Sista december.

Wooh! Stendött på jobbet så jag fick gå hem tre timmar tidigare, jag var inte sen med att tacka ja till det. Och snart är det dags att hoppa in i duschen och sedan slänga på sig något fint. Nyårsafton idag, känns verkligen inte som det. Förra nyår var sjukt skruvat och galet om jag minns rätt. (Typiskt nog gör jag det). Blev lite ändrade planer inför kvällen. Jag och Jimmi åker hem till pappa och familjen på mat och ostbricka. Kanske lite spel och fyverkerier. När jag bjöd in oss gjorde pappa glädjeskutt och alla blev himla glada för att vi skulle komma. Jag är inte sugen på raj raj men vinet får följa med ändå. Ångrar vi oss finns de back-up fest att våldgästa. Finfint.

Hörs nästa år! / E.

tröttast

Hej, jag tänkte bara säga att jag är trött. Och med trött menar jag, helt slutkörd och och och ja.. fruktansvärt trött. Jennifer tycker inte att de är okej att jag och Johan är trötta och ofokuserade samtidigt. Nej de går sannerligen inte an. Igår somnade jag en timme efter att jag kommit hem från jobbet. Dvs, klockan sju. Tokstört? Åh, jag är så jobbtrött så de finns inte! Och hur sjutton ska jag orka med denna flytt? Förhoppningsvis kanske den ger mig en gnutta energi, kanske. Imorgon ska jag också jobba, på självaste nyårsafton. Slutar klockan fem så visst, okej. Sen tar jag med mig Jimmi och åker hem till Johan för lite nyårsfirande. Skulle helst dricka några glas vin i mysbrallor och sedan sova bort tolvslaget. Okej, ska försöka vara lite positiv.. de blir nog bra. Om jag bara kunde sluta vara så trött.. (OCH jag sover, massor. Annars hade jag nog inte orkat jobba ens en gång)

Krimskrams säljes?

Update; Mitt rum ser ut som en loppmarknad! (Inge illa menat mot mig själv där, kostaterar bara)




Kläder precis överallt, obäddad säng och prylar i mängder.





Iiiiih.

Hemma igen! Och de är Jimmi meed. Mmm för han har varit en vecka i Tärna och firat jul och ditten och datten. Så jag har spenderat helgen ute på Porsön. Hans söta mamma och pappa var även och hälsade på här uppe nu. Vi har rantat runt på stan och flängt. Igår var vi även ut och käkade på en restaurang jag har glömt namnet på. Pasta med blandade grönsaker och champinjonsås. Mest mys och slöande hela kvällen. Ja ja ja. Idag blev det en snabbsväng på stan och hur mycket jag än ville köpa något så gjorde jag det inte. Köpförbud är så kul! (Inte) Nog för att de är jag själv som ger mig dem. Har unnat mig ett tuggummipaket och en bussresa på hela helgen, de tycker jag är bra jobbat. Men, om jag tar och städar och röjer upp här nu, hämtar flyttkartongerna i källaren och packar lite. Då ska jag unna mig lite vardagslyx. Typ, en tidning?

Vi får se hur det går. Har haft en toppenhelg i alla fall! KRAM!

Annandag jul, va?

Så var det fredag, annandag jul. Har jobbat färdigt för den här veckan och de känns så himla skönt. Jag undrar vart min familj är just nu? Ingen hemma, skumt. Fick en vinare av Johan i julklapp så den har jag precis korkat. Riktigt gott vin. Hade en jättefin och mysig julafton och tack allesammans för alla julklappar. Jag är helt galet nöjd!
Woh, ska njuta vidare av helgen som precis börjat nu!

På återseende/ E.

Julmys.

Åh julmyyys. Jag och mamma sitter här i soffan framför Hitta Nemo som visas på teve. Men snart måste jag väl släpa mig in i duschen. Jag och familjen ska ut till Långnäs och fira. Med mormormödrar och kusiner, respektive sambos och pojkvänner. De kommer bli himla mys! Oj, allt är så mys idag. Min långpromenad till Johan var också mysig, men ruggit kall. Mina fötter förfrös, men de var de värt. Han öppnade dörren yrvaken och blev väldans överraskad. Jag lyckades!

Ha nu en underbar jul allesammans!

Merry Christmas



JUUUUUL!

GOD JUL, för tusan! Snön ligger som ett täcke över mark och träd och termometern visar minus tretton komma tre grader. Ja minsann, de är som de ska vara! De ska vara kyligt, vitt och snöigt på julafton. De hör som till. Nu ska jag rota fram täckbyxor och diverse varma kläder. Ska gå några kilometer hem till Johan och lämna honom en julklapp ifrån mig. De vet han förståss inte om, så jag hoppas han är hemma och blir överraskad! Tänkte ta med mig fika också, blev så himla mycket när jag bakade. Ahh, bråttom bråttom!

/ Jul-E.

tjugotredje

Står i köket och skuttar runt i mina rosiga pyamasbyxor. Elvispen går för fullt, nu igen. Men de är bara för mysigt att baka så jag kan inte låta bli. De blir kärleksmums. Under förmiddagen har jag uträttat några ärenden. Årets sista julklapp är köpt, nyårsblåsan är fixad och några fina fynd från Kupan fick också hänga med hem. Syster och Evelina fick bli mitt fina sällskap. När bakandet är färdigt ska jag slå in de sista paketen och sedan bara vila. Ska jobba fem timmar ikväll, men de känns rätt okej trots att de är dagen innan julafton. Då slipper jag åtminstone sitta rastlös och vänta på imorgon. Hoppas bara jag kan somna ikväll.

På återseende/ E.

Vart tusan har jag hört denna förr?

Bra, hur som helst.


Early morning

Somnade halv sex i morse. Vaken och uppe på skakiga och ack så trötta ben. Fullmunderad från topp till tå. En snabb kopp kaffe i röd mugg. Syster och jag ska alldelens strax kila ner ut i kylan mot busshållsplatsen. Idag väckte jag inte henne med ABBA, de fick bli lite annat. Ron Pope, typ.

Sikta mot stjärnorna!

Hur ska man kunna somna när man känner sig så upprymd? Så upprymd över så många bra saker att man blir high on life och sig själv? De är helt omöjligt och då menar jag just det också. Mitt huvud är proppfyllt med positiva tankar, funderingar och en massa längtan. Jag skulle vilja göra ett glädjerop och ett glädjeskutt. Ååååååh! ÅÅÅÅÅÅH!

Förändringar sker oftast inte ensamna. Utan när en förändring kommer, kommer de flera. Påtal om förändringar just nu så, jo. Min blogg känns påtok för ostrukturerad och inte riktigt som jag vill att den ska vara. Jag flyttar den andra januari, kanske min blogg också gör. Något nytt. Jag vill ha den som den jag är och känner mig. Eftersom de aldrig blir som jag tänkt. Åh, kunde inte ens få till de där bra. Hur som helst, håll utkik!

Sikta mot stjärnorna. Love!

Rutor.





I denna söta skapelse ska jag mysa runt i på julafton. Känns fint.

Cake




Sommarkaka? Jag döper om'et till julkaka. Fint gammalt recept som jag hittade i min samling. Smakade underbart.

Kanel och prasselpapper

Pysselfröken är igång igen. Klipper och klistrar och tjepar. Skriver och limmar och där emellanåt bakar hon julkaka. Med havregryn och kanel på toppen. De doftar juvligt och en liten strimma av julstämning infinner sig.
Jo tack, vilket mys jag har uppnått!

Dear you.




Happy sis!

Lyckliga dagar

Jisses, jag är helt stissig och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen?! Har varit en fantastiskt bra dag och mina mungipor är upp över öronen. Ja, sanna mina ord. Började med en skön morgon, kaffe, paketinslagning och surr med syster. Sedan for jag in till stan och mötte upp snyggingen Elisabeth. Åh, så trevligt! Inte träffat henne på månader! Vi lunchade på Wayne's och skvallrade som aldrig förr. Några timmar senare kom syster in till stan och precis när vi ska gå till pappa för "Lilla J" så ringer Jennifer. Åh så söt! Sprang tillbaka till Smedjan för att ta emot en julklapp. Jag svär, sötare paket får man leta efter. Kommer inte vilja öppna de ens! Efter många om och men var vi hemma hos pappa. Lite middag och småtjaffs och sedan julklappsutdelning. Jag hade inte förväntat mig ett endaste litet paket. Men, fick en superfin tavla i en gammeldags guldram på Sara och Emil. Massa verktyg (kanon) och Mamma Mia filmen. Guld eller? Och en rejäl slant på det. Tänkte väl att pengarna var till möbler som pappa hade lovat mig. Men icke, jag skulle tydligen få de också. Sötare pappa får man leta! Eller vad säger du Louise? Jag tror ingen blev så glad som min syster idag. Hon fick ett par efterlängtade skor och sedan dog hon. Ett objektiv till kameran som hon längtat ihjäl sig efter. Herregud, jag är så glad för hennes skull! Åh! Och pricken över i:et då, fyndade sötaste klänningen idag med. Ja, åh! Allt är så bra idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. PUSS!

Hejhejhej!

Jag äter vindruvor för att stilla de värsta sötsuget som infinner sig. De hjälper lite, men bara lite. Och nu är det inte alls länge kvar till den stora dagen, bara en två tre dagar. Imorgon ska vi ha Lilla Julafton hos pappa, men jag får nog inga paket. Jag tackade nej till den där sablans micron och sa att jag behövde möbler. Så vi ska köpa de när jag har flyttat (tolv dagar kvar!!!!). Men det blir nog mys imorgon ändå. Ska även hinna med en runda på stan med Evelina och kanske en lunch med Bettan som kommer hem från Örebro. Vore himla kul att träffa henne! Läänge sen. Nu ska jag drömma mig vidare i "Vänninorna och Kung Carl"

På återseende/ E.

Hoppsan!

Hoppsan, oj. Sjukt lång arbetsdag idag. Befunnit mig på jobbet från noll sju till arton. Kom hem runt nitton och somnade strax efter tjugo med kläderna på. Rakt upp o ned i sängen med en bok på magen. Skulle bara vila, men slocknad visst. Nu har jag vaknat, känner mig riktigt pigg. Men jag antar att de bara är att somna om några timmar igen. Kommer förmodligen vara sjukt trött när jag ska upp. Sunk, hungrig också. Well, god natt!

Snöborg

Inatt drömde jag om tonvis med snö och lastpallar. Fjorton lastpallar som var täckta med snö runt en fotbollsplan. Likt en snöborg. Jag och Rickard skulle öppna tillsammans och de var alltså restaurangen. Vi upptäckte de när vi gjorde "checklista öpgpnin". Ja, jobbar man inte påtok för mycket när de flesta drömmarna handlar om jobb? Jag är helt slut, så sjukligt trött i kropp och huvud. Jag vill ha jullov, snälla vill någon dela med sig? Trots att jag hade ett av de kortare passen idag (baara på åtta timmar) så känns de som att jag har jobbat minst trettio. Nu behöver jag mat och vila. Sen sömn. Hade egentligen velat gå och lägga mig på en gång. Imorgon ska jag upp nångång efter noll fem, hur låter de?

All I want for christmas

How cute?


tjugotre

Nu har jag fint julklappspapper och presentsnöre. Nästa lediga stund ska jag spendera på att slå in alla klappar och skriva fina julkort. Har visserligen några till att köpa, men de får jag fixa på måndag. Nu vankas det massa jobb tre dagar framöver. Tungt. Idag har jag hängt runt med Johan och Jennifer. Först fick vi åka massa bil runt hela Luleå, ja men de var ju kul. Visst Jennifer? Johan är så duktig på att köra. Sen blev det några timmars fika på Åhléns. Jag blir så glad när det finns så många alternativ för oss vegetarianer, dööö! En tekaka med en plastig ostskiva, ska de vara nåt att hänga i granen? Nej tack. Blev en fet chockladbrownie istället och Johan fick gå och fråga om jag inte kunde få lite vaniljsås. Jag är visst missnöjd för allt. Nå, vi hade mys i alla fall. Tror jag känner mig lite nere pga detta skitväder, JAG ORKAR INTE!

Come over to my place

Morniiing! De är fortfarande riktigt mörkt ute och adventsljusstakarna står tända i fönstren överallt. Myyys. Blev smått sugen på en morgonpromenad, men de blåser som sjutton. Ska nog krypa ner under täcket i soffan och kika klart på en film jag började se igår. Eller kanske städa? Skulle verkligen behövas. Städa nu och slappa sen..? hmhm.

Toppen onsdag!

Hej! Oj, vilken bra dag! Jag gillar bra dagar, dagar som känns meningsfulla. Jag har precis julpysslar lite och Jimmi har fixat och donat i ordning min musik på datorn. Hur bra är inte det?! Superbra enligt mig. Vi har gått omkring på stan i nästan hundra timmar idag och letat julklappar, spännande minsann. Och jag har även lagat middag idag, riktig mat och vällagad mat. Dukigt av mig, inte sant? Gott blev det. Några glas vin och starkglögg blev det till tonerna från Winnerbäck. Åh ja, allt känns helt toppen. Snart är det nog dags för sömn, skönt nog. Imorgon ska jag fika med Jennifer och Johan, minst lika fint det!

Pusspusspuss! /E.

Storm

De tokstormar ute (och i mitt huvud), jag riktigt hör hur vinden far omkring. Kusligt. Ligger nedbäddad i sängen med täcket upp över hakan. Som jag för övrigt har väldigt ont i. Satt och svamlade mest med Eva och Jenny på kontoret, jag svamlade mig av stolen och hakan for ner i en hård kant. Tack och lov fick tänderna sitta kvar. Puuh, så otroligt skönt att jag är ledig nu två dagar innan det är dags för helgjobb. Trodde nästan inte att de fanns ett slut på timmarna idag. Sjukt trött just nu. Och mätt, på chokladmuffins. Borde släcka lampan nu, ska upp tidigt imorgon!

Jimmi ring mig om jag inte är vaken halv nio!

Puss/ E.

Chokladtomte.

Tralalalaa, tisdag! Igen och igen och igen och igen. En vecka och en dag kvar till julafton. Tänkte för den som inte visste! Nu ska jag baka chokladmuffins, bara för att de inte är de minsta juliga alls. Sen ska jag minsann jobba, likt vanligt och som igår.

På återseende/ E.

Let's walk away

Söndagsfilurerier med syster.


                                                                                     

Foto: Louise Andersson

bitter blue




Söndags söt

Brrrr. Vill någon bjuda mig på en kopp te eller  varför inte någon god soppa? Jag fryyser. Blev en promenad hem från stan. Har varit på en trevlig söndagsfika på Mat & Prat med Johan. Diskuterat allt mellan himmel och jord. Betade även av en julklapp från den långa listan. Bra! Nu skulle jag helst av allt bara vilja krypa ner i sängen och göra kväll. Se någon film och ha de allmänt mys. Men de får vänta, nu är de projekt på gång. Ah, måste kila! Tjabba!

Lyckopiller

Mmmmm mysmorgon. Sitter och rotar i gammal musik, gräver fram ny och emellanåt lyssnar jag på ABBA. Okej, jag blev helt såld på filmen igår. Mamma Mia. Jag bara ler. Nu ska jag sätta en fläta i håret och sedan klä på mig något nytt. Har lite ärenden att uträtta. I eftermiddag ska jag göra något spännande med syster, tror jag. Vi får väl se.

/E.

YOU AND I

Personalfesten igår var toppen, riktigt roligt! Vi skålade ikapp och lekte massvis med galna lekar. De kunde ha slutat på ett bättre sätt, men men. Orkar inte lägga ner energi på att tänka över de nu. Idag har jag strosat runt på stan och slösat pengar på söta saker. Bland annat världens sötaste pyamasbyxor med små små små rosor och små små små röda prickar på. Åh jag älskar dem! Supermysiga.

Legat i sängen sen klockan fyra. Ungefär. Kikat på film och ätit b&j glass. Half baked, mmm! Och en annan liten sak, jag vann nomineringen som årets glädjespridare. Åh, så glad! De värmde. Sötare arbetskamrater får man leta efter.


Miss you, natti.

Mamma Mia

Åh, vilken underbar film!



Guldlock



När man har missat två bussar kan man sätta sig framför datorn och ta dåliga webcambilder i väntan på nästa. Med ytterkläderna på. Jag ler, trots allt.

Åhåhååhhhh!

Åh vad pigg och alert jag är! Inte.. hm. Eller, egentligen inte så fasligt trött mest seg. De känns i benen. Har precis gått igenom packningen och försäkrat mig om att jag inte glömt något. Herrehud, låter som att jag ska resa bort. Hoppas de inte är någon som tror de nu som missuppfattat mig. Nej, jag ska bara iväg och jobba och efter jobbet är det Max-Galan. Dvs, hinner inte hem och fixa mig innan de startar. Sjukt ointressant? Strunt i de! De kommer bli en toppen dag och en toppen kväll!

Puss!

Lagom slut.

Jäklar vilken dag. Nu andas jag, för första gången sen jag klev upp klockan sex i morse. Jobb från tuppens timme fram till sjutton trettio. Då var jag lagomt slut efter en kaotisk dag med hur mycket som helst att göra. Pust! Hann inte in till stan och fixa de jag skulle så jag tackade gud för att Storheden har endel butiker som heter duga. Med fyrtioelva kassar tunga som bly och några timmar senare var jag äntligen hemma. En dusch och en filtallrik på det. Jag kokade. Jimmi kom över och vi såg på Färjan och käkade pestomackor. Mmm nu har jag precis plockat ihop allt jag behöver ha med mig inför imorgon kväll. Kommer ej hinna hem för att göra mig i ordning för Max-galan. Åh jag hoppas verkligen att de blir roligt! PEPP PEPP! Jag är redan speedad till tusen. Ja, om mindre än sju timmar ska jag befinna mig på bussen. Kanske skulle ta och sova nu?

Jennifer, är du min hjältinna då? I så fall går jag och lägger mig nu!

Nu är jag glad igen.

Ojoj! Himla tur man har ibland! Nu har jag en klänning så nu kan jag gå på festen! Ni var lite oroliga där ett tag va? Att jag inte skulle komma? Skämt osido. Nu är jag dödstrött! Sängen lockar extremt mycket just nu. Blir än en lång dag imorgon och sedan är det äntligen, äääntligen fredag! Jag längtar! För övrigt är jag ledig hela helgen! Toppen!

God natt alla söta!

Klänningskris!111!!!

Mmm, jobbat elva timmar idag. Handlat med mamma på Coop (Jag gillar inte Coop) och sedan snurrat runt med bilen på Porsön. Hämtade min klänning hos Jimmi, men nu är jag mest neggo och deppo. Den passade visserligen, eller egentligen inte. Lite andnöd sådär, lagomt svårt att andas i den. Herregud, en sån klänning tänker jag inte svassa omkring i oavsett hur fin den än är. De är inte värt, jag tänker inte lida pin! Happ, så vad gör man nu? Jag har tamefan ingen finklänning att ha! Har rotat igenom varenda vrå och Evelina fick rota igenom sina garderober också. Jag jobbar hela veckan så hur ska jag hinna fixa en ny liten pärla? Om jag har tur, riktigt tur.. kanske jag hinner på stan i knappa timmen imorgon efter arbetet. Om jag inte hittar nån då så stannar jag hemma på fredag! (Men de vill jag absolut inte... åh!) HJÄLP MIG NU!

HEJDÅ!

Dreamer




Jag drömmer.

En bra måndag.

Jag är på toppenhumör idag! Tänk om världen kunde vara blommig varenda dag? Hur mysigt hade inte de varit! Min nyckel som jag råkade tappa på nåt vänster förra veckan är nu tillbaka i min ficka. Gick till polisstationen idag och där var den minsann, blev så glad att tårarna rann. Sen gick jag och Jimmi en sväng på stan. Jag köpte pärlor för flera hundralappar på Pearlshop, pyssel pyssel. Har gjort ett hittils, riktigt roligt. Jag är en pysselmänniska. Nu gäspar jag stort och en film och några kilo choklad hade inte suttit fel..

På återseende/ E.

Ja eller nej, de är frågan.

Vadå jobb till tjugotvå? Halvmidnatt snarare. Är helt slut, men inte trött. Eller jo, men inte sådär så att jag skulle kunna somna. Trevlig fika med min far och hela högen idag. Pappa bjöd, lite plus i kanten. Han propsar på att jag ska önska mig en micro i julklapp, såhär inför flytten. Men en micro, vetesjutton. Jag tycker dom är så jäkla fula och jag vet inte ens om jag behöver en. Skulle vara för att kunna värma falafel i den då, eller gröt. När man är lite lagom lat. Mjam. Nä, men imorgon är jag ledig, mys. Synd bara att jag har så mycket att uträtta. Om jag känner mig själv rätt kanske jag lyckas pricka av två av hundra punkter. Gonatt!


Suprise!

Mamma har köpt en dammsugare åt mig, sa jag det? Konversationen gick ungefär såhär, här om kvällen.
Mamma: Jag har köpt en dammsugare åt dig!
Jag: Va? Men MAMMA! (Irriterad) Jag vill inte veta vad jag ska få i julklapp!
Mamma: Men.. du ska inte få den i julklapp. Du får den ändå, så att du har en när du flyttar.
Jag: (Glad!) Jaha, dåså. Tack.
Syster träder in
Jag: Mamma har köpt en dammsugare åt mig! (Woho!)
Syster: MEN MAMMA! DU ÄR SÅ HIMLA DÅLIG PÅ ATT ÖVERRASKA!

Ja, vi är nog släkt trots allt.


Nu ska jag iväg och fika med min fina familj. Pappa Anna-Karin och småsyskonen Sara och Emil. Sötisar. Sen vankas de jobb från tretton till tjugotvå. Hörs!

gotta leave my troubles behind

Godmorgon.




Aj.

Nu är jag hemma! Elin råkade bränna mig med en plåt på armen idag så nu har jag ett härligt fint rutigt mönster där. Ont som tusan gör det också. Nu ska jag släcka lampan och med de orden menar jag god natt.

Fredagsmys.

Blev en lugn hemmakväll hos Jimmi igår. Vi köpte pizza, ja hör och häpna! Jag åt beställpizza, de händer ungefär lika ofta som aldrig. Så hyrde vi film och köpte choklad som senare var utkletad i hela soffan och överallt. Ah, skrattade så mycket att jag fick magknip. Men myspys och trevligt var det. Nu är jag hemma och ska dricka lite kaffe och kanske äta något innan jag ska iväg och jobba. Tungt. Kommer bli en extremt lång dag och kväll. Men jag har kvar en skvätt vin i flaskan sen igår, någon som vill dela den med mig sen? Skämt o sido, nu måste jag pysa, tjarå!



HAHAHA!

Låter rubriken tala för bilden.





Varför kan man inte alltid ha såhär kul? Jaja, känner mig lite sorlig och ensam just nu. Kan dock bero på att jag precis har ett en riktigt sorlig film, hm. Men kom igen nu alla jag känner, nu gör vi nåt spännande!

back in your head

Jag vill inte bli sjuk! Men de är tungt att andas och min näsa snorar och jag är mest av. Kul jul! Precis haft möte på jobbet och de var lika trevligt som vanligt. Men jag tycker alltid att mötena infaller på mina lediga dagar, nåväl. Jag och Jenny handlade på Coop så vi fick gofrukost i alla fall. Efter mötet drog jag med Elin, Rickard och Johan och spanade in de nya butikerna som öppnat. En kosmetik och en klädaffär. Åh hittade sötaste klänningen. Men jag har gett mig själv köpförbud nu så de blir inget. Typiskt. Handlade en hel del igår plus att min "galaklänning" inte var den billigaste. Påtal om den klänningen, den var ju förstor. Så jag väntade med att skicka tillbaka den för att se om de skulle få in några mindre storlekar och igår minsann, då fanns de. Så nu är en extra liten svart skapelse påväg hem till mig. Iiiih, men nog är jag nervös att den inte ska passa, hah. Nå. Idag har jag inte en grej planerad, skönt som tusan. Funderar på att bädda ner mig i soffan och kika på en film. Men mja nja jag vet inte. Vet jag någonsin något.. ?

/E.

Where does the good go

Gokvääääll! Har varit en halvjobbig dag idag och inte nog med det, det spökar en förkylning i min hals och i huvudet. Sådär snurrigt febrigt ajajont. Hoppas de går över! Har sprungit runt på stan halva dagen och några köp blev det. Myströjor till tusen, fyra stycken. Bra bra. Har även varit och firat min lillasyster som fyllde fyra år igår, grattis! Och nu har jag precis kommit hem och fryser som sjutton och är arg på slasken som infinner sig på gatorna. Men nu behöver jag i alla fall inte gå ut mer idag, tack för det. Har åkt buss fem gånger idag, tokjobbigt! (Ville bara poängtera de). Nej nu kommer minsann Jimmi alldelens snart så, hej så länge!


Cute

Selets bruk <3





Blev inga bilder igår så jag bjuder på denna som togs när vi var på Selets bruk i höstas. Måste nog vara den fulaste bilden på mig och Jennifer. Men vi är söta ändå och tillsammans är vi sötast, de tycker i alla fall Johan. Får vi nomineringen för årets flört tror du, gumman? Haha. PUSS!

Glögg

Åh hallå hallå hallå! Toppen fint igår minsann. Johan hade köpt sex olika sorters glögg, massvis med pepparkakor, mandlar, russin och vindruvor. Jennifer hade bakat söta lussebullar också. Och vi hade hur trevligt som helst och snackade hur mycket skit som helst, om allt och om alla. Nä, men mys var de och när glöggen sinade korkade vi en vinare och sedan korkade vi lite allt möjligt. Klockan blev in på småtimmarna så jag slaggade på Johans extremt lilla soffa och nu har jag kramp i benen. Ungefär. Just kommit hem. Jaha, vad ska jag nu göra? Någon som vill vara med mig idag kanske?
Puss!

Onsdag den tredje

Morrn skruttisar! Vid den här tiden brukar jag vanligtvis sitta på bussen mot jobbet. Men har ju värsta sovmorgonen idag, börjar klockan åtta och inte halv, woho! Lyxigt va? Men snart ska jag hur som helst bege mig, fick lite grötkoma efter frukosten bara. Ska fixa lunchlåda och packa ner några kilo frukt i väskan också, annars finns risken att jag inte orkar jobba till klockan sju ikväll. Hujeda mig vilket pass de är, men man är ju van. Och ikväll blir det som sagt glöggmys! (Ledig imorgon).

Ha en toppendag nu allesammans och PS! Jennifer glöm inte lussebullarna!

Puss/ E.

Far far away

Hej, idag har jag jobbat en sidådär tio timmar och inte mer med det. Är grymt rastlös just nu fast mamma tycker att jag borde vila lite. Hur kul? Kanske slänger ihop en kaka för att bjuda alla snälla på. Vi får se. Imorgon har jag ett härligt elva timmars pass. Jag och Jenny ska rengöra glassmaskinen, låter väl spännande? Sist var de glass uppåt väggarna, riktigt kul. Imorgon kväll ska jag och Jennifer hem till Johan på glöggmys. Tro mig, de blir mys!

december.

Måndag. Jobbat tio timmar. Åkt buss i fjorton minuter. Ätit frukt och druckigt kaffe. Är lite smått trött och uttråkad. Funderar på att slå in lite julklappar, eller kanske inte. Tjugotre dagar kvar till julafton. För första gången på väldigt många år har jag ingen aning om vad jag kommer få i paketen. Spännande!

Min älskling har ett hjärta av snö.

Lördag 29 nov.




Smygfotad! Kaffe på Condis.

RSS 2.0