Sunday bloody sunday!

Jag tog mig igenom den här helgen trots allt. Men så sjukt trött och hängig jag känner mig just nu alltså. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Fryser och svettas om vart annat och min mage är ajaj och skallen spränger. Ett bakslag av för hög aktivitet med för mycket dryck och lite sömn, kanske? Vad vet jag. Imorgon är det den stora dagen som sedan skall övergå till ett nytt år, till 2008! Helt otroligt! Jag tänker ta dagen som den kommer, allt inför imorgon känns lite rörigt. Men det kommer nog sluta kanon bra!

Säls födelsedagsparty i fredags blev toppen! Jag åkte dit utan förväntningar alls och kände mig inte ett dugg peppad. Men tjii fick jag! Rolig kväll med miljoner människor! OCH JAG HADE INTE ALLS PÅ MIG ESTETBRALLER! Käften på er grabbar!

Efter fredagens bestyr mot lördag morgon fick jag 1,5 timmars sömn. Sen mötte jag upp min vän från Gällivare och roade honom. Jag försökte åtminstone. Det blev en sväng på stan och en vända på storheden. Middag med öl och sedan glodde vi på Mäklarna. Så jävla bra serie!! YEEY!!

Söndag, märklarna, trött trött trött trött.. Samlar kraft inför nyårsafton!

Jag vill bli en björn!

Jag är så stressad att till och med mina fingrar speedar på tangentbordet. Har åkt runt från det att jag vaknade tills nu. Och när jag väl skulle ta bussen till pappa från Mjölkudden har det blivit pissväder. Mina skor blir blöta. När jag hoppar av på Varvet kommer jag på att jag måste en sväng förbi Statoil. Går dit och på vägen blåser de som fan så att min mössa flyger av, ut på bilvägen i en vattenpöl! YEEY! Väl framme på Statoil så köper jag det jag ska ha och går hem. När jag kommer hem undrar jag vars fan mina vantar är.. Ja såklart på macken. Så de är bara att gå tillbaka med arga kliv och hämta dem. Nu kippar det i skorna.

Imorgon måste jag kliva upp tidigt för att åka hem, sen ska jag möta Linn på stan kl 12. Fika och vandra runt. Kl 16 ska jag träffa Jonna och sedan vara hennes smakråd för kläd inköp. Väl efter det ska jag skynda mig hem och fixa i ordning mig själv för att sedan åka hela jävla vägen till Örnäset där det ska hållas födelsedagsparty! På lördag ska jag må bra och vara duschad o klar klockan 09! För att en kompis uppifrån kommer på besök. Söndag.. vilodag? Måndag, nyårsafton. Tisdag, ångest och bakisdag?

YEEEE! MM! Jag riktigt njuter av denna situation! >_<


AA Nästa?!

Det var Jag, Jonna, Adam, Marcus, Anton, en Lina och en Sofia som söp till igår hos Edvin! Snart börjar jag känna mig som en alkis. Jag i kombination med rödvin på tom mage är inte att leka med. Det slutade jävligt illa. Hur illa vill jag inte ens tala om! Men det var jävligt kul så länge de varade, må jag säga. De senaste gångerna har varit ena riktiga höjdare!!! Yeeeee! När Emma styr upp festen löser sig allt! ;) HELL YEAH!

  
EMMA STYR!!  Här bjuder jag på några pics!

Nu är det jul igen..




GOD JUL OCH ALLT DE DÄR!!!

TIE A YELLOW RIBBON ROUND THE OLD OAK TREE

Bakis Lördag och bakis Söndag. Fläskat i mig massor utav onyttigheter och jag mår inget vidare utav det. Imorgon sägs det vara julafton, hur lite jag än vill tro på det!

Fredag 21/12

Då var det dags igen! Byta om och pudra näsan sen bussen till stan. Förfest i Jonnas lya med en hög av roliga människor. Det knäcktes burkar och skålades i glas, lektes lekar och ljudnivån steg för varje sekund. Totalt toppen! Sedan blev det Olerays och Cleo! TOTALT SKRUVAT! Alltihopa! Men fyfan vad skoj det var! ;)

Friday i'm in love

NONONONOOO!! Hinner knappt slå upp ögonen innan fredagsstressen lurar bakom kudden! Varför blir allting extra jäktigt bara för att det är fredag? Man blir ju helt knäpp! Ska rusa iväg till bussen strax och möta upp MISS E! Gå hundra ärenden på stan och sedan inhandla alkoholhaltiga drycker! DET ÄR FREDAG VI SKA PARTA!!! Liksom..
Elisabeth kom hem från Örebro i veckan så jag och Jonna tänkte dra me na' ut! Sen får vi se vilka som ska hänga på! Det kommer bli jävligt trevligt och jag ser fram emot denna kväll!

PROBLEM!?!?!
Jag håller på svälta ihjäl och det finns ingen mat
Min mobil har dött och laddaren har gått sönder av någon jävla anledning!??!?!!
Har nu en skitgammal telefon med noll nummer, grattis..
Jag vet inte om jag ska lämna igen dessa kläder som jag köpte för någon dag sen?!?!
ÅÅÅH FREDAG, ÄLSKA FREDAG!!! Arrrrrrr.

Magma, hell yeaah!

WOHHH! Trevlig kväll igår! Förfest hos Jonna med lite folk från gamla klassen. Vi tömte spritförrådet och sedan drog vi ut på onsdagsklubb på Magma. Aldrig varit där tidigare men det var ett jäklit sjysst ställe! Vi skakade rumpa och DJn vägrade att spela de låtarna som jag ville höra! Skithög på honom. Mår helt okej idag och jag undrar vem som vann vadet, Moa? ;)

HAHAHAHAHA!!

Fröken perkulator har talat!

Nu fick jag ett litet sug av morgonbloggning. Jag har sovit ungefär fyra timmar inatt och blivit väckt x antal gånger. Av en pappa som smyger upp i natten för att äta smörgås och sedan utav alla småbarn som kretsar omkring och varken vill borsta håret eller ta på sig kläderna. Två minuter innan mitt alarm 08.10 är jag klarvaken. Med halvklar syn stiger jag ut i hallen vidare mot toaletten, Sara skiner upp som en sol när hon får syn på mig. Du glade barn! Sen blev det en kopp uppvärmt kaffe. Jag orkade verkligen inte börja koka nytt i pannan. TRO DET ELLER EJ men jag åt en macka också. MMM GRAVAD LAX och senap! Det var ungefär det som fanns i kylen utöver OST. Ewe, de där var en pik! Nu ska jag skutta in i duschen sen ska jag möta upp, just det.. Evelina! Tror snart hon är värd en bild på min blogg, så mycket som jag skriver om na'.

NU BRÅDIS! AJÖKEN!

The best game evvaahh!

Harpan är världens bästa tidsfördriv. På bussen, hemma i soffan, framför datorn och på alla andra ställen. Om man nu råkar ha spelet i sin mobil som jag. Skulle bli lite jobbigt att släpa runt på en kortlek överallt. Inte nu för att den är så stor och väger flera ton. Men på bussen, lätt o lägga ut korten då! TSSSS Jag fick ut mitt spel på sex minuter, YES! Nu kan jag äntligen gå och lägga mig!

Nästan perfekt

Tog igen lite förlorad sömn och sedan en dusch som pågick i timmar. Vakning i kombination med orenlighet är inte så jävla mysigt. Jag luktade säkert gammal ladgård. HUVVA! Några hinkar kaffe och sedan bar det av till storheden med Evelina och Sanna. Hittade en kjol på rea som jag tänkte fylla ut min tomma garderob med! Imorgon blir det ärenden på stan med MISS E! Och de väldigt tidigt..


Isn't it obvious?



Some people hide their emotions, and some people show too much!

Söndag 16/12

JAG HAR KÖRT BIL! OCH JAG VAR JÄTTEDUKTIG! Fyfan vad roligt det var! Nu är jag extremt sugen på att ta körkort!!! GE MIG GE MIG GE MIG! Ge mig massor och lite till. BRUUUUM!


Lördag 15/12

Vaknar upp med världens ångest och märker att allting snurrar fortfarande. Stapplar upp på vingliga ben och börjar tokstäda. Efter det snor jag åt mig all pant och tar bussen hem till pappa. Tar en kopp kaffe och lyssnar till barnskrik, mutter och pappas prat om gårdagens julfest. Berättar lite snabbt om min egen också. Sedan får jag för mig att jag ska baka - bakisbaka mockarutor. Och klockan har inte ens hunnit bli 12. Nyktrade väl till någongång därefter och mådde skit tills jag gick och la mig. Blev en sväng förbi Evelinas hus också. Åh, aldrig mer aldrig mer aldrig mer. Pakten, ja just det. Ska fundera ut något.


Fredag 14/12

FEST I MITT HUS! FEST I MITT HUS! Jag lovar att ingå i en pakt med mig själv inför framtiden.

Den klockrenaste bilden här hade varit en avdäckad Olle på toaletten. Synd bara att ingen var i farten med kameran!


Andra bullar!

ETT JÄVLA JULBAK! Jag och Evelina tog verkligen priset igår, tycker jag åtminstone! Vi julbakade som andra mormödrar. Det blev vörtbröd, lussebullar, knäck och marsipangodis med chokladöverdrag. Är inte de att slå på stort vet jag inte vad! Julskivan rullade ungefär hundra varv och frammåt midnatt blev stöket färdigt. Så om ni är sugna på julfika är det bara att ringa mig!

Sitter hos Evelina nu, snart bär de av hem till mig för middag och vin. Sen blir det ANDRA BULLAR!!!

 


Snyggaste vörtbrödet någonsin!!
  



So shut your mouth now big boy!

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG just nu! Vad har arbetsgivare i skallen egentligen? En näve jävla sågspån skulle jag vilja påstå. Kanske inte alla, men nu åker varenda en över kanten iaf. Okey, jag skulle ha fått min lön idag från Robert's. Eftersom det kom en lönespec igår och de stod att jag skulle få pengarna idag för "november".. Då undrar jag, vart fan tog de örena vägen som jag skulle fått i november för oktober? Det står inte ens att jag har jobbat då! TÄNKER DOM LURA MIG ELLER VAFAN? Hon (min arbetsgivare) sa liksom att hon hade koll på dagarna så att jag skulle få betalt för dem. Men det verkar knappast stämma.. Plus att jag inte har fått in pengarna idag. De kommer imorgon, enligt min internetbank. ÅH MIN DAG är så jävla förstörd!


Eller var det HUMLE?

>>Mamma, idag planterade vi humla på dagis<<
>>Eller var det geting?<<
tänker, tänker, tänker..
>>Jo, det var nog geting!<<  // Louise 3-4 år!


En kär förlust ger en bra vinst.

AJAJAJ! Nu måste alla införskaffa sig en sodastream och tänka på miljön. Vi måste sluta konsumera bubbelvatten! ÅÅHH KÄRA BUBBELVATTEN! Och för all del.. glöm inte att sopsortera!

Far far away

När man inte har busspengar för att ta sig in till staden får man använda benen. Då kan man tacka sin kära moder för att man inte bor ute på landet fem mil från stan. Dvs en sådär tjugofem minuters promenad fick jag genomlida. Och med tanke på kylan fick jag byltsa på mig kängor och täckbraller för att överleva. Kände mig mer som en försökskanin på Antarktis som skulle utsättas för prövning. Väl i stan mötte jag upp min syster och sen svansade jag efter henne i fyra timmar på stränga order. Och vad fick jag för det? En busspeng hem!

MMM MÅNDAG!

MMMM VAD SKÖNT att sitta inlindad i ett täcke den här tiden! Vi säger att jag är utslagen från igår, eller deprimerad kanske! Jag och Maja spelade Bingo Lotto igårkväll, men inte tusan vann vi nåt! Fel på lotterna fö fan! Vi gottade oss i glögg och lussekatter, popcorn och massa vin. Som plåster på såren liksom. Men vi tar igen det på uppesittarkvällen den 23e. Då jävlar ska jag ha en bil. Inte nu för att jag ens har något körkort, men man kan alltid sälja bilen och bli rik och göra nåt kul för pengarna. Skulle sitta fint som julklapp. Nu måste jag trassla ut garnystanet, kommer snart tillbaka! Höhööhö.


Jag har inte varit på fem?

ÅH VILKEN HÅRD HELG! Jag har nästan hämtat mig från fredagens bestyr. Vilket innefattade förfest, utgång på Kafelino och sedan efterfest hos Evelina &Company. Jag ville ju spela charader! Sen hur jag kunde må så dåligt igår är en annan sak. Jag hann bara sova fem timmar, sendan skulle jag med och handla på storheden, äta lunch hos farmor, tillbaka till pappa och baka pepparkakor med min treåriga lillasyster, sedan titta på tusen avsnitt av Pippi Långstrump, leka i hennes rum och låna ut mina kläder så hon kunde klä ut sig. Testa aktivera er i tio timmar när man är så bakis att man knappt orkar röra sig. Jag vet fan inte hur jag lyckades. Hahaha. Nåväl, det var jävligt trevligt i fredags, men en viss person verkar ha blivit aningen irriterad på mig. Don't know why? umhumm!




Jag var visst i farten med kameran i fredags! MMM man får rosiga kinder av vin. ÅÅH!

Nu ska jag fräscha upp mig! Tjiiing!


Fredag likamed party!

Wohohoo! Sitter hemma hos mina kusiner och väntar på att allt ska dra igång! He' blir party ikväll mot min vilja! Nej, inte fick jag ligga hemma i soffan och bli tjock inte. Men de är nog tur. Det kommer säkert bli en rolig kväll! Lite förfest med folk sen utgång på Kafelino, än en gång mot min vilja! Tss, nu ska jag inte vara så jävla neggo! DET KOMMER bli jätteroligt! Wohoho!!

Idag har jag köpt en jacka och ett par jeans! Var ju tvungen att be om presentkartonger också. Så mamma kan slå in sakerna och hoppas på att jag kommer glömma bort vad jag ska få i julklapp! Alltid lika kul att gå och köpa sina egna grejjer! Yesyesss!

Nu ska jag röra mig! Tjingtjolahejsvejspingeliding!!

Fynd och fika!

Gomorrn' va! Det är skönt att stiga upp med tuppen, dricka kaffe och se på julkalendern insvept i ett tjockt fluffigt täcke. Nej jag är inte tre år, jag tycker bara att det är mysigt. Man får ut mycket mer av dagen om man är uppe tidigt och känner sig aningen piggare om man skymtar dagsljuset. Just nu är det total mörker, men om någon timme eller två ljusnar det!

Igår hängde jag och Evelina runt på stan i över fem timmar. Det var en jävligt trevlig dag trots att det var snorhalt och regnade. Vi käkade på Sub & Company och gick in och ut i affär efter affär. Jag hittade en jättefin jacka som mamma nu ska köpa åt mig i julklapp och även ett par jeans. Yesyes. På kvällen drog jag och hyrde film med Louise och Henrik och mjam. Avslutade kvällen mot tjugotre och somnade sedan sött.

Nu är klockan snart halv nio och vi får se vad jag tar mig för idag! tjing tjing!

Frågetecken?

Nu är det min femte dag på hemmaplan. Det blev inte lika jobbigt att komma hem som jag trodde. Eller är det bara en tidsfråga? För tillfället agerar jag hemmafru åt mamma. Eftersom jag inte har något jobb att gå till om dagarna får jag pyssla på här hemma. Det är rätt skönt men jag blir knappast rikare av det. Försöker komma på vad jag vill göra. Vad som egentligen intresserar mig. Försökte göra en punktlista i huvudet men den suddades lika snabbt ut som den dök upp, av andra tankar.

Det är många som har kommit med förslaget att jag ska skriva en artikelserie/krönika om hur det är att flytta hemifrån. Eller snarare söka sig till andra platser i hopp om att bli lyckligare som människa. Men jag säger som min pappa "gräset är inte grönare på andra sidan" och jag måste fullkomligt hålla med honom. Det hela skulle kunna bli ganska intressant, med tanke på hur illa alltid egentligen blev när jag flyttade. Allt som hände, mest sjukaste grejerna, det vet ju redan vissa om. Jag får nog fundera över det, om hur jag ska börja och allt det där. Men vad tycker ni? ska jag skriva en artikelserie? Hmmm.

Tillsvidare ska jag söka jobb och de inte via arbets. För där hittar man knappast något i denna stad. Det är bara ta fram den heliga telefonboken och slå upp nummer till ställen och sätta sig och ringa. Och jag som hatar att ringa. Det känns så jävla påträngande. Nå, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sticka lite på min halsduk. Hoppas det går bra för er i era liv! ;)

Vuxenpoäng!

Idag blev det Storheden med Evelina. Vi strosade omkring mellan butiker och kylan. Inhandlade en hel del nödvändigheter. Det blev även glögg och en fika hos farmor på kvällen. Hon bjöd på kakor och te och surrade nånstop i tre timmar. Sen fick jag med mig lite garn hem för jag tänkte att jag skulle sätta händerna i arbete. Stick en halsduk, ja den blir nog klar vintern 2010 eller så. Har även varit väldigt duktig idag och städat, diskat och promenerat med hunden. OHJA! Känner mig riktigt produktiv nu. Får se vad som sker imorgon, hua. Gonattttt!!


Hemma i Luleå!

Helgen i stora drag. Anländer i Luleå vid trettontiden på fredag. Ont i hela kroppen efter en hemsk tågresa. Mina medpassagerare var verkligen inget att hurra över. Det överraskar mig inte de mista, det är bara konstigt folk som åker tåg, bortsett från mig nu då. Väl hemma så äter jag tomtegröt med mamma och mormor och sådär blabla. Mot kvällen när de vuxna är ute ur huset korkar jag och syrran en vinglöggare. Efter det drar jag iväg till Maja och vi dricker lös. Sen får vi för oss att vi måste gå ut på krogen. Så det blir en vända på Olerys där jag hittar massa pengar och får en hundring av ägaren. Wohohooh. Träffa lite gamla bekanta som klagade över min hemska Stockholmsdialekt. Hängde runt ett tag, sen blev det hemfärd och sömn. En helt okej kväll.

Lördag morgon, vaknar jag av att syrran störtar in i mitt rum och ber mig stänga av alarmet. Tydligen massa folk som försökt få tag i mig på telefonen, antar att jag sov som en stock. Med tanke på mina 8 timmars sömn på tre dygn. Duschade snabbt som fan och allt sen kom pappa och hämtade mig och Louise. Kalas för våran lillasyster Sara som fyller tre år på måndag. Massa barn och människor äter tårta och fikar som fan. Presentpapper slängs hit och dit och tjotjotjto. Sen efter kalaset blev det middagsbjudning och blabla. På kvällen drog jag till Evelina och blev bjuden på massa drinkar! Jag som aldrig dricker sprit! Vi skulle styra en fest men eftersom alla människor i den här staden är så jävla veliga helatiden blev det mest ingenting. Men det var trevligt ändå, länge sen jag träffade min käraste bästiskusin!

Söndag, skyltsöndag. Jag och syrran drog dit en sväng men det sög. En kaffe på roasters sen iväg till pappa på middag. Henrik, syrrans pojkvän kom också dit med benen mellan svansen. Han är lite rädd för pappa. Hah. Så vi käkade lax och potatis&rotsaksgratäng och det smakade. Sen tog vi upp gamla goda tiders spel och körde bingolotto. Såklart vann ingen någonting. Mätt och rund brummade vi hemmåt mot mammas place vid 8tiden. Kände att det var dags att packa upp resveskorna. Så nu är det bara hälften kvar. Ode var allt i stora drag. Gonatt, söndag.


RSS 2.0