September, lovely!

Hej alla fina. Snart är det september, bara jag som är förväntansfull? Känns så härligt med en ny månad. Dessutom startar den på en måndag, det måste vara ett litet tecken på något. Ett mycket litet åtminstone. En nystart. För det mesta och om det mesta. Jag hoppas att det blir en fin höst. Många saker som måste redas ut. Alltifrån jobb till privat. Åh så härligt! September. Så fint. Jag ska promenera mig igenom hela månaden. Bland löv och skogsmark. Dricka liter med te och läsa böcker. Hänga på kulturenshus och bli klok.  Införskaffa mig nya skor och en ny jacka för vintern. Jag fyller dessutom tjugo. Galenskap! Stora damen! Eller, kanske blir jag mer en tant?



Shame on us

Himlars vilken dröm jag hade nyss. Inatt, nu. Kommer ihåg allt. Åh, de var fint underbart så rätt helt okej. Men drömmar är inte verklighet. Inte i detta fall. Men jag vill, så orättvist. Varför ska vissa tycka si och inte så som i sådär som jag vill? Attans! Kanske kan leva på drömmarna? Fast lite frukost måste jag minsann också ha i mig! God morgon!



ÄNTLIGEN!

Hejhejhejhejheeej! Nu har jag helg, ledigt.. äntligen. Slitit som ett djur hela veckan har man gjort, idag blev det elva timmars jobb också dessutom. Men inget jag gråter över nu. Åh så skönt! Ville bara poängtera det! Vad gör alla i helgen då? Jag har massor med saker på gång, som vanligt!
/E.

Obekvämt

Gomorrn'! De är fredag, känner ni det? Hur blodet rusar runt extra snabbt i kroppen. Hur förväntningarna inför kvällen stiger desto mer klockan tickar.  Känner tänker känner efter igen och lite till. Nä, jag känner inget. Har endast jobb framför mig idag, från tolv till tjugotvå. Liksom hela veckan har bestått av jobb. Men jag har ledig helg, klart värt. Lite.

Igår hände det en grej som fick mig sänkt ned till botten. Kände mig så himla.. ordlös. Arg och ledsen på samma gång. Trampad på. Sårad! Finns en gräns till hur man kan bete sig. Men den kliver man tydligen över hur enkelt som helst. Tur att du finns Johan, vem skulle jag annars bolla mina tankar kring detta med om? Tack för att du är en kanonvän!

Ska dricka upp mitt te och fixa lite gröt nu. Ha en fin dag allesammans!
På återseende! /E.

Annorlunda

 

Mitt huvud ser ut att vara tio gånger större än kroppen, roligt. Knasig vinkel. Kan någon ge mig lite energi? Jag är helt tömd. Skulle helst av allt bara vilja sova idag. Sova ikapp förlorad sömn. Men nejdå, jobb 14-22. Himla tungt ibland att jobba heltid. 177h/månad. Hade jag förresten sagt det? Att jag fått nytt anställningsbevis oså. Heltid då, jo. Beröm av distriktchefen också. Himla kul de.
Nä nu ska jag fanimej sluta gnälla på att jag är trött och så. Man gör sina egna val. Dags att städa, kaffebryggaren är laddad! Ciao!

Bak och stök

Morsning! Hur blev det tisdag så snabbt? Igår hann jag inte med något alls som jag hade tänkt mig. Jo, kikade runt på stan lite men jag hittade inget tyg. Hittade däremot Evelina, Andrea och Sanna. Eller dom hittade mig. Så jag knatade runt med dem istället. Lite trevligare må hända. Jag får ta en sväng förbi Pärlshoppen och Kupan en annan dag istället. Såhär på förmiddagen har jag bakat fetaost&olivmuffins. Hur gott som helst. Tror jag stannar hemma och pysslar på tills det är dags att bege sig till jobbet. Har ett kort femtimmars pass ikväll bara. Lovely. Ibland behövs det såna.



Ge mig lite gula löv

Oj, nu funkar det minsann att blogga. Jag som tänkte berätta om min sköna morgon här sisådär strax efter klockan åtta i morse. Men se de gick inte. Jag satt och mös med yllesockar och drack te. Inlindad i täcke med sommarmotiv. De är så höstigt ute nu, måste mönstra om. Letade fram min stickade halsduk nyss. Tror det blir skönt att ha den idag, endast tolv grader ute nu. Eller möjligtvis någon grad varmare. Kallt hur som helst. Har en massa ärenden att uträtta idag. Åh ledighet!
Bäst att jag sätter igång nu om jag ska hinna! Ha en fin dag allesammans.
På återseeende/ E.

 

Oj, rubriklöst.

Söndag, mys så säg. Nu blir det att ta tag i saker och ting igen. Mmm grötfrukost. Dusch. Kläder. Ska och hämta min mobil. Lyckades tappa den på Grace i lördags. Snäll person från HK hittade den. Himla tur i oturen. Smått handikappad utan. Jobba. Hörs ikväll. Puss.


Fy tusan!

Jobbat idag, tokskön dag. Mest glidit runt och druckit kaffe och juice. Stendött på människor. Så ska det tydligen bli hela September. Bra eller dåligt, hm de är frågan. Blir jobb imorgon med. Som idag, 13-22.
Längtar till måndag. Är ledig. Ska ha pysseldag. Oh! Vi får se vad det blir, mer exakt.

Lite andra saker som snurrar runt i mitt huvud. Varför gör man inte sånt som man verkligen vill? Varför ska det vara så himla svårt att ta tag i vissa saker? När det egentligen inte finns några hinder ivägen. Jag blir knasig på mig själv. Ska bli bättre på att göra det jag vill.
Mår inget vidare idag. Tänker lite för mycket. Vissa saker är för komplicerade. Hur löser jag dem? Nyss var allt mycket enklare. Lite som att hoppa från femmans gångertabell till sexans. Helt plötsligt mycket svårare. På en liten blinkning. De kommer över mig hur orättvist de kan vara. Jag vill inte gå med på det. Åhhh.
Fy fy fy fy fy fy fy.


MAX SUMMERPARTY!

Igår var de alltså Max Summerparty. Totalt toppen! Började med att Jenny kom och plockade upp mig runt tiotiden på morgonen. Vi brummade till Lulsundet där festen skulle hållas. Största partytältet jag någonsin sett stod på plats. Leverantörer, folk från Samljus, scenarbetare, bandkillar och massa folk snurrde omkring och försökte strukturera upp de hela. Vi åkte mest bil mellan alla Max restauranger här i Luleå och plockade grejer. Käkade lite gjorde vi också. Nångång på förmiddagen var jag hemma igen. Gjorde mig i ordning i raketfart. Elin kom hit och sedan skjutssade mamma ut oss till festplatsen igen. Vi fick inte grilla i våra privata kläder utan var tvugna byta om till arbetsklädrna. Buh! Stimmigt och stojjigt värre. Röda mattan var på plats och folket började så småning om strömma in. Vi grillade massa burgare och klockan 19 hölls de tal. Curt Bergfors, Max grundare nivet.. var självklart på plats! Folk från HK, chefer från hela Sverige, människor från ledningen och allas respektives. Ja, flera hundra människor. Vet inte riktigt vad medelåldern kan ha varit, hah.

Gratis sprit i baren var det minsann också. Även för våran del. Från 18 till 21.30 stod vi och grillade, sedan fick vi äntligen byta om och röjja på riktigt. Liveband spelade musik hela kvällen och alla dansade som aldrig förr. Lina och Elin åkte hem och lämade mig helt själv, nejdå. Johan som tyvärr hade stängningspass anlände runt tjugotre tiden. En abbonerad buss tog oss och folkskaran till Grace. Vi hade fått klisterlappar där det stod vårat namn och vilken restuarang vi jobbade på. Vi behövde ej köa för att komma in på Grace, sjukt skönt. För det var en lång kö.
Träffade gamla bekantskaper som jag hängde med hela kvällen. Förlåt Johan om du hade tråkigt. Fyllekäk på, ja gissa? Max såklart. Fick skjutss hem. Var innanför ytterdörren strax före 05 i morse. Mys.

Socker fint

Min outfit inför imorgon är klar! Totalt klockren, tror jag minsann! Nu känns det riktigt roligt! For på Kupan med Johan och Elin följde också med. De hittade också lite grejjer till sina outfits, prima. Jag köpte först en klänning där men sedan hittade jag en som kändes tio gånger bättre, på Indiska. Mm fin fin fin. Blev lite annat smått och gott också. Vi käkade lunch på Sub&company och snackade skit.

I övrigt idag har jag inte gjort så mycket. Jo, möblerat i mitt rum! Nu kan jag faktist röra mig här inne och öppna garderobsdörrarna fritt, vilket är till en stor fördel.

Imorgon kommer Jenny och hämtar mig strax före tio, på morgonen. Då ska vi iväg och fixa med festen. Jag vet inte riktigt vad vi ska dona med, haha. Får väl se. Sen på kvällen har jag knappa timmen på mig att göra mig i ordning före de drar igång! Nä fan så roligt det ska bli, pepp pepp pepp!



60's or what? pom pom pom!

NU SPELAR JAG ÄNNU HÖGRE!

Oavsett vilken tid på dygnet jag vaknar, alltifrån tre på natten till tre på eftermiddagen. Är det en radio som väcker mig. FINSK RADIO! Först trodde jag att det var mamma och Kjell som lyssnade men insåg snart att så var det inte. Må vara någon gammal gubbe eller bullbaks mamma. Denna radio är ett störningsmoment och jag måste hämnas tillbaka!  Hur? Rätt enkelt. Jag vrider upp volymen till MAX på stereon och trycker in en skiva med massa skrikmusik. Sedan går jag hemifrån och kommer tillbaka några timmar senare. Vore inte de något?! Jag är bara så trött på den där jävla finnen!

Helt seriöst, hur mycket regn kan det komma ifrån himlen? Är det verkligen möjligt att det kan regna typ en månad i sträck? Jag är så besviken på sommaren som aldrig kom. Kändes aldrig som det. Så nu måste jag väl dra till badhuset för att få använda min nya bikini.



God morgon!

Ut i natten

Hej tjockisar! Kom precis hem från Jonna. Kikat på film och ätit massa nötter och choklad. Lite mackor med saltgurka också. Jag är mätt. Och trött. Både och lika mycket. Vet inte vilket som är jobbigast. Råkade visst somna lite i soffan där borta, kanske inte så konstigt. Varit vaken sen tuppen och jobbat hela dagen med. De är himla dimmigt ute så det var aningens vingligt på cykeln. Mycket mörker också.

Oj vad jag är trött, tror minsann jag måste fortsätta sova nu. Fast i min egen säng. Ska möta upp Johan imorrn klockan elva. Vi ska på Kupan för att leta nåt skojjigt att ha på oss inför 60-talsfesten på fredag. En lunch på stan borde vi också hinna med. Sen lite senare vid 16tiden blire att hooka upp med Jonna. Som vanligt.. när jag har en ledig dag är den fullspäckad. Men å andra sidan, varför inte?

Jag har skitont i örat. Jag tycker lite synd om mig själv. Juste det, på tal om ont i öronen och sådär, så fyndade ja finaste största mysigaste vita koftan på Myrorna idag. Hann en snabbis förbi där före jobbet. Mmmm!
Något mer jag tänkte på? Jo en hel massa saker. Men dom tankarna tar jag med mig ner i sängen nu istället. Haha, kanske lät skumt de där, hur som helst. Gonatt alla!

Hemligheter

Idag var det en rolig dag på jobbet, har skrattat massor. Busigheter liksom. Mmmmm! God middag hos far och min lillebror är så söt att jag smälter sönder och samman. Råkade visst säga Abbe åt honom, stackars! Hur kunde jag blanda ihop honom med våran hund? Ren reflex kanske. "Flytta på dig!" Sovmorgon imorrn, sen ledigt på torsdag. JAJAJA! Ska dra på kupan och försöka hitta en outfit inför 60-talsfesten. Röjj! Gnaaatt.

Ps. De man inte vet mår man inte dåligt av. Ds.


Update; Norrköping del III

2008-08-06

Senare samma dag. Vi bestämde oss för att köra på en utekväll. Först hängde vi på kvarterskrogen. Tjugonio spänn för ölen och vi hade riktigt trevligt. Ur högtalarna strömmade Winnerbäck, hur underbart var inte det? Jag och Therese satt och sjöng med för full hals samtidigt som vi köpte shotar i baren. Det var tokbilligt. How come? Vi satt ett helt gäng och snackade dynga och filurade. Fulla blev vi, på gott och ont. Drog sedan vidare till Skeppet, right? Karaoke var på tapeten. Jag träffade härliga människor i rökrummet och hängde runt med dem. Vi dansade och hade allmänt mys. Toppen kväll i Norrköping!




Hahaha, jag och Therese. Ölkanna för 119;-




Haha, vi hade riktigt roligt som sagt. Jonna och Therese.

Update; Norrköping del II

2008-08-06

Fortfarande dåligt väder, eller blev det kanske lite sol frammåt den tidiga eftermiddagen? Vi drog ut på upptäcksfärd och Mia visade oss runt om i Norrköping. Åt falafel macka och gjorde några fynd på second handbutiker. Ångrar mest mycket att jag inte köpte den där blusen med spets och knappar. Dumma mig. Dumma dumma.



Här går jag på en bro, något gammalt industriområde eller så.




Rätt häftigt de här, va?

Update; Norrköping del II

2008-08-05

Efter en god natts sömn på en hård madrass bland massvis av katthår bar det ut och iväg på stadsäventyr. Sprang runt i köpcenter efter köpcenter och tog en fika på ett himla mysigt ställe som jag glömt bort namnet på. Jag mådde mest piss. Blev illa nog sjuk första dagen på ledigheten. Öronen sprängde och min hals gjorde så ont att jag knappt kunde svälja. Efter många timmars shoppingrunda gick vi hem. Jonna gjorde middag åt oss alla, så fint. På kvällen blev det en promenad och godis från en nattöppen kiosk. Mys.




Mia, Jonna, Therese.



Mysfiket.

There's a lot of things to do

God morgon galningar! Jag kom upp i tid idag, halv sex var jag ur sängen! Har precis käkat frulle. Massvis med A-fil och en ägg&avakado macka. Bra va! Krrrrrr höstigt idag igen, kallt. Jag vill sova mer, mest hela dagen. Lite bara, snälla? Imorgon har jag sovmorgon iaf, mitt enda icke bärande chefspass då, coolit. Men jag tror minsann att jag har hjälp av Lina nu på morgonen, vore himla skönt. Hade tänkt ta halv sju bussen till jobbet men nu ångrar jag mig, får bli nollsju istället. Ikväll ska jag hem till pappa på middag, mys.
Nu måste jag garderobsgrubbla, fixa mig och göra i ordning matlådan! Hej hopp!

Jag fattar ingenting

Aj, jag har trasslat till det för mig. Trodde jag hade petat in de där längst in i ett osynligt mörker för att aldrig mer plocka fram det. Vissa saker måste man lära sig att leva med. Hur kan de synas så väl? Jag förstår inte. Åh jösses, de gör ont.


En bit höst, jatack?

Vad är de jag hör? Klagomål minsann! Över att jag inte har bloggat på ett par dar eller tre. Men då kör vi från där jag slutade sist. En hel helg har nu passerat och även första dagen på veckan.

Hej fredag. Jotack det blev partajj ute på Hertsön där Evelina hade hyrt en lokal. Pyntat fint med ballonger och serpentiner. Massvis av vänner och folk som jag inte träffat på evigheter, mys. Vi spelade sjukaste kortspelet eller gjorde vi egentligen det? Maja orsakade en bula i mitt huvud och en fläskig läpp. En öm näsa också. Fight???! No idea! Hur som helst vart det urtrevligt. De hela avslutades med fyllekäk från Max framför OC och lite sällskap hade jag visst också.

Lördag. Skjut mig nu?!?? Blev Konsum i mjukisar och några liter juice. Hela dagen gick i sömngångarens tecken. Gjorde inget annat än att vila, sova, slappa, slöa, varvat med lite tråkig tennis på TV. Somnade som en stock klockan tjugotvå. Skönt.

Söndag, oh. Vaknade och mådde som en prinsessa. Tog världens skönaste dag på stan med mig själv. Köpte sötaste vita spetskjolen och en klarblå stor skjorta. Fynd fynd! Lång promenad hem i sommarens sista soliga dag..?
Latade i sängen med Vecko Revyns Lilla Rosa.

Och idag. Måndag. Hösten är här! Himlen har varit mörk hela dagen och det har regnat och regnat och regnet. Och jag har jobbat och jobbar och jobbat. Ja, vad mer? Handlat mat med mamma på Kvantum. Nu dricker jag te. De luktar gott. Nu vill jag inte ha sommaren tillbaka. Nu vill jag fortsätta dricka te, mysa i koftor, sticka vantar och se på film!
Sticka vantar kanske var att ta i. Men det lät ju mysigt?

ett ljus eller två



Jag ligger inte i min säng och sover, som jag borde. Något håller mig vaken. Ska upp om fem och en halv timme. Lycko.

Update; Norrköping del I

2008-08-04




På tåget mot Norrköping tillsammans med Jonna och Therese. En femtio taggare försökte ragga upp en bartender på tjugofem. Det var en rolig syn. Eftersom vi skulle byta tåg i Katrineholm fick vi inga speciella platser och hängde i bistron lite över timmen. Den var inte i nyaste laget.
Vi drack kaffe och käkade nötter. I Stockholm blev det även lite shopping. Var framme i Norrköping vid tjugoett tiden, Jonnas syster Mia mötte upp oss. De spöregnade.


Väl hemma hos Mia och Peter (Hennes sambo) drack vi kanel te och käkade chokladskorpor.  Glodde på Charles nonsens. Sjuk rulle.

Update; del IIIII

2008-08-04




Väl framme i Stockholm åt vi något väldigt gott som nu kanske inte ser allt för gott ut på bild. Vi fick byta tåg, omständigt. Vandrade runt lite och väntade på Therese som tagit nattåget uppifrån Luleå. Vänta vänta vänta. Hennes tåg var tre timmar försenat. SJ åt skogen!

Update; Örebro del IIII

2008-08-04

























Så blev det måndag och vi (Jag och Jonna) klev upp med tuppen. Sitter på Örebros tågstation och inväntar på att tåget ska avgå mot Stockholm. Trötta slitna hungriga. En gubbe ville köpa cigg av oss. Vi ville inte sälja några.
Finaste röda cykeln. Vem kan ägaren vara?

Grejen är den att..

Herregud, rena rama höstvädret ute. Vad säger man? VAD TUSAN GÖR MAN? Jo, man letar fram någon gammal kofta och tar på sig nymössan såklart! Jag har köpt mig en lila en, en stickad. Hur fin som helst. Speciellt när man har milkshake i håret. Jo förstår ni, idag skulle Jenny Chefen visa mig hur man rengör glassmaskinen. De slutade med att det var milkshake överallt. Golv väggar tak överallt överallt. Mest på henne dock, i ansiktet håret och över kläderna. Gissa vem som skrattade högst? Jag såklart! Himla kul var det i alla fall.

Eva har förresten gjort så fint åt oss, hängt upp en krok och skrivit ut en klisterlapp där det står "Evas och Emmas koppar" Hur gulligt är inte det? Eftersom vi dricker kaffe dagarna långa kom vi på idéen att ta med oss varsin mugg. Min är finast där det står Emma och är en massa små djur på. Säkert haft den i femton år.

Något mer som är aktuellt angående jobbet då? Eftersom det är jobb dygnet runt nu igen så blir det som mest snack om den saken, japp. Mitt andra hem och min andra familj. Bästa arbetskamraterna har jag. På fredag har vi ass-möte. ÅH! De är jäklit mysigt, när alla assistenter och fincheferna sitter samlade. Äter någon god frukost och snackar skit varvat med seriösa saker. Jag tyckte att vi skulle börja mötet klockan nollsex på fredag så vi hade flera timmar på oss.

Nästa fredag är det MAX- SOMMAR PARTY. Med 60-talstema. Lär bli grymt roligt. Det är vi, Storhedens tur att grilla burgare till alla medarbetare från alla restauranger och till och med självaste Curt Bergfors kommer. Gäller att skärpa till sig ordentligt då, hjälp! Jag och Jenny ska dona och fixa hela dagen inför de där. Jag är egentligen ledig men klart som tusan att man ställer upp, bara roligt ju. Efter grillandet blir det party paaaaarty! Måste komma på en riktigt bra outfit nu bara. Tips någon?


Vad betyder rubriken? Jo. De är visst något som vi alla säger när vi ska säga något på jobbet. Man börjar meningen med "grejen är den att.." Haha.

That's all.


typiskt

Ibland är det svårt. Riktigt svårt. Ååhåhåhhh åååh jag vill, jag vill. Jag vet vad jag vill och vad jag vill ha. Men ändå spelar osäkerheten in. Inte så himla lätt inte. Att gå omkring och låtsas som om ingenting. Men jag driver spelet rätt bra, tycker jag. Osynligt spel. Eftersom det inte är något spel egentligen, jag bara hanterar vissa saker rätt snyggt. Osynligt. Utan att något verkar skumt. För jag vet vad jag vill och vad jag vill ha. Men det går inte. Inte på långa vägar. Därför lägger jag ner, tänker om och gör upp en ny plan. En färsk. En färsk ny orörd plan. För nu är det höst. Visst, det känns som höst och imorgon är det en ny orörd dag. En början på något nytt. Men vem är början på det underbara? Puss.

 ler lite, där bakom.

SYND

Kladdkake koma, åh nej! Varför skulle jag envisas? Tror jag stormar ner i sängen och däckar av sockret nu. Btw, fint att vara tillbaka på jobbet igen. Har saknat alla. Vissa lite mer än andra. Uppstigning om fem timmar och trettio minuter. Fytusan! Men vad gör det? Jag längtar till helgen. Iiiiih. Puss.


Borta bra men hemma bäst, eller?

Home, sweeeeet home! Ni kan väl aldrig gissa vad jag är just nu? Va? Inte? Okej, jag är trött! Uppdaterar lite från resan då och då, så många dagar som jag ligger efter! Orkar knappt med en rad till just nu, måste packa upp alla väskor och se över min shopping. Inte så lite kan jag lova. Efter det masch eller, marcsh pannkaka i sängen!

Btw, min lillebror fyller ett år idag! Massvis med fina presenter till honom och massvis med tårta till oss andra! Världens gulligaste lillebror! GRATTIS! Tusen pussar och kramar till dig lilla Emil.


Go' natt!


Update; Örebro del III

2008-08-03

Vaknade upp med världens bubbla över huvudet. Ingen var hemma. Jonna befann sig på obefintlig plats och Bettan var på Ollan och knegade. Jag drack några lider juice, cola zero och käkade minst tre kilo vattenmelon. Sen mådde jag bra. Gjorde mig till människa och fick sen idén att promma in till stan på egen hand. Jo tjena, lättare sagt än gjort. Fick fråga mig fram, var inte de lättaste att hitta. Men till slut! Hookade upp med en borttappad Jonna och lammköttet. Hängde på Ollan och sedan drog vi en fika. Typ en kaffe. Alla var lagomt sega så tillslut slentrade vi hemmåt. Några mackor och sedan somnade jag och Jonna som små lamm.

Mot kvällningen sisådär vid åttatiden kom Bettan hem på världens party humör, vi stönade mest. Men inte hade vi något val, de var bara att slita sig upp och göra sig redo för utgång. Taxi till Olerays där vi mötte upp några av Bettans härliga arbetskamrater och sedan vidare till ett jäklit fint ställe som hette Njuta. Alla drack fina drinkar utom jag och Jonna. De blev visst bara en Cola. En light till och med. Vidare mot Björnstugan, hettere så? Mmmmm nice, helt klart. Ifall man nu hade varit på partyhumör. Jag och Jonna roade oss med att sätta poäng på grabbar. Herregud, Örebro må ha Sveriges snyggaste killar. DAMN! Fanns fan en på varje meter.
Vid nolltvå tog vi taxi hem. Lite äggröra som kvällsmat och sedan var de gonatt.




Bettan och Jonna på Njuta!





Jonna och ett stycke lammkött! Nej nu ska jag ge mig, han heter faktist Fredrik. Trevlig prick!

Update; Örebro del II

2008-08-02

De fina vädret försvann och regnet kom. Jag och Bettan gick en tidig morgonpromenad i dropparna medan Jonna låg hemma i sängen och tyckte synd om sig själv. Var du lite bakis vännen?
Lite senare åkte vi blå buss till stan, eller var den grön? Jag och Bettan försökte hitta en top till skinnkjolen i fuskskinn. Tror ni vi hitta någon? Nejdå. Mötte upp Robin på stan, tjoho! Trevligt värre att få se hans nuna igen, efter sådär två år. Jonna fikade med lammköttet. Gumman, du blir väl inte sur när jag säger så? Jag fnissar inom parantes. MEST.

På kvällen blev det vin och drinkar hemma hos en som hette Johan, om jag nu inte har tappat minnet. En kompis till Robin. Jag tror vinflaskan vann över mig. Riktigt trevlig förfest med massvis av nya människor, men någon utgång blev det inte för min del. Dock ett rejält skrubbsår på knät, lite falafel med Robin och hans flickvän på ett hörn också.



Robin och en väldig trevlig kille som jag nu tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Pinsamt. Blev inte så många bilder denna kväll, vad de nu kan ha berott på?


Update; Örebro del I

2008-08-01

Tuff tuff tuff tuff tuff. Tåg tåg tåg till Örebro i femton timmar. En blandning av svett, herrparfym och gammalt snusk trängde sig in i våra näsor. Försökte sova till och från men det var trångt varmt och kallt i omgångar. Men vi kom fram, tro det eller ej. En sommarfin Elisabeth mötte oss på stationen. Vi prata prata prata medan vi promenixade hem till henne. Frukost med vattenmelon, juice och ägg. Dusch och en shoppingtur på stan. Sen stekte vi framför slottet i minst hundra graders värme. Skönt som tusan.
 

Fina bruttor här vettni, Jonna och Elisabeth. Stekare!



       



När vi så småningom hade fått solsting allihopa drog vi hem och gjorde oss redo för kvällen. Utgång på Bettans jobb, Olerays. Jäklar så nice de var. Snackade skit, drack öl och lyssnade på ett band som spelade gamla godingar. Jonna hitta sig ett lammkött också, ojoj.



     Så söta var vi och några öl senare samma kväll..



 .. lite smått trötta och dragna. Kan tillägga att jag var mest trött medan Jonna var något helt annat. Fick en helt ny upplevelse, hon var riktigt full! De har jag aldrig sett förr. Jag fick en smäll i skallen av den galna kvinnan också. Va fan gick du på? Jo hon hade förståss jävligt obekväma skor. 
  

RSS 2.0