tripp trapp TROLL

Tredje gången gilt. Skrev ett inlägg och suddade ut. Skrev ett till och.. suddade ut. Hej jag äter min sista måltid i detta hus bestående av en apelsin. Jag är helt prillig och kan inte sitta still. Även om de är just vad jag gör, sitter still. Snart är det dags att börja kånka ner alla kartonger, väskor, kassar och möbler nedför trapporna. Insåg just att det kommer bli jobbigt, de är nämligen sex stycken. Trappor alltså.

Tapeterna i lägenheten var gräsliga, ska beställa nya på måndag. Hade helt glömt hur dem såg ut. Har hämtat ut nycklarna och diverse. Tanten som hjälpte mig var hur söt som helst. Sen fick jag för mig att åka till stan och köpa vita satinsängkläder med små rosor på. Och en liten matta, och en dörrmatta med bullrecept på. Tyckte den passade mig. Jovisst ja, blev några handdukar också. Och jag blev fattig. Fast där ljög jag. Jag är rik som ett troll!

Troll. Troll kan inte vara ärliga varelser. Började just fundera på varför man använder uttrycket "rik som ett troll". För visst är de så att dem stjäl guld, kedjor och diamanter? Hur skulle de annars sitta på dessa värdefullheter? Och hur går de till? Troll är stora! Eftersom man ofta även hör "stor som ett troll". Skogstroll kanske är små, så jag drar slutsatsen att de stora trollen skickar ut de små på jakt efter juveler. Stackars de små, blir utnyttjade på de viset. Fast trollmor verkar snäll... för vaggvisan är gullig.

Okej, jag försöker bara få tiden att gå. .. . gå gå gå gå gå gå gå gå gå. Ska gå och peta på min syster och se om hon är redo att börja bära snart.
Nästa gång skriver jag från Tunis.

Hej! /E.

Kommentarer
Postat av: sara

hoppas att du får det trevligt i din nya lya. :)

2009-01-03 @ 18:57:49
URL: http://sara888.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0