Snurresprätt.

I'm done! Jag är lite rädd att all min packning inte ska få följa med, eller så säger dom att jag måste köpa två platser, bara för att det råkar vara jag skulle det inte förvåna mig. Jag märkte nyss att tåget inte alls går klockan tjugotvå utan tjugoett!!! Ja, har faktist inte orkat boka biljett än. Haft så mycket att göra, tillexempel spela harpan på datorn, de är viktiga saker. Och att prata i telefon, ännu mera viktigt. Nå, ska väl snart bege mig till gymet och säga upp mitt medlemsskap, måste dock gå och det regnar. Jävla Stockholmsväder. Sen, sen ska jag åka till centralen och boka biljett.

Kunde inte somna inatt, sprang runt och städade för att göra något. Sen när Emil kom hem från jobbet imorse gick vi till bullens och köpte nybakat bröd och pepparkakor som såg ut som tomtar. Såna ska jag lätt baka när jag kommer hem! Jag ska fan baka massor, saknat det lite. Eftersom vi inte haft något kök här på tre månader, jävligt ghetto. Men igår.. så kom de några fula gubbar och la nytt golv och satte in en ny spis. Baaara för att jag måste åka hem, tss.

Åh, jag känner mig nervös på något sätt. Typ darrig. Darrigheten kanske beror på noll sömn? Men jag har knappt sovit något på flera dygn. Min hjärna har arbetat för hårt för att ha tid att vila. Dessutom får jag inte tag i min arbetsgivare, så nu måste jag åka hem utan att ha pratat med henne. Men de är fan inte mitt fel, ringer man inte åt mig på två veckor och inte ringer tillbaka när jag väl slår in numret, vafan gör man? Säkert inte hela världen att jag slutar, dom verkar ju inte behöva mig särskilt mycket! Och, den snälla tanten på väderkvarnen ringer jag senare och meddelar att jag inte kan komma den tolfte och inte sedan heller. Vad håller jag på med egentligen? Jag vet inte riktigt. Ska hem och få lite kött på bena, tror jag. Jag vill inte berätta hemligheten! Hohoho. Nä nu får det vara nog, jag slösar tid på ingenting just nu.

Såå.. Nu gymet, sen centralen. Sen hem, äta och blablablaaa! Sen åka tåg i en evighet. MMMMM VAD KUL!!!!!


Cuz' I'm going home!

Jag har köpt en hockeytrunk och inte för att jag har planerat att börja spela hockey, utan för att jag ska packa i den. De här känns så jävla skumt. Jag flyttar hem imorgon, JAG FLYTTAR HEM IMORGON! O herregud, hur ska det gå. Kommer nog ta några veckor att smälta allt. Det blir en stor omställning igen. Men nu på de gamla vanliga planet och utan Emil. Det är sorligt. Dessutom vet jag inte hur jag ska få med mig allt, sånt som kläder, sängkläder, handdukar, böcker, dvdfilmer, cd-skivor och tusen andra saker. De rymms fan inte i mina väskor. Så det blir att skänka bort multum med tygtrasor och prylar. Men det går ju till goda ting som välgörenhet. De är bra, bra skit!

Måste fortsätta att packa snart, min tredje ompackning. Åker morgon med 22tåget och är hemma i Luleå på fredag mitt på dagen. Då kommer mamma och mormor (som råkar vara hos oss nu) och hämtar mig. Sen blir det att julpynta och dricka glögg! På lördag är det kalas för min lillasyster Sara som fyller tre år, och någonstans mitt i allt ska jag träffa mina vänner. Kul kul kul!

Ja, packa var det! Adjööö!

Någon trampar på den vackra blomman

Det är lite mysko måste jag säga. För jag har inte fått någon lön? Och ja, jag har jobbat. Det man sliter för i oktober borde liksom komma i november tycker man? Jag jobbar för fan inte gratis. Nå, får nog ta och ringa och kolla upp det där imorgon, kan bli lite knepigt att överleva på nio kronor.

Jag blir helt galen snart, får ett nervsammanbrott. Det är så jävla mycket skit inpetat i mitt liv just nu. Tror att det ligger en ond förbannelse över detta hus, eftersom ingen här är en lyckligt lottad lott. Vad fan ska man göra? Ringa till mamma och gråta en skvätt i luren? Herregud, JAG ORKAR INTE JAG ORKAR INTE JAG ORKAR INTE!!! Nä, jag orkar fan i mej inte. Den dagen då stunden blir ljus kommer mitt tålamod och min psykiska styrka ha vuxit enormt. Jag känner av det redan nu, hur många nervsammanbrott de än må krävas. Knip ihop knogarna och tänk på något annat, eller på barnen i Afrika kanske. Åh, jag vill åka hem. Hem hem hem hem. Men det blir väl inte bättre för det, att fly verkligenheten ska tydligen inte vara någon bra lösning. Nä, de är bara att fixafixafixafixa och långsamt undertiden brytas ned.

Använd fingerfärdigheten?

En månad kvar till jul! Prickprickprick! Kanske dags att skriva en önskelista, eller för all del måla en. De gjorde jag när jag var liten och inte kunde skriva. Lite sött alltid. Minns att jag ritade en ficklampa, um? Nå, jag är sjukt uttråkad och jag har inget gott att äta, får inte se på O.C, är inte trött, har ingen bra bok att läsa, kan inte ringa någon för pengarna på mobilen är slut och jag äger trettiosju kronor så jag kan heller inte gå ut och dricka öl! Ibland är de rätt illa faktiskt, men jag lever på gårdagen och ser fram emot jul! Flyget mot Luleå den 23e dec! Remember!


Oh yes! Jag bjuder lite på mig själv här!!

            


Jag ville aldrig gå hem!

Lars Winnerbäck konserten igår på Annexet. Ja, jag vet faktist inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Det var helt otroligt och underbart. Musiken, allsången, röjjet och allt jubel. FANTASTISKT!!!! Don't know what to say! Helt oförglömligt och det var en magisk upplevelse! Jag svävade på rosa moln när jag gick hem. Allt för Lars Winnerbäck!


Allt tar sin tid

Hejhejhej! Det var en riktigt riktigt tuff helg som innefattade totalt fem timmars sömn och hårt arbete. Så jag var tvungen att sova i ungefär två dygn för att hämta mig. Eller så har jag varit trött av andra anledningar. Jag kan räkna upp ganska många. Men det verkar som att allting kommer lösa sig inom en snar framtid, kan åtminstone ge det ett par månader.

Nu kanske man skulle få sig ett par timmars sömn (igen), för vem vet. Imorgon kanske man måste knacka dörr i trapphuset efter någon som har tvättstugenyckel. Jävligt kul!
Ikväll har jag iaf övertygat Emil om att O.C är en bra serie! De tog bara ett halvår, men de var ju såklart värt! ;)

go' natt!



Stockholms kyss


Jag får verkligen inte bukt på de här med dygnsrytmen. Så jävla illa just nu, ska upp kl 06 och hinna sova så att jag är pigg när jag kliver upp. Hur nu de ska gå till vet jag inte. Är lite pirrig inför imorgon, jobba på de nya jobbet, huuuh. Men jag tror på mig själv! Det kommer gå braaa! Bara jag hittar dit, haha. Som ni alla vet är jag nog den största virrhönan i världen. Lokalsinnet ligger nog inte på min starka sida heller.

Nu har de flesta som jag känner varit på sin Lasse konsert och nu återstår bara MIN!!! På torsdag den 22a nov kl 19:30 ska jag infinna mig på annexet - GLOBEN!! Mäktigt värre! Lars winnerbäck! Wowooohohoo!


Nä, sova var det! Go' natt!

Sweet as suuugar!

Jobb sa bob! Jajjemen, hela dagen har man slitit som en myra som bär på barr till stacken. Jag börjar åtminstone bli lite bättre på att göra latte's. Om de nu är något att vara stolt över vet jag inte, men det är fullständigt nödvändigt att kunna (iaf på mitt jobb). Hulkade hemmåt vid sjutton tiden med onda fötter och trötta ben.
Efter jobbet ringde jag och pratade med den gulliga kvinnan på väderkvarnen, hon är uppriktigt sagt jätteglad för att jag ska komma till helgen och jobba med dem! Att jag får bli en i deras lilla gäng! Haha, de känns kanon!

Dock fick min syster mig väldigt rörd idag. Hon hade spelat in en film på sig själv och gick runt i lägenheten där hemma och så fick mamma prata en snutt, och hennes pojkvän. Sen fick jag se mitt kära älskade rum och såklart Abbe och Mirjam! Kunde inte hjälpa det, var tvungen att fälla några tårar! Heh. Sorligt men sött.

Nu börjar mina fingrar strejka rejält och då finns det bara en sak att göra! Soooooova! Guuu' så underbart! Tänk den som uppfann sömnen? Fast han blev ju knappast rikare på de. Skämt o sido. Gojävlanatt!


Morgonstund har guld i mun'

Gomorrn! Ja, de är ju tur att man känner sig pigg när man vaknar efter en sådär fyra timmars sömn. Såfort jag sätter näsan mot rutan träffar solens strålar mig, skööönt! Sitter och tittar ut på alla hurtbullar som är ute och rastar hundarna eller pensionärerna som motionerar runt med sina stavar. Tänk om man kunde vara så flitig själv också. Ja, de får bli imorgon. Nu är de ont om tid, en lång dag lurar på mig bakom ett hörn. Ska dra och jobba! Hoppas lampan i badrummet inte slockar just när jag ska infinna mig där inne (dvs snart). För jag vet inte riktigt om det finns några nya. Trevlig onsdag!

ps. Maja, dö inte i någon busskrasch idag. ds.


Let's work!


Allting är så himla typiskt, eller är det bara mig det drabbar? Jag ska dra storyn från början. Slutade på Gröna Lund i mitten av september och medan jag var ansälld där lyckades jag fixa ett nytt jobb. Då var min tanke att jag skulle säga upp mig från grönan eftersom det ändå bara var säsongsanställning och min period började löpa mot sitt slut. Men, då fick jag inte säga upp mig (?) Ja, de var en jävla massa tjafs. Tänkte om och kom fram till att jag skulle strunta i det "nya" jobbet (jag hade det som handen i handsken) och jobba färdigt som en liten slav. För då kunde jag dra hem en sväng till Luleå innan jag började söka nåt nytt (skulle inte hinna hem något om jag tog de nya)

Såå, efter grönan och allt de dära började jag söka nya jobb. Bara någon dag senare blev jag inbjuden för intervju på Ulriksdals Wärdshus. Drog dit och de gick väldigt bra och snubben jag snackade med skulle ringa mig "så snart jag kan, senast nästa vecka" så jag skuttade hem och var vädligt glad. Men samtidigt så undrade jag om det verkligen var nåt jag hade lust med, det kändes för snofsigt för min del. Men jag tänkte att ett jobb är ett jobb, om jag får det ska jag vara tacksam!

Dagen efter Ulriksdal drog Emils mormor med mig till en restaurang på ett äldreboende. För hon tyckte att jag skulle passa så bra där så hon hade ringt chefen i förväg och frågat om de var intresserade av en liten tjej som mig! Väl på plats visades jag runt och alla var verkligen så underbara! Söta snälla tanter allihopa! Fick prata med chefen och blablabla, alla de där frågorna om vad man pysslat med tidigare osvosv, ni vet. Såå, hon sa att jag verkade vara en så himla pigg och glad fröken så hon skulle höra av sig till mig. (Jag berättade att jag hade sökt på Ulriksdal också) Men efter besöket där kände jag att det verkade som en mysig trevlig arbetsplats som jag säkert skulle trivas på, och Ulriksdal kändes som sista prio.

Efter 1,5 veckor senare hade jag varken hört från Ulriksdal eller de andra stället. Plötsligt ringer min mobil och de är från Robert's Coffee (hade nästan glömt att jag sökt där) och kvinnan i luren undrade om jag hade lust att komma på intervju dagen där på. Jag tackade ja och börja känna mig en aning snurrig.

Drog dit och jobbade ett mördarpass! Sedan får jag komma tillbaka och jobba två dagar till. De tycker jag är duktig o blablabla. De kändes bra men fortfarande inte som de var nåt ställe jag ville vara på.

Några dagar senare ringer åter igen kvinnan från Robert's och undrar om jag är intresserad av att fortsätta. Så vi bestämmer att vi ska skriva anställningspapper nästa gång. Detta gällde dock bara "extra anställning" men jag tog det för att jag var i dett desperat behov av jobb!

Samma dag, några timmar senare ringer snubben från Ulriksdal och ursäktar sig om att han inte ringde förra veckan, men han undrar om jag fortfarande är intresserad av en anställning! Jag tackade nej och han blev helt chockad och bad åter igen om ursäkt för att han VERKLIGEN inte ringde förra veckan, sedan önskade han mig lycka till.

DÅ! Då fick jag verkligen ont i magen och frågade mig själv än en gång om jag gjorde rätt när jag tackade ja på Robert's. För om sanningen ska fram ville jag inte ha något av jobben utan på restaurangen på ålderdomshemmet hos de söta tanterna. Eftersom de förhoppningsvis kunde bli heltid.

Så nu är jag anställd som extra personal på Robert's och de känns inte helt hundra. De blir inte så himla mycket jobb och de resulterar i att jag nästan inte får några pengar. Gaah!

Men då fick jag höra från emils mormor att chefen på ålderdoms restaurangen (väderkvarnen) hade sagt att de inte kunde anställa folk just nu, de var tvungen att få tag i den "högre chefen" eller nåt liknande. Men att de hade varit intresserad av mig och att jag borde ringa dit igen ifall det skulle dyka upp något senare.

Sen tog de två veckor för mig att få fingrarna ur arselt och ringa dit. Varför vet jag inte? hm.
Igår ringde jag och de gick över alla förväntningar riktigt bra. Den trevliga kvinnan tyckte de var kul att höra från mig och sa att de nog skulle finnas jobb inom en snaaaar framtid! Så vi la på och hon skulle höra av sig!

Idag ringer de från Robert's och undrar om jag kan jobba imorgon. Jag säger att jag kommer (men hade egntligen ingen lust) Sen av någon konstig anledning har min mobil slagit av sig själv, så när jag väl märker det slår jag igång den och har fått ett meddelande på röstbrevlådan. Då är det kvinnan från väderkvarnen som önskar att jag skulle kunna komma och jobba imorgon! JAG BLIR SÅKLART HELT ÖVERLYCKLIG!!! Men, just det. Kan ju inte imorgon. Så jag ringer upp henne och meddelar att jag tyvärr inte kan komma! Hon förstår mig och säger att om jag är ledig till helgen (lördag & söndag) är jag hemskt välkommen då!
JAJAJAJAAAAAAAAAAAA!

Så de jag sitter och hoppas på nu är, att det kommer gå bra för mig på väderkvarnen (i köket) så de tycker jag är duglig nog för anställning! (Så jag kan sluta på Robert's) Och jag vet, att de behöver mer och nytt folk (ett nyuppstarat ställe typ) och att de inte ska fastställa någon försen efter jul! Då kan de bli heltid! Och alla vet ju att jag är bäst på alla mina jobb så de kommer nog gå galant. Haha!

Wish me luck!

It's snowing outside my window!


DET TOKSNÖAR ute! Jag som trodde att de inte kunde snöa i Stockholm! (känn ironin)
Man kanske skulle plocka fram barnet inom sig och springa ut och göra snöänglar, men vid närmare eftertanke så är det inte tillräckligt vitt på marken.

Come over to my place


Om man skulle gämföra min rastlöshet med avståndet mellan jorden och solen, så skulle svaret bli att rastlösheten är lika stor som de är långt mellan planeterna.
Jag vet inte säkert, men jag tror att de har med något att göra som kallas ARBETE!
Ge mig ett jävla jobb från 8-17 fem dagar i veckan med ledig helg! Då, dåå skulle jag vara lika nöjd som ett barn på julafton. tss. Det funkar inte att hänga runt på en lös tråd och dingla över marken jämt och ständigt. Extraanställd är de sämsta man kan bli! griin GRIN!

Men mitt superviktiga samtal idag, gick över alla förväntningar väldigt bra!
Så snart kanske jag slipper det där med att hänga lös på en tråd, och istället stå stadigt med fötterna på jorden.
Ett litet ljus har tänts.

På tal om ljus, så är det snart första advent. Det är knappt så jag kan tro det själv. Snart har jag bott i Stockholm i ett halvår, och nu trodde jag att jag skulle komma på någont bra om det hela. Men icket, hmm. Det känns bra för det mesta men allt har sina upp och ned gångar.
Så därför känns det bra att julen närmar sig, får då ska jag åka HEM!
Hem till mina käraste vänner och hem till min underbara familj och alla mina syskon!
Med vilken del jag ska fira jul är ännu oklart. Huvudsaken är att jag får träffa alla!
Och jag tänker inte sitta och skriva hur mycket jag saknar alla, för det vet dom ju redan!
En annan sak som jag vet, är att de saknar mig lika mycket! (Var tvungen)

Gonatt och sov gott!
Nu ska jag bekanta mig med en ny bok
av, Marian Keyes!

gotta leave my troubles behind


Den 22a november känns väldigt aktuellt, samt den 22a december. Jag längtar ihjäl mig, men jag vet inte riktigt till vad jag längtar mest!

Uuurr, vaknade klockan tre idag och kände mig som världens vrak. Så det blev inget av med att gå på street marknaden och fika på café blåbär.

Imorgon ska jag ringa viktiga samtal, alltid lika kul. Men jag behöver, borde och måste göra det för min egen skull.
Jag önskar mig själv lycka till!

ovesentligt

Jag hade spillt vin på min vita piké tshirt, men det gjorde inget eftersom mörkret döljde fläckarna.

Blää, jag får inte bukt på mitt bloggande idag så jag struntar i att skriva nåt vesentligt! Inte för att jag nu brukar göra det, men endå.

Um, idaaaaaaag:
Köpt billigt hårspray för elva kronor och försökt lära emil att spela ett kortspel som heter femhundra. Men det var ungefär lika enkelt som att lära en enbent att cykla. Trots de förlorade jag hur de nu gick till!

Jag är mätt mätt mätt och stoppad upp till halsen. Min mage är som en rund köttbulle! Uuhuu usch, de känns verkligen inte bra. Jag hatar att vara såhär mätt! Så därför ska jag hoppa till sängen (kanske studsa) och läsa de sista sidorna av min bok! Tacka vetja Marian Keyes för hennes författarskap!

GONATT VÄRLDEN!

chrrrrrristian kjellvander, tack!


JAG SATTE ÄPPLET I HALSEN när jag fick veta att en vän uppe i Luleå hade tagit körkort idag! Ja, han berättade det alldeles själv. Ungefär lika sannolikt som att jag skulle börja odla gräs i köket. Tss, ett stort grattis till honom iaf!

Jag och emil brummade till ubbe i bagis idag. En julklapp kom i förskott, en liten kissemiss på fjorton veckor till ubbe. aaaaaw så söt!

Ja, en sak till. Tänkte ta mig friheten och gå till ica maxi, eller vadå friheten, drar väl dit bäst jag vill! I alla fall så har de öppnat ett Espresso House där och när jag kom dit o skulle köpa en efterlängtad kopp kaffe ville de ha 27 jävla spänn för den!! tss, inte en chans! Köpte lite gurka istället och gick hem!


spår 7


Försök aldrig att spotta i en sopkorg samtidigt som du plockar upp ett bananskal från golvet.

Konstigt nog sitter man och längtar till hösten, för att få krypa upp i soffan med en tjock varm filt och en stor kopp te.
Löven ska lysa gult orange rött och ge en härlig känsla. Men istället är det regn regn regn som piskar i ansiktet.
Löven klibbar sig fast under skorna med lera och grus det är kallt äckligt rått.

Jag vill inte ha nåt jävla te! Bara filten för värmens skull.

igår, en hel dag, inte en halv.

Produktivt. Fika fika fika med joel hela dagen och någon kanske dog på t-centralen? Ambulansen kom och blink blink blink blått blått blått ljus. Fick lite ont i magen. Skärrande. Åkte hem efter många timmar. Trött och mjuk gelé och godis. Jag och emil gick på bio!

EN LEK
du måste välja en av dessa:
leif gw, reinfeldt eller ulf lundell


the boy with the bubblegun


ryck upp dig i moroten nu och sluta halka runt på bananskal


saker som irriterar mig
saker som irriterar mig
saker som irriterar mig


när något går snett
när jag sviker mig själv
när saker inte FUNGERAR


låset på toan sitter löst
och om man låser dörren
(vilket man bör göra)
o de trillar ner
är man fast för alltid
eller så
utbildar man sig till en fixar frasse
om inte
får du sitta där inne
och andas in
de härliga dofterna
från thairestaurangen
som tränger sig in genom ventilerna


de är unk unk unk
klunk
kvälj
kväljning
du kväljs


kväljs? what?


nu spårar det. e4a.


RSS 2.0