfalt och skogsmark. Friska vindar och dofter. Men det är något mer. Men jag vet inte vad.

Efter ett evigt sängliggandes i mitt mysrum kom Evelina. Vi degade lite och sedan drog vi till storheden. Syster följde också med. Kallt och snöigt ute och jag frös. Vi köpte frukt och shampoo och ett äckligt tuggummi. Eller jag vet inte om det var äckligt, men smaken var mystisk.

Tisdag imorgon. En dag närmare helgen. Fick förövrigt veta att jag är ledig lör och sön. Jag är lite lycklig. Påskfest på lördag. Ska jag vara en kyckling då?

Playlist

Lite mysmusik för de är pepp pepp och här ska jag bjuda på några titlar för att det är mulet ute och jag är fylld med te.

Breaking Benjamin - Rain.
The Wombats - Let's dance to joy divison. Alter Bridge - Watch over you. Patrick Park - Something Pretty. The Plan - Embrace me beauty. Howie Day - Collide. Joshua Radin - Star mile. Maximo Park - Nosebleed. Wampire Weekend - A-Punk. Sister Hazel - Tear by tear.

Ett lik med blodsprängda ögon!

Idag är det riktigt synd om mig. Eller kanske får jag helt enkelt skylla mig själv. Kom hem igår från jobbet efter en tuff dag. Hade sovit fyra timmar och inte ätit mer än en banan på hela dagen sedan frukosten. Väl hemma vid artontiden och jag känner mig riktigt rastlös. Morsan är på vift och likaså syrran. Så jag var ensam hemma. Simon blir min räddning eftersom alla verkade vara vädligt upptagna igår. Så, han kommer hit och har med sig en jävla massa öl och en flaska mintu. Jag känner mig mer sugen på öl än mat så vi börjar klunka i oss. Han klinkar på min gitarr och de låter fint fint. Vi skålar för våra nya singelliv och diskuterar för och nackdelarna. Riktigt trevligt. Ölspel på två och hej vad de går undan. Jag blir kanon och vi äventyrar vidare. Buss till Östermalm och till en konstig fest. Jag känner ingen men Simon gör. Jag börjar känna mig riktigt jävla dålig. Inga detaljer nu. Så de blir taxi hem för min del och jag däckar före midnatt. Vaknar klockan 09.30 idag av att mamma ringer. Shiiiitshitshit. Jobb om en halvtimma. Jag hinner inte mer än tvätta bort allt gammalt smink och slänga på mig kläder. Mamma kör mig till jobbet och jag hinner i tid, tack gode gud. Klockar in 09.57. Rekord? Ja, eftersom jag kände mig full när jag vaknade så mår jag skit hela dagen på jobbet. Trodde fan inte jag skulle överleva dagen. Men det gjorde jag lyckligtvis. Men att man aldrig lär sig! VARFÖR lär jag mig aldrig. För de första, ingen alkohol på tom mage och för de andra.. inte dricka när jag vet att det är jobb tidigt nästa dag. Ugghhghgg. Synden straffar sig själv. Nu är det snart midnatt och jag känner mig inte helt bra än. Huuua. Ska bli skönt att få sova efter dessa omständigheter. Imorgon blir det en skön ledig dag. Tack för det.

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och läsa vidare på min bok. Hål i huvudet heter den. Yeah grymt bra. Bokmal som jag är. Undra hur många böcker jag har läst de senaste månaderna? Måste ju vara ett femtiotal! Böcker är bra skit! Aja, TOJHEEEJ!

Lördagsgodis

Te och blåbärsgröt och jag fryser fryser fryser. Fyra timmars sömn. De är inte lätt att komma hem 23.30 från kneget och somna med bums. Ögonen slocknade väl frammåt 03 trots att jag försökte sova från halv ett. Ughghhhhg vad trött jag är. Får väl gå på kaffe och lånad energi idag. Längtar tills ikväll. Nu kallar jobbet på mig! Hejhejhejdå och jag slutar klockan sjuuutton.

Drömmare

Bleeh den här dagen började fan inte bra nog. Vaknade klockan 13, de känns skit. Jag som alltid brukar vara uppe med tuppen. Fick inte njuta av mina morgon timmar idag inte, neeej. Så ska jag snart iväg och jobba också och sen när jag kommer hem är det bara att lägga sig för att orka stiga upp imorgonbitti och åka iväg till jobbet igen. Känns ju som en rolig helg. Verkligen. Det är inte slask ute idag och de är heeeelt underbart. Slipper man bli blöt om fötterna, eftersom det knappast finns något värre. Drömde inatt att mina högtalare hade "gått ut". Ljudet var på prövotid och nu hade de slutat funka. Gissa vad de första jag gjorde när jag vaknade var? Självklart startade datorn och kollade om de funkade, puuuh. Vilket dem gjorde. Jävligt tur. Man vet aldrig med drömmar! Nu ska jag drömma mig vidare in i duschen och stressa lite halvlagomt. Jobb klockan sjutton!

Bye kids!

iiiiiik

Häng på kultan med Bettan idag. Tjejsnack och dreggel över mattidningar. Plask i skorna och hundpromenad. En grå dag men framtiden är ljus. Jag väntar på skenet. Det är obalans någonstans.

Nöjd!

Tjolahopp och hej jag har precis kommit hem från jobbet. Idag gick stängningen riktigt bra och jag känner mig nöjd som fan. I övrigt har det varit en riktigt bra dag. Jag ville ha förändring som jag sa, och nu har jag total möblerat om mitt rum. Eftersom det är så litet och jag har så mycket saker har jag alltid trott det varit omöjligt. Men ikke! Så kan ni se framför er hur JAG skruvar isär en sängram, en svart i smide. Lyfter ur en 120s madrass och liksom bänglar och vrider och skruvar och lyfter. Jag höll fan på ta livet av mig. Fick sänggaveln i huvudet, klämde benet och min fot höll på mosas under ton. Men självklart fixade jag biffen! Tur att man har lite i armarna! Så nu kan jag ligga i sängen och se film och så har jag grejjat värsta läshörnan. Jag är ju lite nördig i böcker. Mmmmm fan vad jag njuter just nu! Tehe. En ledig dag imorgon och sen brakar helvetet lös!

Tjiiiiingpling!

Var är min sol?

Vem har tagit min sol och bytt ut den mot dis? Och vem har satt slask på vägarna? Mina skor blir blöta och jag gillar det inte. Jag är trött trött trött. Har sovit dåligt och jag klev upp halv sju i morse. För igår bestämde jag att det skulle bli en morgon promenad idag. Och det blev det. I slasken i det disiga dimmiga äckliga fula vädret. Blåbärsgröt till frukost och jag vill helst bara gå och lägga mig igen. Ska jobba idag, är egentligen ledig men vad gör man inte. Självklart ställer man väl upp om någon fått magsjuka. Dock är det stängningspass och jag fasar inför det. Ehuuuum ja. Undra vad jag ska hitta på resten av dagen? Ja, jag är ju bra på att roa mig själv så nåt blir det väl alltid. Tjiing.

Trouble in here

Senaste nytt: Magma i lördags var skruvat och Ken Ring sög och mitt öra gick sönder vid högtalaren men jag sprang mest runt och pratade med alla andra och det ringde hundra gånger och det var mest skruvat. Söndag likamed jobb och jag ville bara lägga mig ner och grina för jag mådde skit och det sprang runt små djur i min mage som yra höns och ingen sömn och jag trodde aldrig jag skulle få komma hem. Måndag jag vaknar och djuren är kvar och jag kan inte äta eller tänka och jag orkar inte med något men jag sysselsätter mig hela dagen och det blir tio koppar te och jag läser ut Ralphs Party. Måndag det är bättre och nu är jag fri som en fågel och det är jag mot världen. Jag köper nya braller och skorna som jag fyndade igår för 35 spänn blir grejt. Jonas kommer förbi mig och vi skrattar och pratar minnen och skit och mer skit. Förändring, nu jävlar! Jonas ringer och vi diskuterar viktiga saker och jag asgarvar och vill klämma sönder min tub med mjukgörande hudkräm. Jonas skrattar mest fast allt är rått. EMBRACE ME BEAUTY OCH HÖRS SEN!

/snurr

Sunshine and coffee!

Hejhejhej underbara morgon. Jag har varit på promenad i solen med mamma och hunden. Vi gick på isen och det var härligt härligt. De är diamanter i snön men jag önskar att de satt någon annanstans. Har sovit så dåligt inatt och vaknat konstant av underliga drömmar. Gick bra på jobbet igår och mina arbetskamrater är toppen. Ikväll ska jag ha kul.

Dagens plan ser ut ungefär såhär: Frukost. Stan och inhandla legings och nagellack. Storheden med barbapappa familjen (?). Chilla. Middag med muminmamma familjen. Dusch och läppstift. Hooka upp med Elisabeth babe. Förfest hos M (?). Utgång på Magma med tha gääääng! Pheeeeeett. Mina dagsordningar blir inte alltid så som jag tänkt.

Internationella kvinnodagen idag, glöm inte det!

På återseende/ E.

SÖTT!

För att jag dricker te med honung och är riktigt sötsugen!

image48


Trötter torsdag

Jag är så jävla trött för jag har jobbat hela dagen och kvällen. En kopp te och godnatt! Jag måste få min skönhetssömn så jag orkar med jobbet imorgon också. Tjolavipp!

Fynd och fika

Jag o Bettan drog på kupan idag. Fyndade två böcker till priset av sju kronor. De kallar jag verkligen fynd. Vi fikade på de vanliga stället men idag blev det inget kaffe, däremot några koppar te. Vi pratade på som vanligt och inte försen hungern påminde oss drog vi hem. Thailand kom åter på tal och shit vilka planer vi har. Planer på allt möjligt. Ååhåhåhåhåhhhhhh jag blir så ivrig och förväntansfull och helt tokig!!! Fan vad jag älskar att ha ett jobb! Med pengar blir möjligheterna så stora! Och jag har världens bästa mamma! Gonatt världen!

Björn Gustavsson!

Jag måste erkänna att jag är lite småkär i Björn Gustavsson. Alltså, kolla detta klipp.. liksom en skitbra gonattsaga före läggdags. ENJOY - http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc&feature=related HAHAHAHA!!!! <3<3<3

Something pretty

Nu känner jag mig riktigt grym för jag har ett periodkort. Kan åka hur mycket buss jag vill, så om du har lust att dra en tur med mig är det bara att slå en pling. Självklart åkte jag buss hem från stan. Den skumpade hit och dit och jag tror den var lite trött. Har även fått tillbaka internet efter ändringarna på bredbandsbolaget.

Den 15e kommer min lön (eller 14e eftersom det är en fredag). Den kommer inte vara så stor eftersom jag knappt jobbat något under februari. Men eftersom jag inte har fått lön sen december känns det kul att en liten peng skuttar in på mitt konto. I april kommer det finnas mer att vänta, hell yeah. Det jag ville komma fram till var iaf att jag jobbar hela fre lör och sön så mitt kontokort kommer förmodligen att brinna upp av iver över att få användas. Klockan 10.00 på måndag kommer jag att hänga utanför butkerna, tro mig.


Bästa stunden på dagen!

Bästa stunden på dan! Det är just nu.. Frukost och kaffe. Ja tacka vet jag dessa timmar. Helgen är åter igen över. Ja det var den förståss för ett par dagar sedan men jag är lite efter här. Maskeradfesten i lördags blev lyckad eftersom alla klädde ut sig. Och jag tyckte verkligen att jag gjorde sköldpadda och krabba väldigt utförligt i charader, visst?

Söndag morgon ringer Jonas och vill komma förbi på en kaffe. Jag trodde ingen av mina vänner steg upp klockan 09 och han var nog lika förvånad som jag. Så han kom på en morgon kopp svart med mjölk och jag fick åka Volvo S80 till jobbet. Jobba jobba jobba jobba åka hem, duscha, äta och sen slocknade jag direkt. Klockan var nog inte ens 22. Men med tanke på att jag sovit 8 timmar under helgen och stressat runt och partajjat och jobbat, var det inte så konstigt att jag var trött. Det känns fan som att jag stressar helatiden.

Igår rensade jag min garderob, dammtorkade, bytte sängkläder och städade runt. Blev även en ny plåt med fetaost muffins. Jag är som besatt av dem och de blir bara bättre och bättre för varje gång. Yumyum. Satt på kulturenshus och läste igår också, jag gillar verkligen att vara där. Sedan prommade jag hem till pappa och company och drog slaggen där. Eller här. För jag är fortfarande kvar.

Idag måste jag inhandla ett periodkort. Hejdå.

Här bjuder jag på en bild från i lördags. Från Vänster: Sanna (Plupp) , Jag (Mimmi) , Ewe (Darla, Hitta Nemo) och Maja (Snurre Sprätts flickvän). På partyt fanns även en Sailor Moon, Lucky Luke, Duffman och Karl Alfred.



RSS 2.0