Klarvaken före tuppen

Hoppsan, 04:49 slår jag upp ögonen och är klarvaken. Kanske beror på att jag somnade klockan sju igårkväll. Haha, något slags bakslag möjligtvis. Om vi börjar från söndag. Jag, mina två kusiner och deras mamma for på Arcusmässan. Mycket fint hade dom, men jag blev snål och höll hårt i pengarna. Efter det åkte jag till pappa på söndagsmiddag. Regnet öste ner och jag tog mig inte hem. Så det blev att sova över. Somnade relativt tidigt ändå. Upp klockan sju på måndag morgon. En mysig dag med mina småsyskon och A-K blev det. Vi åkte ut på skokanonen och på kupan, enligt mina önskemål. Gjorde faktist några fynd. Billigt och bra. Hann även med att baka bröd igår som vi ska ha till Valborgsmiddagen. Vi blir närmare bestämt 19 pers. Ska bli riktigt roligt!!

OCH IDAG KOMMER JONNA HEM!!!! Babeeeeee!

Funderar på om jag ska sova lite till. klockan är ju ingenting. Nog för att jag ibland stiger upp denna tid men, arrh. Plus att jag har så jävla ont i ryggen. Borde inte sitta som en ostbåge framför datorn. Nej, idag har jag mycket att göra. Tjiiiiiipp!

Pumpmuskeln

Jag försov mig inte i morse, gud vilken tur. Cyklade iväg strax före nollsju och kom i tid. Har lärt mig endel om öppningen och massa program på datorn, hit och dit. Men efter att ha jobbat tio galna timmar var det inte så lätt att koncentrera sig på massa siffror. Det var gröt i mitt huvud. Har precis kommit hem nu, känner mig konstigt nog inte så trött. Men det kommer väl snart. En dusch och lite mat så blir det bra. Hum, ska jag orka cykla hela vägen hem till Edvin sen, verkar vara ölande på gång. Nå, jag får se. Soligt och fint ute hur som helst. NU MÅSTE JAG HA MAT!


Människor är som galna i flott!

Jösses och Jesus Amalia. Jag är helt jävla körd i skallen. Har stressat sen jag vaknade klockan tio i morse. Jag försov mig vilket inte var så roligt. Hoppar in i duschen och skrubbar mig ren de fortaste jag kan. Hinner inte mer än öppna badrumsdörren så ringer min chef och undrar om jag kan komma in tidigare till halv tolv. Jag säger att det är nästan helt omöjligt men lovar att skynda mig allt jag kan ändå. Kastar i mig grötfrukosten och inser att jag inte hinner cykla till jobbet idag. Springer till bussen som är försenad. Proppfull är den också och jag får stå upp. Klockar in fem minuter i halv tolv och klockar ut strax före halv åtta på kvällen. Kön tog aldrig slut. Galenskap. Totalt jävla galenskap. Som om folk trodde att de skulle svälta ihäj och som om de vore deras sista måltid. Nåja, fredag och löningshelg. Men sjukt var det!

Springer upp och byter om. Ringer pappa och försöker tigga skjutss men det var ungefär lika lätt som att få ett par äkta guldbyxor i julklapp. Får vänta på bussen i furtiofem jeekla minuter. Får sms från Walle som undrar om vi inte ska dra ihop ett gäng och dra ut på Cleo eller något. Jävligt kul tänker jag i en sekund och sedan avslår jag den tanken. Just det, jobb imorgonbitti halv åtta. Mja. En stund senare får jag sms av Edvin som undrar om vi inte ska ta en cykeltur. Herrejävlar. Plus att typ alla andra jag känner ska på Insomnia ikväll. Ja, dom är nog redan där. Fan ja, så går det när man jobbar. Man kan inte alltid vara med på allt.

Nu måste jag skutta i säng. Upp klockan 06 imorgonbitti och jag hoppas faan att det är fint väder för jag måste cykla. Usch, den tiden. Nå, ska bli roligt att ha min fösta öppning imorgon. Bäst att ta åt sig allt. Prov den 9e maj. Mer om det en annan dag. Nu sängen.

Sova, vakna, cykla, jobba, cykla, hem till pappa och städa inför valborgsfesten. Lördagkväll.. Vad gör jag då? ;)

Dom tomma stegen

Hej. Igår var en dag fylld av luft och andetag. Jag cyklade och promenerade långa sträckor. Lagade världens godaste makaronipudding á la EMMA. Sen var de dags att cykla lite till, med Edvin. Har för övrigt fått min sjal som han köpte åt mig i Egypten. Lite tufft liksom.

Idag är det strålande sol, har suttit ute på balkongen och solat lite. Nu blir det en kopp kaffe och fylla IPODen med ny musik. Sedan ska jag bajka iväg till jobbet. Jaaa nu har jag haft min semester. Min lediga vecka. Åh, jag tror fan jag ska cykla iväg redan nu, så jag kan ta det lugnt och njuta av solen. Vägen fram till storheden är så mysig. En skogsstig nere vid vattnet. Kan det bli bättre liksom? Jiiiiik. Hej!

Några plusgrader till, nåågra till tack!

Dripp dropp dripp dropp. Snön smälter ner från taket och jag kan se dropparna som faller ner utanför fönstret. Bladlösa träd och lite ogrönt gräs. De är på gång, de äär på gång. Har strosat runt på stan med Evelina ett par timmar och nu är jag hemma igen. Tänkte gå ut med hunden på en promenad i solskenet och sedan cykla till kvantum och handla lite. Så får det bli, men först ska jag dricka upp mitt kaffe. Hej!


Ps. Jag köpte världens sötaste tröja idag för tio kronor. Ds.

Har du en cykel?

Frihet är att cykla i medvind och ha hemlängtan


Jag älskar att cykla. Cykla och lyssna på musik. Cykla och sjunga. Cykla och njuta av solen och bara flyga fram över vägarna. Åh det är så underbart. Kom och cykla med mig!


Cykla
Yra
Kaffe i pappersmugg från Roasters
Lata dagar i solen
Allting är vår


Dear saturday!

Oj, är klockan redan över åtta? Jävlar vad tiden springer iväg. Hade en ypperligt trevlig kväll igår hemma hos min kompis Tim. Min mat blev god och biffarna blev porösa (eh?). Drack en flaska rödtjut och cider som smakade vin. Några öl och en skål med vindruvor till efterätt. Vi snackade mest skit och Tim trodde att jag var en hund. Blev trött nångång efter midnatt och somnade sött. Vaknade klockan åtta i morse och kände mig inte alls bakis. Jag tog en dusch med lånad handduk och herr schampoo. Fick kaffe och 4 säsonger av Simpsons. GALET! Hur kan man ge bort en hel dvd-serie?

Tog bussen tillbaka till Luleå klockan 10 och pappa och småsystrarna hämtade upp mig på stationen. Vi brummade iväg till en loppis på Hedskolan på Bergnäset. Inga fynd där men gjorde några på Kupan som vi åkte till senare. En grymt fin sjal. Nu har jag fleera nya. Lite nagellack från kicks för mina sista kronor på presentkortet hann jag också göra av med. Sedan bar de av på födelsedagskalas. Min systers kusin fyllde åtta.

Vad mer har jag gjort idag? Jo! Eftersom det har varit strålande väder har jag tagit mig en lååååång skön cykeltur. Hyrde en film och köpte en tidning. LÖRDAGSGODIS LIKSOM! Och nu sitter jag och väntar på att Evelina ska duscha klart så vi kan hitta på något. Ja, hon är här hemma hos mig. Idag är det tydligen dusch-lånar-dagen.

De var allt! Nu ska vi hitta på bus! Hejdå.


Måste fixa biffen!!

Jag cyklar över banken mot stan i solskenet. Strålarna värmer i min rygg och jag behöver inte ens ha långärmat under skinnjackan. Nu är det vår. Idag var det riktig vår. 19 grader på balkongen, nu börjar de likna något. Cyklar och cyklar och tillslut är jag framme i Norra Hamn. Möter upp Anna-Karin och Emil som jag bestämt träff med 10.40 utanför Kupan, Röda Korset. Där fyndar jag massa böcker som jag hade på min bok-köpar-läsar-lista. Nöjd. Sen promenerar vi upp till staden och går en runda, jag letar en klänning. Hittar ingen. Efter några timmar börjar magarna skrika så vi går hem och äter lunch. Klockan tickar och det är dags att hämta syskon nummer två på dagis. Vi tar bilen dit och efter mycket om och men där inne bland ungarna så åker vi ut till Kronan. Återvinningen. Jag är nämligen ute efter en bokhylla. En billig. Hittar ingen, dock en bok till. Ringer min syster och hon gastar högt när jag säger att vi ska ut på Storheden till Myrorna. Sååå, vi åker till hennes skola och plockar upp henne. På Myrorna har dom mycket kul men jag försöker hålla i pengarna så gott de går. Slösar bara tio kronor på några till böcker. Min passion kanske är en kombination av böcker och choklad, hm. Nåväl. Efter de åker vi tillbaka mot staden och jag släpps av och möter upp maaaaammi. Letar letar letar letar mer efter en klänning. Men faaan, precis när man verkligen behöver något, hittar man inget. Deeemit. Dock ett par skor. Precis såna som jag tänkt punga ut flera hundralappar för fyndar jag för 150 på rea. Ibland har man tur. Sen har klockan helt plötsligt blivit runt 19 och jag går ner mot Varvet för att hämta min cykel som står parkerad utanför Pappa- och companys hus. Jag är snorig och trött och hungrig och totalt slut. Pappa slänger in min cykel i bagageluckan på bilen och kör hem mig. Hem till Mjölkudden.
GALET LÅNG DAG, Eller vad. Men nu såhär runt tjugotre tiden känner jag mig pigg. Dumt. Jag måste verkligen sova. Mycket att göra imorgon.

Måste fan på stan en sväng och göra ett sista försök i att hitta en klänning. Mot förmodan något annat snyggt. Ska nämligen på middag för två imorgon. Dock är det jag som ska bjuda på maten, mitt sällskap står för drycken. Så går det när man lovar för mycket. Det ska bli riktigt trevligt. Tänker inte avslöja mer nu. Tihi (töntigt, jag vet) Men som sagt, blogga är ytligt.

Så imorgon: Stan, leta leta leta leta. Cykla hem. Typ springa runt på tå och kanske måla naglarna. Cykla till kvantum och handla mat. Cykla hem. Duscha. Göra mig i ordning. Spegla mig tusen gånger. Vänta på skjuss. Den borde komma strax efter 18tiden. Ja, jag har tamefan fixat allt utom dressen.


Socker sött

Hej hopp grodan boll! Neeehej inte fick jag någon skön dag på stan i min nya skinpajj med en kaffe i handen och solen i ögonen inte. Hinner inte mer än vakna så ringer min kära chef och säger att de är kris i pannkakan och att de vore som pricken över iet om jag kunde komma till tio. Jaaaa tänkte jag vafan, okej! Så knegade på fram till sjutton och solen lyste fortfarande och det var skönt väder. Så jag knatade runt på storheden in och ut i massa butiker. Har fyndat en jättesöt vit/genomskinlig blus/tunika med knappar och broderi. Klart värt sextio spänn! Tacka vet jag rea! Och så har jag hittat en så himla fin klänning jag vill ha på mig på fredag! urrrrrrgh, dock på internet så ska springa in på HM imorgon och se om den finns i butik. Hoppas hoppas! Kan berätta sen om helgens planer! Shit vad jag är glad idag, hoho. Hejdå!

Shopping!

Ugughghgu. Jag mår som en påse skit. Trots de har jag jobbar hela dagen. Pass två likamed mördarpass. Dvs 11.30-19. Men jag var uppe med tuppen och hängde på låset till butikerna i morse kl 10.00. Så nu har jag inhandlat min älskade efterlängtade skinnjacka. Blev en otroligt söt "sommarjacka" också. Trekvartsärm med spännen och stora knappar som man knäpper snett. Jackan är midjelång. Blev ett par Cheap Monday braller också. Yäääää. Nu kan jag bocka av lite på min "inköpslista".. den är väldigt lång.

Ska kurera mig nu och hoppas att jag mår bättre imorgon. Stäningnings pass med Anna och hon ska lära mig allt jag inte kan. Woooho!

LÖÖÖÖÖÖÖN!

Auuuuuuughhgh. Det är kaos i min hals. De svider och gör ont när man sväljer. Ute skiner solen och jag som trodde jag skulle få vara ledig idag, men nejdå. Igårkväll ringde Rickard och baaad miiig, att snäälla Emma du måste komma och jobba imorgon, någon är sjuk. Men jag tänkte att vafan, självklart! MER pengar åt mig, haha. OCH IDAG! IDAG HAR JAG FÅTT LÖN! Igår var jag runt på stan i fem timmar och provade kläder och skor och jackor. La undan en hel del men eftersom jag nu börjar 11.30 hinner jag inte mer än in till stan och hämta ut skinnjackan och möjligtvis något annat.

Hoppas att min hals reder sig, aaaaaaarhhhhhhh bråttom nu! Hur fan lyckas jag med att stressa helatiden? Jag klev fan upp halv sju! Och gud så trött jag är.. jaja, är hemma om 12 timmar. Känns ju inte alls som en evighet! ;)

Imorgon är en början på något nytt.

Imorgon är en början på något nytt. På någonting bra. Jag längtar redan! Så jag måste säga god natt för denna söndag och drömma sött för att sedan kunna välkomna den nya måndagen med ett leende. Hej!


Lööööördag!

Hej lördag! Nu är klockan lite över nitton och jag känner mig pigg och glad. Trots att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen i morse och släpa mig till jobbet. Efter mycket slit på jobbet åkte jag buss hem. Jag och mamma bakade pizza och den blev grymt god. Man kan faktist göra goda vegopizzor också. Till de drack vi varsin folkis och syster fick cola. Sedan satt vi och glodde igenom en hel bunt med gamla svartvita foton som jag och Louise tog hem från pappa igår. Ja, våran far var fotograf en gång i tiden. En riktigt trevlig middag. Inte så ofta som vi tre sitter ner tillsammans och äter. Men vad ska jag hitta på nu? Mina vänner är i Sävast på sushi och party. Bestämde mig för att avstå eftersom jag jobbar imorgon. Mjam. Sen är jag ledig och då har jag genomgått en hel arbetsvecka igeeen.

Pratade med Bettan igår. Hon är som en liten sol. Hon skulle minsann kolla upp hur hon jobbade nästa helg för att se om det var lägligt att jag kunde komma. Tänk, om en vecka kanske jag är i Örebro och röjjer! Fan vad nice!

Nä, nu ska jag hitta på något. Snacka lite skit med syster och Henrik kanske. Eller en promenad, eller hyra film, eller eller eller typ något. Hejdå lördag!


VINST!

Hon härmar mig men det betyder bara att jag är cool! Yes, tänkte att jag skrapar mina lotter på skraplotto innan jag går och lägger mig, det ångrar jag inte. Vann hyrfilm på kioskpiraten! Movie time tomorrow. Gdddnighhhhht.


VIT RIMMAR PÅ SKIT!

Jag är sorlig ikväll. Inatt, just nu och nyss. Trots allt positivt som hänt idag är jag sorlig. Men jag förlåter mig själv. Imorgon är det en ny dag. Idag kommer inte vara samma dag som idag. För när jag har vilat på kudden kommer det bli en ny dag. Även om det är samma dag som nu. Det är många dagar. Dagar dagar dagar. De här inlägget ägnar jag åt mig själv. Jag peppar mig. Pepp pepp peppar! Kom igen Emma. YOU CAN DO IT! Imorgon som är idag kommer jag inte känna mig lika sorlig. Imorgon är det lördag och en början på något nytt. För på lördag, då jääävlar!

image56

Skrota april och hit med lönen!

April månad borde skrotas på tippen. Jobbat 11.30-19.00. Fick skjutss hem med en snäll ny tjej på mitt jobb. Suttit och snackat skit med syster och Henrik och sedan glott på barnmorskorna med mamma. Ja, varje människa är verkligen unik.

Nu är det jobb i fyra dagar till innan jag är ledig. Att jobba helg är verkligen de värsta som finns. För då är ju alla andra lediga, iaf de flesta som jag känner. Dvs att när det händer något är det på helgen. Som nu på lördag, sushi och födelsedags party hos Maja ute i Sävast. Grrrrr. Har inte riktigt bestämt om jag ska åka dit eller inte. Sitta där som ett nyktert fån bland alla fyllerister och sedan komma hem mot småtimmarna för att knappt få någon sömn innan man ska upp och jobba. Men sällskapet är ju ändå trevligt och det finns säkert veggie sushi för min del. Ja, de tåls att fundera på ett tag till.

Ledig måndag och tisdag och sedan jobbar jag bara onsdag. Sen får jag mig en hel veckas ledighet. Hade ju då tänk dra ner till Örebro för att hälsa på Elisabeth, och för all del Robin. Hoppas att Bettan kommit i så pass god ordning och inte ska jobba allt för mycket så att jag kan åka. Vore så himla kul! Eftersom jag får lön på tisdag dessutom. YAAAAAY! Min första riktiga lön på evigheter. Jag ska shoppa som en galning. Förhoppningsvis. Blir det ingen Örebro resa blir det mer shopping. Ja, de är jag fanimej värd! ;)

LE MED MIG!

Dagen började lite sådär. När jag tittade ut genom fönstret såg jag att det hade snöat. Och att de fortfarande snöade. Vad i heeeeelvete ska de betyda? Vem har beställt snö? Jäkla skit. Hade inte en spänn så jag fick klä på mig massvis och trampa iväg på cykeln i minus grader. Hann lagom till tolvsnåret. PU möte med min chef på Dagobert. Jobbet bjöd. Så jag fikade något jag inte kan beskriva och en kopp kaffe. Nu till de roliga. Hoppar över detaljerna. Från och med 1a maj ska jag börja jobba deltid. WOHOOOOO! Dvs 120h/månad. Inte illa pinkat. Och jag blev även erbjuden en utbildning som gör mig till trainee. Dvs man åker ett litet steg upp på karriärslinjen. Man får mer ansvar, får gå som chef över dags/kvällspass, högre lön, lite coolare kläder och mer därtill. Jag blev nästan lite ur gängorna när hon sa det. JAG?! NU?! Men.. Jag har ju nyss börjat här? Okej, jag är sjukt glad. JÄÄVLIGT JÄVLA GLAD!!! Jag har utvecklats mest, snabbast och blivit bäst. Av alla nyanställda. Pööh se upp där ute för jag är vass! Mja, kändes skitroligt. Men jag sa de att jag vill först lära mig allt till 100, känna att jag har benkoll. Jobba en månad till eller två, sedan kan jag nog anta utbildningen. Herregud. Livsglädjen är fortfarande vid liv trots att jag fick cykla hem i motvind och snorblåst. WOOHOOO! YAAY!

Och så fick jag veta att vi har ett innebandylag! Trots mitt bollsinne på noll ska jag nog börja träna med dem. Söndagar och tisdagar. Med massa annat folk från de andra restuarangerna runt om i Luleå. Och en årlig innebandytunering i Bollnäs lät för roligt för att missa!

Tog med mig hunden och gick och mötte mammi efter jobbet. Jag berättade allt för henne och hon blev helt galet glad för min skull. Jippiiiiie. Hon ville fira. Vi firar en annan dag. Vi gick en promenad på 1,5 h och sedan blev det middag. ÅÅÅÅÅH! LEEEEE MED MIG! Fö fan! ;)


Livsglädje!


Åh. Ännu en ljuvlig dag. Promenerat runt runt i Luleå på torra gator i svarta tygskor. Jag riktigt dansade runt på vägarna. Sprudlande glädje. När humöret ändå var på topp så gav jag mig på en storstädning. Poppade Scaburbian på högsta volym och bytte gardiner, bäddade rent och dammsög. Plockade runt med alla böcker och grejjer och donade och hade mig. En hundpromenad och en sväng på konsum. Efter allt slit och släng lagade jag en näringsrik middag och såg på film med syster. Sedan blev det invigning för årets cykeltur. Jag och Louise hojjade till kvantum och köpte frukt och ett te som luktade gudomligt. Te och grape till kvällsfika. Åhhhhh vad jag mår idag. Ska snart krypa ner i min renbäddade säng och läsa vidare på min nya bok! Imorgon väntar PU-Samtal. SPÄNNANDE! Jag blir lite nervös.

Den vita helgen

Åh det är söndag och soligt vårväder ute. Precis inkommen från en härlig promenad på barmark och fågelkvitter i öronen. Jag frös inte och blev inte blöt om fötterna. Åh, helt underbart. Och nog så skönt att känna sig såhär pigg och fräsch på en söndag. Det var inte igår, liksom.

Lördag blev en toppendag de med. Luleårantning med stor familjen som planerat. Vi hamnade tillsist hemma hos farmor som bjöd på gudomligt fika. Jag var frusen så jag fick en lång lång kofta och ett par yllesockar. Sedan lördagsmiddag på Varvet. Ugnsrostade rotsaker, sötpotatis och potatis och diverse. Och en riktigt god champinjonstuvning. Sedan tryckte jag i mig lite chokladägg och tog på mig Anna-Karins kängor, Farmorskoftan, svarta stuprör, militärgrön jacka, två sjalar och en svart mössa. Ett par vantar och min tunga fullproppade väska. Sedan började jag promenera mot Örnäset. Herregud vilken tid de tog men det var helt underbart. Mötte upp Ewe och Sanna på Coop och vi köpte mer onyttigheter. Sedan hem till Ewe och vi spelade Alfaphet. Dea var också med. Kvällen gick och vi blev allt fetare men roligt hade vi. Även en hel del vettiga diskutioner för en gångs skull. Mot 02 tror jag minsann vi brummade hemmåt i Sannas bil. Somnade med en mage som såg ut att vara i 9e månaden. Men det är smällar man får ta. HAHA. Smällar.

Nä nu ska jag försöka fortsätta med att göra vettiga saker. Har som sagt klarat av en härligt promenad hittils och varit ut med massa kartonger. Städning av mitt rum väntar. Sedan en nyttig middag. Hej hopp..!

Mysfredag-

Mmmmm nu är jag fylld med nötter och choklad. Sånt man förtjänar efter en hel arbetsvecka. Nu har jag helg. Efter jobbet idag tog jag och Evelina en sväng om på staden. Rabattkupong gav oss supersöta paraplyn och presentkort ett nytt nagellack. Kan inte beskriva färgen men den är riktigt fin. Jag stod som sagt över partyt idag och det ångrar jag inte. Haft en mysig middag med mammi o Kjeell, sånt man behöver ibland också. Imorgon blir det äventyr med fader och småsyskonen. Ska dessutom försöka få Anna-Karin att köpa min skinnjacka, haha. Får se hur de går. Middag på Varvet sen hyss med Evelina och Sanna. Sanna som har flyttat till Korpis är hemma på besök. Jotack, det var nog allt.

Ps. Grattis till Maja som fyllde 21 igår och till Henrik som fyller det idag. Fan vad gamla ni börjar bli. Ds.


En dag på jobbet!

Klick klack klick klack låter det när jag går mot bussen som ska ta mig till jobbet. Hoppar på och hälsar på chauffören. Bruum bruuuuum och bussen åker. Dundrar in på Coop, tar höger nej vänta, vänster och upp för trappen. Går igenom Coop restaurangen som är halvtom eftersom lunchen inte satt igång än. Jag ser mest feta gubbar och gamla tanter. Några diskare från personalen skymtar jag även. Svänger upp dörren som det står "endast personal" på och in i de så kallade personalrummet. Slänger en blick till höger för att se om de har fyllt upp med frukt, ser inte så ut. Blir lite besviken.

Fortsätter rakt fram fram fram och slutligen till den näst sista dörren. In genom en och två och när jag möter skåpen tänds lampan automatiskt. Går in i tvättrummet och hämtar rena arbetskläder. Alltid ska det ta sån tid att hitta en ren och hel skjorta. Får fram en till slut och byxor, förkläde och en mössa. Eller mössa kan de väl inte kallas? Ja whaaat eveer. Jag byter om och jag klär så fan heller inte i vitt och ljusgrått. Man ser liksom lite tråkig ut. Halvspringer tillbaka hela vägen till Coop restaurangen och tar en annan väg ner. Mördar trappan. Kliver in med mitt blonda svall på MAX! Ja, jag har nog aldrig berättat de, att jag jobbar på max. Har jag precis konstaterat. Men de flesta vet ju de så. Går fram mot kassorna och säger - heeeeej isaaak och heeej aaanna. Inget svar. HEJ ISAK OCH ANNA! Fortfarande inget svar. HALLÅÅ HÖÖRRNIII! Nähä men skit i det då och så går jag för att hämta mitt stämpel kort. HEJ EMMA! hör jag sedan Anna ropa. Bra! Sedan klockar jag in och nu har Isak tid. Hej Emma! Brieosten var dålig! Neeeeeeej säger jag. Jag som hade längtat så! YNK! 

Jo för igår berättade Therese om att hon kanske skulle flytta till Bergviken, kul sa jag då har du nära till Kvantum. Ja Kvantum har bra brie säger Therese och jag håller med. MMMMM Brieost säger jag, fan vad gott det är. Isak inflikar att det finns en stor hel rund brie i kylen hemma hos honom. Jag tittar storögt på honom med valpögon och säger att snälla kan jag inte få en bit. Och det kan jag. Men som sagt, den hade möglat. Jävla skit.

I övrigt har det varit en bra dag på jobbet med Isak, Johan, Anna och Therese. Åh jaaa jag gillar mina arbetskamrater. Idag blev det massa snack om Stockholms krogar och vi tror att Mosebacke ligger någonstans på Söder. Någon som vet? Hohoho. Jag hade jobbat skitbra idag sa Anna och tack för det och gratiskaffe och sedan drog jag hem. Snackade med Elisabeth i telefon och hon har de bra i Öret fast hennes flyttlass med prylarna hade inte dykt upp.

Kommer hem och hör gnäll av syster yyyyyynk jag har inga kläder att ta med mig till Stooockholm och yyynk kan du koka kaffe. Mamma ringer och säger att böckerna som vi beställde i förra veckan har kommit så jag tar med mig hunden och promenerar till Konsum för att hämta ut dem. YES! Tillbaka hemma slänger jag mig i sängen med tanken i huvudet på att jag måste läsa ut min nuvarande bok - Andra sidan Alex - innan jag börjar på någon ny. HA! Trodde jag och somnar. Sjukt trött. Vaknar efter en timme och lagar mat. Fullkorns penne och en stark tomatsås med champinjoner, broccoli och blomkål. Louise och Henrik joinar mig vid köksbordet. Nu är jag mätt och Johan ringde precis och undrade om jag kunde ta hans pass på lördag. Men vafan, jag tackade halvt nej men jag hade behöft ta det. Bleeeh. Kändes bara så skönt att det skulle vara sista dagen imorgon inför helgen. Har ju slitit hela veckan och jag känner för ledighet. På lördag tänkte jag baka en fet chokladtårta! Vill du komma på fika?


En bild säger mer än tusen ord.

image54

Sämsta onsdagen någonsin. Orkar inte ens uttrycka mig. URRRK!

emmaandersson


Söndag måndag tisdag och snart var det minsann fredag igen. Jobba har jag gjort och jobba blir det hela veckan ut. Ledig i fyra dagar sen, vaaad faan ska jag göra i fyra dagar? Kanske får ta upp rollen som hemmafru igen, städa diska laga mat och baka bröd. Ja mmmmm. Ibland händer det. Hade tänkt mig en vit helg med mycket sol. Snälla ge mig sol. Och varför ska jag bli så jävla röksugen när det är fint väder? Minns förra våren, krr. Jag och Maja gjorde nog inte annat än att häcka på hennes balkong dagarna i ända med liter vis av kaffe och ziiiiig. Mina lungor blev förmodligen som natten. De var en konstig vår. Den här bli defenitivt annorlunda.. hrrm. Förra våren var en lång evighet. Jag väntade på studenten och på flytten till Stockholm. Vilken story de blev va, Stockholm alltså. Snurrigt galet snurrigt galet snurrigt galet. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska beskriva det. För det finns inget bra ord. Ord ord ord ord ord ord ord.

emmaandersson

RSS 2.0